Om Lasarettet Trelleborg

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Lasarettet Trelleborg, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnRegion Skåne
BolagsformLandsting
Datum för upprättande10.12.1998
Org.nr:2321000255
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch86102 Specialiserad sluten somatisk hälso- och sjukvård på sjukhus, 86221 Specialistläkarverksamhet inom öppenvård, på sjukhus, 86901 Medicinsk laboratorieverksamhet m.m., 86211 Primärvårdsmottagningar med läkare m.m., 86909 Annan öppen hälso- och sjukvård, utan läkare

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Lasarettet Trelleborg

AK

mer än ett år sedan

Är trött på att bli felbehandlad/dumförklarad nu... Är sällan nöjd när jag kommer hit - vilket jag tvingas till eftersom jag tydligen inte får gå till ex. Malmö för att jag inte tillhör den kommunen.

Receptionisterna är EXTREMT otrevliga när man ringer, man ska inte ha ett sådant jobb om man inte kan låta lite glad och trevlig!! Är så besviken på detta sjukhus!

Nöjjd anhörig

mer än ett år sedan

Min pappa har varit inlagd där två ggr och allt har varit idealt: bemötandet av anhöriga, telefon- och personlig kontakt etc. Givetvis även patientvården. Ett litet sjukhus med stora mänskliga resurser i form av kompetens och medmänsklighet. Lätta att komma i kontakt med och fulla av förståelse och expertis. Sjukhusmaten kunde dock vara bättre, men generellt: mycket bra!

PL

mer än ett år sedan

Helt fantastiskt resultat av ryggoperationen (förträngning i ryggmärgskanalen) och en lika fantastisk vård. Jag kom ut från lasarettet som en ny människa. Dom har givit mig livet tillbaka.