Se på karta
Storgatan 71B90330 Umeå

Länsstyrelsen är en statlig myndighet som finns nära människorna i varje län. Vi är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering, riksdag och centrala myndigheter å den andra. Tillsammans gör vi det hållbara möjligt!

Storgatan 426452 Ljungbyhed

2.75 (4)

Service och närhet...Bygdens varuhus!Vi som bor och verkar på landet ställs ofta inför speciella problem med hus, stall, djur och mark. Då är det sköntom man kan diskutera lösningar eller få råd och tips från de som har en gedigen kunskap och erfarenhet.

Vikhemsvägen 1424138 Eslöv

Vi är en kreativ plats för ekonomi, affärer och relationer.Välkommen!

Stortorget 2270211 Örebro

Länsstyrelsen i Örebro län har regeringens uppdrag att främja en hållbar utveckling och göra verklighet av nationella mål utifrån länets förutsättningar. Med bred och djup kunskap arbetar vi nära verksamheter, människor och natur och gör avvägningar mellan olika intressen. Detta gör vi med respekt för, och kunskap om, de unika förutsättningar som präglar Örebro län.

Framnäs gård46494 Mellerud

Blandad jordbruksdrift med grävning och snöröjningsentreprenad

Vickleby Bygata 238693 Färjestaden
Norra Härene Ängen53192 Lidköping
Södra Åsumsvägen 64-3027591 Sjöbo
Stumsnäs Myrgatu 579595 Vikarbyn
Nederlösa59693 Skänninge

Välkommen till Nederlösa Lantbruk AB.

Käckestad MÅNSAGÅRDEN 154293 Mariestad
Sparrsätra benala 274595 Enköping
Loarps Gård 127726875 Tågarp

Välkommen till Loarp, vår skånska släktgård och familjeföretag med rötter i växtodling och den gröna näringen. På Loarp vill vi på bästa sätt förvalta ett gediget arv och vidareutveckla genom att våga skapa nytt. Det gör vi genom att gräva där vi står. Gården och jordbruket är grunden varifrån vi bygger våra nya verksamheter. En solid jordbruksverksamhet gör att vi kan fortsätta titta på expansion och tillväxt inom nya områden. Det senaste tillskottet är kontorshotellet Gårdskontoret.

Järnvägsgatan 1853239 Skara

Med kunskap, stort kundfokus och medlemsengagemang utvecklar Hushållningssällskapet det gröna näringslivet. Hushållningssällskapet består av femton sällskap spridda över landet, Hushållningssällskapet Västra bedriver verksamhet i Västra Götaland och Värmlands län.

Flo LOGÅRDEN 646792 Grästorp

Välkommen till Hushållningssällskapet Västra!Vi lyfter det gröna näringslivet genom grön kompetens, stort kundfokus och gediget medlemsengagemang.

Rotkilsvägen54531 Töreboda

Vi har funnits sedan 2009 och utför maskintjänst inom vallskörd/jordbruk. Vi är idag verksamma runt om i Skaraborgs län. Varför ska du anlita oss? Vi tillhandahåller alltid de senaste maskinerna på marknaden och har rutinerade förare med erfarenhet i branschen därför levererar vi bästa möjliga service.