Se på karta

landskapsarkitekt, trädgårdsarkitekt 

gav 5969 företag inom detta område

Mona Wembling Landskapsarkitekt

Tånevägen 23197 Klagstorp
logo

Jag arbetar med formgivning av utemiljöer i olika skalor: privata trädgårdar, bostadsgårdar, kyrkogårdar och offentliga urbana miljöer. Min spetskompetens är gestaltning av växtmiljöer tex större perennplanteringar med tematisk inriktning, lök- och sommarblomplanteringar etc. Van föredragshållare och lärare.

Kristofer Håkansson

Sillgränd 626377 Mölle
logo

Landskapsarkitekt Kristofer Håkansson. 20 års erfarenhet av markprojektering, bygglov, marklov, trädgårdsdesign, landskapsarkitektur. Allt från skiss och konsultation till färdiga bygghandlingar och relationshandlingar.

02LANDSKAP arkitektkontor AB

Pusterviksgatan 1341301 Göteborg
logo

Vi är för närvarande åtta anställda med sju landskapsarkitekter och en byggnadsarkitekt, som arbetar med uppdrag över hela landet.

Trädgårdshandel I Limhamn AB

Västanväg 521613 Limhamn
logo

Vi skapar trädgårdar där form, funktionalitet, lekfullhet kan gå hand i hand med tekniskt kunnande och växtkännedom.

Länsmansgården Design AB

(5)

Länsmansvägen 124750 Dalby
logo

Länsmansgården Design vänder sig till dig som sätter stort värde på stil, färg och materialval, men som själv inte har kunskaper i ämnet trädgårdsdesign.Vi erbjuder allt från skalenliga ritningar till illustrationer, växtlistor och material- och belysningsplaner.Vi hjäper även till med projektledning, skötselplanering och anläggning i anslutning till ett befintligt projekt.Tillsammans med våra duktiga sammarbetspartners är vi med dig hela vägen från skiss till färdig trädgård.

Nyréns Arkitektkontor

Magnus Ladulåsgatan 6311827 Stockholm
logo

Nyréns är ett stort litet arkitektkontor, eller ett litet stort kontor om man så vill. Verksamheten startades av arkitekten Carl Nyrén 1948. Tidigt anställdes inredningsarkitekter jämte arkitekter. Med tiden har verksamheten utökats med landskapsarkitekter, planarkitekter, byggnadsantikvarier samt modellmakare, visualiserare och ljusdesigner. Idag är vi ett 60-tal medarbetare på Magnus Ladulåsgatan 63 i Stockholm.

Trädgårdsform Susann Andersson AB

Gustav trolles väg 1117676 Järfälla
logo

Trädgårdsdesign. Med allt från rådgivning till detaljerade trädgårdsplaner. Fasta priser och kostnadsfria hembesök.

Länsmansgården Design AB

Box 8093 10420 Stockholm
logo

Länsmansgården Design vänder sig till dig som sätter stort värde på stil, färg och materialval, men som själv inte har kunskaper i ämnet trädgårdsdesign. Jag heter Karolina Brising och är utbildad trädgårdsarkitekt vid Sveriges Lantbruksuniversitet SLU och jag hjälper dig att utifrån dina behov och önskemål förverkliga din drömträdgård. När du anlitar mig undviker du kostsamma misstag och får en smakfull, vacker och hållbar trädgård att trivas i året om.

Hermelin AB, Sven A

Lidingö
logo

Sven A Hermelin AB är Sveriges äldsta landskapsarkitektkontor, grundat 1926. Vi arbetar med planering för och formgivning av offentliga platser och tomter utifrån en bred kunskap inom landskapsarkitektur, markplanering och växtgestaltning. Vi har även specifik kompetens för arbete med skydd, vård och skötsel av natur- och kulturmiljöer samt träd.

AddGreen AB

Oxelvägen 417564 Järfälla
logo

Vi utvecklar och planerar väl fungerande och vackra gröna miljöer. Privata trädgårdar, företagsanläggningar och bostadsgårdar.

Trädgårdsfrida, Landskapsarkitekt Frida Tollerz

(5)

Levide dals 45462353 Hemse
logo

Att hjälpa dig till den trädgård du drömmer om och som fungerar på dina villkor är min ambition. Mer än 35 års erfarenhet som Trädgårdsmästare, Markbyggare och Landskapsarkitekt ger en kunskapsbank att dela med mig av. Du ringer så berättar jag mer och vi kan boka tid.

Söderberg & Ask Arkitektkontor AB

Killebacksgatan 327660 Skillinge
logo

Våra uppdrag växlar mellan nybyggnader, ombyggnader, renovering och detaljplaner. Ombyggnads- och renoveringsobjekten är otaliga.

P.A.R.K i Syd AB

Lilla Böslid 14430596 Eldsberga
logo

PARK står för projektering, anläggning, resurs och konsult.#nl#Vi ritar, bygger och sköter trädgårdsanläggningar till kommunala och privata bostadsföretag, bostadsrättsföreningar och samfälligheter. Kännetecken för PARKs anläggningar är kvalitet, funktion, ekonomi och design.

Era Landskap i Skåne AB

Box 4075
logo

Era Landskap i Skåne AB har projekterat ett stort antal uppdrag som genomförts. Det har blivit över 700 projekt, av varierande storlek och innehåll. Era Landskap i Skåne - Landskapsarkitekt och markprojektering.

Arkitektkontor Arén AB

Sportfiskevägen 1026395 Farhult
logo

Arkitektkontor Arén har mer än 40 års erfarenhet av arkitektur och design. Vi producerar nyskapande lösningar inom områden som husbyggnation, inredning och utemiljö. Vårt signum är att skapa strukturer med form, färg och funktionalitet.Besöksadress: Sandgatan 4A, 22350 LundSäte: Sportfiskevägen 10, 263 95 Farhult

Arkitektkontor Arén AB

Sportfiskevägen 1026395 Farhult
logo

Arkitektkontor Arén har mer än 40 års erfarenhet av arkitektur och design. Vi producerar nyskapande lösningar inom områden som husbyggnation, inredning och utemiljö. Vårt signum är att skapa strukturer med form, färg och funktionalitet.Postadress: Sportfiskevägen 10, 26395 FarhultBesöksadress: Sandgatan 4A, 22350 Lund

SÅ Klart! Trädgårdsdesign

Bryggvägen 6A37142 Karlskrona

Efter trädgårdsteknisk utbildning och några lärorika år på plantskolor och som parkarbetare valde jag att fördjupa mina kunskaper i trädgårdens design. Som trädgårdsdesigner kombinerar jag växter och olika byggprodukter. Jag skapar balans och "rytm".Din trädgård blir hållbar och harmonisk. Min ambition är att bygga trivsam utemiljö för upplevelse och god funktion. Jag vill att du som kund ska känna att dina önskningar och ideer har förverkligats.

Landskapslaget AB

Södermalmsallén 1411863 Stockholm
logo

Landskapslaget har under 2016 arbetat med Det Allmänna Först. Allt från interna workshops till vårt publika seminarium i Almedalen. Det arbetet ska fördjupas under 2017. Våra fördjupningsområden inom D.A.F är Cirkulär design, Dagvatten, Den täta gröna staden, Dialog och medskapande och Social hållbarhet.

Etage Trädgård

Skogavägen 2528631 Örkelljunga
logo

Trädgårdsdesign och trädgårdsrådgivning till privatträdgårdar, företageller bostadsbolag. Lekplatsplanering för förskolor.TrädgårdsskötselKalkyler- kostnadsförslag för anläggning av din trädgård, park ellerbostadsgård.SkötselplanerVäxtinköpWebshop: https://tradgardshyllan.se/

Park och Trädgårdskonsult i Värmland AB

Majorskans väg 1165346 Karlstad
logo

Vi erbjuder er professionell konsultation inom park- och trädgårdsområdet och har mer än 30-års erfarenhet av gröna frågor.

Total Arkitektur Och Urbanism Tau AB

Fyrverkarbacken 2111260 Stockholm
logo

Strategisk Arkitektur

Drottninggatan 2511151 Stockholm
logo

Strategisk Arkitektur förenar människa, form och värde. Genom en fusion av gestaltning och affärsnytta formad i nära dialog med kunden utformar vi miljöer med människan i fokus. Bolaget grundades 1991, är partnerägt och har en omsättning på cirka 90 miljoner SEK. Med cirka 65 medarbetare i Stockholm verkar vi inom områdena fastighetsutveckling, stadsutveckling, handel, bostad och interiör arkitektur.

Svenska Landskap AB

Arkitektvägen 2722730 Lund
logo

Kronocon AB

Ljungadalsgatan 335246 Växjö
logo

Byggsektorn i Sverige växer så det knakar. Att bygga, konstruera och skapa är sedan gammalt ett av våra äldsta yrken. Men bara för det behöver inte branschen vi jobbar i vara likadan. Det är dags för en modernisering av byggbranschen och det är där vi hittar vår roll. Vi är inte som andra byggbolag. Vi vill göra det vi är bäst på men på ett något annorlunda sätt än alla andra.

Hultin & Lundquist Arkitekter AB

Kompanigatan 421135 Malmö
logo

Vi arbetar med ny- och ombyggnader, tidiga skisser och utredningar, projektering och arbetshandlingar. Vi visar möjligheter och skapar förutsättningar.