Om företaget

Välkommen till Lamphuset! Vår ambition är inte att vara störst utan att erbjuda kvalitet, service och att vara en långsiktig partner inom lampor & belysning.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
031-47 20...
Adress

Kontrabasgatan 12

42150 Västra Frölunda

Hemsida och e-postGå till hemsida

Mer information

Öppettider

Öppet

10:00 - 18:00

Omdömen

Lamphuset har valt att inte visa omdömen.

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Välkommen till Lamphuset! Vår ambition är inte att vara störst utan att erbjuda kvalitet, service och att vara en långsiktig partner inom lampor & belysning.

Lamphuset

Lamphuset har varit verksamt inom hembelysning i över 40år. Med 2 stycken RIKTIGA lampaffärer i Göteborg där personal och ägare brinner för service, kunskap och bäst sortiment av lampor. Vi erbjuder ett noga och väl utvalt sortiment av lampor och belysning med hög kvalitet och som extra krydda hittar du anorlunda lampor som man inte finns hos alla lampaffärer.

Hos oss kan du bland annat hitta belysning och lampor från välkända varumärken som Belid, Herstal, Aneta, Markslöd, Eglo, Pholc och många fler.

Information

Pris och sortiment på lamphuset.se och butiker kan skjlja sig åt. Webshoppen kommer att succesivt fyllas på med lampor, heminredning och elmaterial då vi har betydligt fler leverantörer till Lamphuset som vi kommer att ta med i vår webshop.

Vill du hellre ha ett personligt möte för att planera just din unika belysningslösning så tar någon av våra duktiga medarbetare gärna emot dig i någon av våra butiker, välkommen.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Lamphuset

Omsättning

8 405 tkr

Vinstmarginal

0.00 %

Anställda

6

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Lamphuset finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Lamphuset Künzel & Co Aktiebolag

Org.nr:

5562679927

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

47594 Butiker för belysningsartiklar

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

04.12.1985

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 5
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

031472055

03-147 20 55

031-47 20 55

0314-720 55