Se på karta

laga tänder 

gav 4978 företag inom detta område

(5)

Blekingegatan 8A37157 Karlskrona
logo

Kontakta oss via telefon eller mail.Vi har specialist i tandlossning kopplad till kliniken. Förutom vanlig tandvård, arbetar vi även med implantat och estetisk tandvård.

Järnvägsgatan 468530 Torsby
logo

Välkommen till Tandläkarna Tarum i centrala Torsby!Här jobbar tandläkarna Age och Andres Tarum, Tandsköterskorna Gun-Britt Olsson , Christina Jonsson, Elin Engström och Sanna Nyström samt tandhygienisterna Eva Daarstad . Alla i teamet vidareutbildar sig regelbundet och har gått verksamhetsutvecklingsprogrammet Addera, vilket innebär att vi satsar extra mycket på omhändertagande och bemötande. Välkommen!

(4.75)

Mörby Centrum 18231 Danderyd
logo

Till oss kommer Du om Du har fått remiss från din ordinarie tandläkare. På Danakliniken Specialisttandvård arbetar specialisttandläkare, tandhygienister och tandsköterskor inom käkkirurgi, oral protetik, parodontologi (tandlossningssjukdomar), endodonti (rotfyllning).

Grevhusgatan 653130 Lidköping
logo

Hos oss arbetar två tandläkare, en tandhygienist och tre tandsköterskor. Vi utför all form av tandvård, från förebyggande och estetisk tandvård till rotfyllningar, operation av tänder och implantat.

Bankgatan 2023331 Svedala
logo

Vi bedriver allmäntandvård i Svedala. Här träffar du samma tandläkare och sköterska vid varje besök i en lugn och trevlig miljö. Vi utför all typ av allmäntandvård, inklusive implantat.

Bragevägen 1B73745 Fagersta
logo

Vi erbjuder en modern, förebyggande tandvård. Den är individanpassad och har fokus inställt på långsiktighet. Detta kräver kontinuitet i form av regelbundna kontroller och god egenvård. Rätt genomförd är det såväl den bästa som den mest prisvärda tandvården.

Välkommen till Centrumtandläkarna i Nybro! Vi välkomnar både nya och ordinarie patienter till oss. Vid akuta besvär kan ni ringa så ska vi försöka hjälpa er efter bästa förmåga.

Ingenjörsvägen 528434 Perstorp
logo

Våra behandlingarDe behandlingar som vi erbjuder är bland annat:AkuttandvårdAvtagbar tandställning (omfattande tandreglering visas för ortodontist)BarntandvårdBettskenorKron- och broterapiPanoramaröntgen (översiktsröntgen)RotfyllningarTandblekningTandfyllningTandprotes (Del- och helprotes)TandstensborttagningTanduttagningUndersökningar

Olai Kyrkogata 5060232 Norrköping
logo

Välkommen till Spiralen Tandläkarna. Varmt välkommen till vår mottagning som ligger centralt i Norrköping. Vi är ett tandläkarpar som sedan 2012 arbetat som tandläkare. Vi vill tillsammans med våra kompetenta tandsköterskor och duktiga tandhygienist erbjuda er den bästa tandvården!

Gamla torget 3E23163 Trelleborg
logo

Hos Tandläkare Johan Klang - en del av Praktikertjänst AB - får du träffa det lilla teamet med den stora kunskapen.Vi är en familjär klinik där du som patient står i centrum.Vi arbetar med allmäntandvård, implantat, estetisk tandvård och barntandvård.Vi är en del av Praktikertjänst AB.Sveriges största privata vårdgivare.Praktikertjänst arbetar ständigt med förbättringar inom kvalitet och patientsäkerhet.

Doktor Fries Torg 641323 Göteborg
logo

Välkommen till tandläkare Lars-Gunnar Karlsson! Vi är en modern praktik på Dr. Fries Torg i Centrala Göteborg. Här möter du engagemang, glädje och kunskap. Med en bred kompetens inom tandvård, från enklare tandkontroller till avancerad specialistvård, använder vi den senaste tekniken och behandlingsmetoderna. Vid behov samarbetar vi med specialister inom tandkirurgi, rotfyllning, tandlossning, bettfysiologi, tandreglering och barntandvård.

(5)

Kungsgatan 4375321 Uppsala
logo

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige.Våra mottagningar finns över hela landet och kan hjälpa dig genom livets alla skeenden. Hos oss får du ett tryggt omhändertagande som genomsyras av omtanke, engagemang, förtroende och kvalitet.

Hermelinsgatan 1197234 Luleå
logo

Välkommen till PTJ Dental Flora. Vi riktar in oss på vuxentandvård och arbetar med hög kvalitet för en bra munhälsa. Våra patienter blir allt friskare. Hög kvalitet och noggrannhet i vårdarbetet ger dig också lägre kostnader.

(5)

Riddarplatsen 1817730 Järfälla
logo

Vi är ett tandvårdsteam för hela familjen som strävar efter att ge tandvård med bästa kvalité och service. Vårt fokus ligger på dig som patient för att du ska känna dig trygg och väl omhändertagen. Vi går kontinuerligt på utbildningar för att uppdatera oss inom den senaste tandvården och har även ett bra samarbete med specialisttandläkare. Vi som tar hand om dig är tandläkare Shwan Amjad och tandsköterska Marie Hallberg.

(5)

Tegnérgatan 356132 Huskvarna
logo

Välkommen till tandläkare Magnus Johansson Söderlund mitt i centrala Huskvarna - träffa alltid samma tandläkareHos oss får du alltid ett personligt bemötande i en lugn och familjär miljö. Slå dig ner i vårt inbjudande väntrum och läs en tidning, ta en kopp kaffe eller vila en stund före ditt besök.

Kungsgatan 4375321 Uppsala
logo

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige.Bättre vård för bättre liv

Algatan 1228263 Bjärnum
logo

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

(4)

Handenterminalen 413640 Handen
logo

Välkommen till en modern praktik med bra kommunikationer och öppettider erbjuder vi förstaklassig vård för våra patienter.

(5)

Kortedala torg 7B41535 Göteborg
logo

Varmt välkommen till oss på Kortedala Privattandläkare!