Se på karta

laga tänder 

gav 4985 företag inom detta område

Järnvägsgatan 11A44734 Vårgårda
logo

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Som vårdutövare hos oss får du allt stöd du behöver centralt ifrån - så att du kan fokusera på de viktigaste: patienterna.

Visornas väg 461139 Nyköping
logo

Vi är länets största tandvårdsföretag med 150 000 kunder.Du hittar oss i länets samtliga kommuner.Vi lägger stor vikt vid förebyggande behandling och vi vill gärna hjälpa dig innan det händer något.

Sankt Sigfridsgatan 5352133 Falköping
logo

Tandläkare och tandhygienister i moderna lokaler strax invid Resecentrum. Vi behandlar patienter från 19 år och uppåt. Välkommen!

(4.67)

Varvsgatan 1457257 Oskarshamn
logo

Onlinebokning, Korta väntetider, Allmäntandvård, Akutbehandling-värk och lossad fyllning, rotfyllningar, professionell tandrengöring, tandblekning, implantat.

Danvikshemsvägen 8B13131 Nacka
logo

Välkommen till oss! Vi bedriver tandvård i en unik slottsmiljö på Danvikshem. Danvikshem ligger otroligt vackert vid Stockholms inlopp i Nacka. 10 minuters resväg med bil och 15 minuter med buss 53 från Slussen. Vi utför tandvård med modern utrustning och behandlingsmetoder. Är anslutna till Försäkringskassan och medlem i Privattandläkarna.

Husbyvägen 1559175 Borensberg
logo

Vi är en ny och modern tandvårdsklinik, med erfaren personal som lägger stor fokus på dig som patient. Vår vision är att skapa en varm och trevlig miljö när du besöker oss. Vi bryr oss om dina tänder och vi guidar dig i resan till en bättre munhälsa. Vi väntar på att få hjälpa dig, göra ditt leende ännu vackrare!

Bytaregatan 122221 Lund
logo

S:t Petri Tandvård är din tandläkare som finns för dig. Vi arbetar för att du skall få ett personligt och engagerat bemötande av professionell personal. Vi har välutbildad personal som sätter dig och dina behov främst med ett varmt omhändertagande. S:t Petri Tandvård vårdar och bevarar dina tänder eller ersätter dem när inget annat hjälper. Hjärtligt välkommen att boka en tid redan idag eller för att bli kallad senare.

Malmgatan 1B24130 Eslöv

Välkommen till tandläkarna Håkan och Marianne Pagels!

Parkgatan 473435 Hallstahammar
logo

Tandvårdsteam Reka Markasz Kertesz finns på Parkgatan 4 i Hallstahammar och utför allmäntandvård av högsta kvalitet. Mottagningen ligger på 2:a våningen med tillgång till hiss från entréplan.

(5)

Trädgårdsgatan 645131 Uddevalla
logo

Tandvård med kvalitet och omtanke för alla åldrar. Vi hjälper dig med all slags tandvård. Tandreglering och implantatbehandling i samarbete med specialist. Vår viktigaste uppgift är att tillsammans med dig som patient skapa en god munhälsa för att bevara dina egna tänder friska.

Bragevägen 1B73745 Fagersta
logo

Vi erbjuder en modern, förebyggande tandvård. Den är individanpassad och har fokus inställt på långsiktighet. Detta kräver kontinuitet i form av regelbundna kontroller och god egenvård. Rätt genomförd är det såväl den bästa som den mest prisvärda tandvården.