Se på karta

lackeringsarbeten, lamineringsarbeten 

gav 149 företag inom detta område

Lackeringsteknik i Mjölby AB

Albacksvägen 659550 Mjölby
logo

Lackverkstad som lagar plaster jobbar mycket med plåt.Lackar allt från kök till grävmaskiner, men den största fokusen ligger på fritidsfordon.

Aps Pulverlackering AB

Ståltorpsvägen 667010 Töcksfors
logo

Pulverlackering till industri, lackering av bildelar m.m.Utför även våtlackering.

Combi-Lack AB

(3)

Stallarholmsvägen 5212459 Bandhagen
logo

Vår vision är att alltid erbjuda våra kunder god kvalitet, flexibilitet och korta leveranstider. I våra två separata fabriker kan vi erbjuda allt ifrån grundläggande tvätt till avancerad detaljlackering. Vår kundkrets består idag av allt ifrån fåmansföretag till större koncerner, likaväl som privatpersoner. Välkommen att höra av dig till oss du med!

Stockholms Industrilack, AB

(5)

Stallarholmsvägen 1412459 Bandhagen
logo

VÄLKOMMEN TILL STOCKHOLMS INDUSTRILACK AB - DIN EXPERT INOM INDUSTRILACKERING I STOCKHOLM Stockholms Industrilack AB är lackeringsfirman du vänder dig till när du vill ha blänkande resultat på dina beställningar. Vi lackar allt från smått till stort. Är det dags att få ditt kök att skina sådär vackert som det gör hemma hos grannen? Vill du att din motorcykel ska glänsa som den gjorde i början? Eller behöver ditt företag kanske allt från industrilackering till lackering av ventilationstrummor och grindar? Då har du hamnat på rätt websida. Vi utför nämligen beställningar för både privatpersoner och företag.

Brogrens Måleri AB

Islingbyvägen 2578472 Borlänge
logo

Sprutlackering av dörrar och luckor, tapetsering, fasadarbeten, målning. Vi målar även möbler med mera. Ring oss för offert.

RHM i Hållnäs AB

Grevegatan 3281540 Tierp
logo

RHM är ett företag som utvecklades för att tillmötesgå kundens behov genom att sedan 1982 lära sig renoveringens konst och problematik. Vi sammanför renovering och nyproduktion till en ny nivå, anpassad efter miljön. Vi finns i Tierp.

Assars Industri AB

Håkanstorpsvägen 233573 Hillerstorp
logo

Vi är ett legolacksföretag som är specialiserade på högkvalitativ pulverlackering. För både små och stora serier. Och av produkter ämnande för såväl inomhus- som utomhusbruk.Vår långa erfarenhet och våra medarbetares specialistkompetens och engagemang märks i vår höga kvalité och stora kapacitet. Vi möter dig som kund i en öppen dialog. På så sätt kan vi erbjuda dig rätt kvalitet till ett attraktivt pris.

Värsjö Lack & Mek AB

Vittsjövägen 1328674 Skånes Fagerhult
logo

Industrilackering och pulverlackering av stål och aluminium. Blästring och lackering av varmförzinkat gods. Kontakta oss!

Kalmar Bläster & Lack AB

(5)

Flottiljvägen 4039241 Kalmar
logo

Kalmar Bläster & Lack AB ägs och drivs av Johan Eklund & Tobias Johansson. Vi utför det mesta inom lackering. Blästring, industrimålning och lackering av lastbilar och andra nyttofordon. (Ej personbilar) Se gärna våra referenser för arbeten vi utfört tidigare till nöjda kunder! Vi jobbar i Kalmar och Öland med omnejd.

A-Lackering AB

Hjärtlandavägen 2457633 Sävsjö
logo

Alackering AB är nordens största pulverlackerare inom fasadlackering. Vi utför förbehandling och pulverlackering på aluminium, vi finns i Sävsjö, Sverige #nl#Från och med våren 2006 finns även Alackering AB representerat i Lebork i Polen genom systerbolaget Alakiernia Sp. z o.o. #nl#På stark frammarsch är även bearbetning inom Alackering AB, mervärde kan exempelvis #nl#erbjudas genom kapning, stansning, rullbockning och cnc-bearbetning.

Lomma Lackeringar AB

Järngatan 2823435 Lomma
logo

Vi har över 30 års erfarenhet i branschen. Vi erbjuder all form av lackeringsjobb. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Smelack

Såggatan 1364430 Torshälla
logo

NG:s Lackering AB

(5)

Dokumentvägen 3239470 Kalmar
logo

Vi utför det mesta inom lackering: möbler, butiksinredningar, industridetaljer, köksluckor och dörrar. Vi säljer nya kök och utbytesluckor, stommar, bänkskivor och mycket mer som du kan behöva till ditt kök. Vi erbjuder också hjälp med mätning, ritning och montering om så önskas.

Värö Måleri & Lackservice AB

Susvindsvägen 1543232 Varberg
logo

Vi förvandlar dina gamla dörrar till en vacker spegeldörr och lackerar om ditt gamla kök! Hos oss kan du köpa vackra utbytesluckor och hela kök. Värö Måleri & Lackservice AB utför sprutmålning av luckor, möbler m.m.

Ugnslackeringar i Karlstad AB

Östra Klarälvsgatan 1165221 Karlstad
logo

Ugnslackeringar är ett gammalt familjeföretag som startade i 1966. Idag drivs firman av Göran som är byggnadssnickare, men har även haft intresse av att göra möbler. Vi utför även fräsning av dörrar och köksluckor, samt har försäljning av knoppar och handtag.

SQ - Pulverlackering & Blästring

Medevivägen 5559139 Motala
logo

Brantviks Måleriverkstad AB

(3)

Norbergsgatan 2621450 Malmö
logo

Våtlackering, Pulverlackning, Blästring och samt trevligt bemötande m.m. Rostskydd i form av järn fosfatering. Avfettning, alkalisk. Narvlackering, (strukturlackering) efter önskemål. Industrilackering – som klarlackering, våt- och pulverlackering. Även lackering på plast utförs, samt blästringsutförande.Har ni några frågor eller önskemål så finns vi till för att finna lösningen på problemet tillsammans med Er. Vi vill att ni blir nöjda och ett gott samarbete betyder allt i dag.

Curt Nilssons Måleri o. Golv

(5)

Hosjö backe 2779147 Falun
logo

Md Snickeri & Lackering AB

Skarpnäsudden 1080591 Gävle
logo

Vår huvudsakliga produktion är ytterdörrar. I mån av tid utför vi även övriga inredningssnickerier. Kom gärna med en förfrågan!

Kramfors Industrilackering AB

Industrivägen 1587232 Kramfors
logo

Kramfors Industrilackering AB är ett företag som i huvudsak sysslar med våtlackering. Vi lackerar allt möjligt men åt våra tre största kunder lackerar vi Hydraulventiler, splitterskydd till bandvagnar och köksluckor.

Göteborgs Interiörkök AB

Asmundtorpsvägen 541746 Göteborg
logo

Det behöver inte vara så komplicerat att förnya sitt kök. Göteborgs Interiörkök finns med hela vägen från ritning till färdigt kök

Alviks Lackcenter AB

(4.75)

Lärlingsgatan 2890422 Umeå
logo

Vi utför alla typer av lackeringsarbeten; bilar, lastbilar, bussar, båtar, husvagnar, samt även detaljlackering och mindre plåtarbeten. Kontakta eller besök oss så gör vi en snabb kostnadsvärdering.

Värmbols Legolackering AB

Dalvägen 11C64153 Katrineholm
logo

Vi erbjuder både metallackering och trälackering. Vi lackerar även plast samt ombesörjer kemisk ytbehandling och blästring.

EG Bygg AB

Industrigatan 1828832 Vinslöv
logo

Kunskap Kompetens Kommunikation Kvalitet Vi skapar mervärde redan i planeringen genom nära samarbete med uppdragsgivaren. Vi tillför kunskap och kompetens, som vi tillgodosett oss med under mångårig produktion, i byggnationen redan från idéstadiet.Genom att vi är med hela vägen, från projektering till färdigt bygge kan vi tillsammans med beställaren, med hjälp av god kommunikation uppnå hög kvalitet genom hela processen och byggnationen.

Jönssons Lackering Sörby AB

Bergunda Sörby 35593 Växjö
logo

Jönssons Lackering Sörby AB har varit verksam i Växjö sedan 1993 med inriktning mot framförallt lackeringsindustrin. På senare tid har verksamheten breddats och fokus ligger främst idag på gjutning av balkongplattor som levereras och monteras världen över åt Balco AB. Företaget finns beläget ca 1mil Söder om Växjö (Riksväg 23 mot Malmö) och består idag av grundarna Ola Jönsson och Anders Jönsson med anställda.