Om LabRum AB

LabRum är ett av Sveriges ledande företag inom laboratorieinredning, laboratorieutrustning och skyddsventilation. Vår specialkompetens inom laboratorieområdet sträcker sig över 40 år tillbaka i tiden och gör LabRum till Sveriges äldsta kompletta leverantör av inredning, laboratorieutrustning och skyddsventilation på den svenska marknaden. Sedan september 2016 har slagits ihop med ADDvise och Kebo Inredningar. Sammanslagningen leder till en tydlig och förstärkt organisation med fler resurser som alla har lång och gedigen erfarenhet av laboratoriebranschen. Genom sammanslagningen kan vi erbjuda våra kunder en bredare produktportfölj och unika helhetslösningar genom den egna produktionen. Vi får dessutom en större geografisk spridning. Vårt kompletta och noga utvalda sortiment av laboratorieinredning och utrustning kompletterar vi med tjänster och lösningar, allt för att skapa den rätta arbetsmiljön för ert laboratorium. Vi som arbetar på LabRum har många års erfarenhet av funktionslösningar och konstruktion. Vi kan marknaden och i vårt team finns både ingenjörer och arkitekter. Allt för att ge den bästa servicen till våra kunder. Hos oss hittar du alltid den rätta helhetslösningen för ditt laboratorium. Vi på LabRum finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor. Välkommen till oss!

Showroom

Vi på LabRum har byggt upp en hel laboratoriemiljö i vårt utställningsrum i Solna. Utställningen är komplett med både inredning, skyddsventilation och utrustning för att ni som kund ska kunna få en känsla av kvaliteten och utformningen av våra produkter.

Hit kan du komma som brukare, arkitekt, konsult eller inköpare. Antingen inför en upphandling, med en konsult-/brukargrupp för att studera konstruktioner, eller för att bara hålla dig uppdaterad med de senaste produkterna på marknaden.

Service & support

För oss innebär er beställning mycket mer än enbart en produktleverans. Som kund hos oss får du även tillgång till professionell service och support. LabRum har serviceverkstad, mätlaboratorium och reservdelslager i Stockholm för laboratorieutrustning. Vi har rikstäckande serviceorganisation med tekniker, montörer och specialister inom olika teknikområden. Vi erbjuder serviceavtal på labutrustning, förebyggande underhåll, reparation, utbildning, kalibrering och mätuppdrag. Enligt vårt ISO 9001-baserade kvalitetssystem finns dokumenterade service- och kalibreringsrutiner för all mätutrustning. LabRum mäter bl a temperatur, luftfuktighet, luftpartiklar, lufthastighet, CO2-halt, varvtal, ljudnivå, ljusstyrka.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • LabRum AB Laboratorieutrustning, Solna - 1
  • LabRum AB Laboratorieutrustning, Solna - 2
  • LabRum AB Laboratorieutrustning, Solna - 3
  • LabRum AB Laboratorieutrustning, Solna - 4

LabRum AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Labrum Aktiebolag

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

30.03.1978

Org.nr:

5561967257

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

350000

Omsättn.intervall

50000 - 99999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

46460 Partihandel med medicinsk utrustning och apoteksvaror

Exekutiva befattningar/Administration

Ordförande

Jarl Johan Seltborg

Ledamot

Rikard Akhtarzand

Ledamot

Hanna Rebecca Lovisa Myhrman

Ledamot

Jarl Johan Seltborg

Ledamot

Oliver Humlen

Extern verkställande direktör

Kent Bertil Joakim Svensson

Huvudansvarig revisor

Per Johan Engstam

Finansiell information

Omsättning

54 799 tkr

Vinstmarginal

8,2 %

Anställda

11