La-Wi Motor & Bilcenter AB logo

La-Wi Motor & Bilcenter AB

Om företaget

Med kunskap och utrustning som dagens bilar kräver utför vi service och reparationer på i stort sett alla.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
046-20 99...
Adress

Pumpvägen 3

24750 Dalby

Hemsida och e-postSkicka e-post

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

(14)

Gå till omdömen

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image

Om oss

Med kunskap och utrustning som dagens bilar kräver utför vi service och reparationer på i stort sett alla.

Bromsar

Gnisslande, slipande och skrikande är tre ord som du aldrig ska behöva använda för att beskriva hur dina bromsar fungerar. Om detta påminner dig om hur dina bromsar låter just nu, då är det dags att komma till oss. Det bästa sättet att veta hur mycket tid dina bromsbelägg har kvar är genom att låta oss ta en titt. Vi kommer att inspektera bromsoken, rotorer, trummor, bromsbelägg, bromsvätska, bromsrören och alla andra komponenter i ditt bromssystem. Bromsarna är direkt ansvariga för ditt liv; var ansvarig mot dem så att de kan göra sitt jobb.

Avgassystem

Brinnande bränsle skapar rök och ånga som är farlig. Det finns inget enkelt sätt att helt filtrera dessa saker, men avgassystemet på bilen tar bort en hel del av de skadliga gifterna innan de släpps ut. Om du har hål i ditt avgassystem, så släpps avgaserna innan det är korrekt filtrerat. Detta innebär att farliga kemikalier kan komma in i kupén och sätter då både dig och dina passagerare i riskzonen. Undvik att riskera något och håll avgaserna utanför kupén genom en service av oss på ditt avgassystem.

Motorservice

Motorservice är något som kan variera kraftigt beroende på vad som är felet med motorn eller vad den behöver. Om du märker stora förändringar i bränsleförbrukning, effekt, acceleration eller prestanda relaterat till din motor, slösa inte någon tid och boka tid till din bil idag. Ju snabbare du får bilen kollad av utbildad mekaniker som kan se vad som händer desto mer sannolikt är det att du sparar pengar. Motorservice är också ett bra sätt att undvika större problem. Du vill inte att det slutar med ersättning eller ombyggnad av din motor om du kan undvika det. Vi på LaWi bidrar till att din motor varar.

Drivlina

Drivlina är en term som faktiskt hänvisar till flera olika komponenter. Tillsammans ska komponenterna slutföra uppgiften att leverera kraft till drivhjulen. Det finns många ställen där frågor kan uppstå mellan motorn och drivhjulen. Längs vägen är differentialen, som är en komplex enhet i drivlinan och som låter hjulen på en axel sväng vid olika hastigheter. Det kräver särskild smörjvätska. Med så många delar under ett namn, är det alltid säkrast att ha utbildad personal som undersöker drivlinan om du tror att det kan finnas en chans av ett fel på vägen. Det bästa man kan göra är att få förebyggande kontroller av dessa system för att åtgärda eventuella problem tidigt innan något allvarligt fel uppstår. Hos oss får du snabb och korrekt felsökning med åtgärd vid behov.

Kort om oss

Vi har varit aktivt verksamma sedan 1972 vilket har gett oss mycket erfarenhet av behov och åtgärder. Vi är stolta över vår kunskap och vårt arbete som vi utför dagligen. Vi arbetar med tydlighet och säkerhet för dig som kund, vilket innebär att vi i detalj förklarar vad som skall utföras till vilken kostnad. Vi är stolta över vårt arbete och delar gärna med oss av vår mångåriga kunskap till dig som kund om hur och varför ett problem uppstår med din bil och hur man kan förebygga liknande problem i framtiden.

La-Wi Motor & Bilcenter ABs utvalda länkar

Omdömen

Gunnar Collinder

Mer än ett år sedan

Helt klart en av Skånes bästa verkstäder. Alltid vänliga och hjälpsamma. Kör 4 mil enkel dit, men det är det värt.

Peter Larsson

Mer än ett år sedan

Vi har lämnat våra bilar hos La-Wi Motor i dryga 4 år nu. Och alltid blivit bemötta med professionalism och expertis....

A

Anna Anonym

Mer än ett år sedan

Hit åker du när du vill hitta en bilverkstad som bemöter dig väl och gör ett bra jobb till ett mycket rimligt pris....

Anonym användare

Mer än ett år sedan

Proffsigt utfört arbete till humana och vettiga priser! Jag har alltid blivit otroligt bra bemött av killarna på Lawi...

B

BS

Mer än ett år sedan

Jag kontaktade dem och bad om ett pris på en helservice. Det pris jag fick var ungefär hälften av vad...

M

Michael K.....

Mer än ett år sedan

Följande fel fanns på min Focus:
Bränslepumpens säkring utlöses då bilen startades i minusgrader.
Hörde runt...

Visar 6 av 14

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

La-Wi Motor & Bilcenter AB

Omsättning

8 728 tkr

Vinstmarginal

5.90 %

Anställda

5

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från La-Wi Motor & Bilcenter AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Larsson och Wiktorsson, Motor och Bilcenter Aktiebolag

Org.nr:

5560745134

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

45201 Bilserviceverkstäder, ej specialiserade

45320 Detaljhandel med reservdelar och tillbehör till motorfordon utom motorcyklar

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

08.11.1960

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 5
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

046209990

04-620 99 90

046-20 99 90

0462-099 90