Läderverkstan med Väskdoktorn logo

Läderverkstan med Väskdoktorn

Om företaget

Det finns ingen beskrivning om det här företaget

Läs mer om företaget
Telefonnummer
08-442 30...
Adress

Rosenlundsgatan 30A

11853 Stockholm

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Läderverkstan med Väskdoktorn har valt att inte visa omdömen.

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Om oss

Vi är en verkstad / sadelmakeri samt skrädderi som arbetar med skinn.\ Skrädderiet lagar alt från trasiga läderjackor, foderbyten, upplägning av byxor mm. Ny tillverkning av skinnjeans mm.\ Hål i Mocka pälsar och skinn lags!\ Sadelmakeriet jobbar med lagningar och nyproduktion av väskor till reparationer av möbler, inredningar och leksaker för vuxna.\ Vi saluför skinn för hobby bruk, tex rårand, möbelhudar, lammskinn m.m. i den storlek du behöver. Alt skinn som finns hos oss för egna arbeten är i princip till salu.\ Vi för även basverktyg samt nål och tråd.\ Stort urval av karbinhakar för modeväskor och standar reservdelar till väskor av alla slag.

Vi är en verkstad / sadelmakeri samt skrädderi som arbetar med skinn.

Skrädderiet lagar alt från trasiga läderjackor, foderbyten, upplägning av byxor mm. Ny tillverkning av skinnjeans mm.

Hål i Mocka pälsar och skinn lags!

Sadelmakeriet jobbar med lagningar och nyproduktion av väskor till reparationer av möbler, inredningar och leksaker för vuxna.

Vi saluför skinn för hobby bruk, tex rårand, möbelhudar, lammskinn m.m. i den storlek du behöver. Alt skinn som finns hos oss för egna arbeten är i princip till salu.

Vi för även basverktyg samt nål och tråd.

Stort urval av karbinhakar för modeväskor och standar reservdelar till väskor av alla slag.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

084423035

08-442 30 35

084-42 30 35

0844-230 35