Om företaget

Lüning Consulting AB är ett företag som stödjer våra kunder med konsulttjänster och produkter inom området informationssäkerhet.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
018-59 01...
Adress

Kungsgatan 62

75341 Uppsala

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Lüning Consulting AB är ett företag som stödjer våra kunder med konsulttjänster och produkter inom området informationssäkerhet.

Vilka risker tar du?

Vi kan hjälpa dig att svara på den frågan! Tillsammans med din verksamhet kan vi avgöra om befintligt säkerhetsskydd tillsammans med fastställda rutiner och policies uppfyller dina och externa krav på informationssäkerhet. Resultatet blir en analys och en åtgärdslista med förslag på konkreta åtgärder som förbättrar informationssäkerheten i din organisation.

Är du rätt skyddad?

Vi kan tillsammans med dig och din verksamhet analysera vilka hot som är riktade mot dina skyddsvärden. Riskanalysen är den viktigaste källan i en organisation för att bestämma vilken säkerhetsnivå som företaget behöver.

Teknisk verifiering/revision

Ibland uppstår ett glapp mellan verksamhetssidan och IT i en orga nisation. Det kan leda till att definierade skyddsåtgärder som tagits fram för att möta risker och hot beskrivna i organisationens riskanalyser ej implementerats tekniskt. Ett sådant glapp kan leda till att organisationen lever i en falsk uppfattning om att man har en god säkerhetsnivå när nivån egentligen är direkt bristfällig.

Kravställning av informationssäkerhet för IT-system

När en organisation utvecklar ett nytt system är det inte ovanligt att man endast kravställer funktionella krav på funktioner, prestanda, användbarhet etc. och missar icke funktionella krav som t.ex. informationssäkerhet eller legala/externa krav.

Utbildning inom informationssäkerhet

Utbildning är en kostnadseffektiv lösning för att snabbt höja medvetandet för informationssäkerhet i organisationen och därmed minska risken för negativa händelser. Inte sällan är människan och bristen på kunskap den svaga länken när det gäller säkerhetsincidenter.

Lüning Consulting ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Lüning Consulting AB

Omsättning

6 767 tkr

Vinstmarginal

13.40 %

Anställda

4

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Lüning Consulting AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Lüning Consulting AB

Org.nr:

5566482559

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

62020 Datakonsulter

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

02.09.2003

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 8
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

018590110

01-859 01 10

018-59 01 10

0185-901 10