Om Löwgrens Vedspisar & Braskaminer

Utställning, försäljning och montering av ledande fabrikat. Vi hjälper dig även med skorstenstätning. Renovering av vedspisar och reservdelar. Vi har 20 års branschvana och vi är er trygghet. Flera Svanenmärkta produkter!

Braskaminer och täljstenskaminer

Braskaminer finns i en mängd varianter och är väldigt lätta att förälska sig i. Flera av kaminerna finns i minst två färger, grått och svart och med många praktiska tillbehör. Kaminerna har mycket effektiva brännkammare med verkningsgrad på upp till 82 %, vilket hör till marknadens absolut bästa enligt oberoende tester.

Täljstenskaminer alstrar och lagrar värme med mycket god effekt. Täljstenens långa avsvalningstid gör att värmen från kaminen blir jämnare och varar längre. Våra kaminer finns i flera storlekar.

Löwgrens Vedspisar & Braskaminers utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Löwgrens Vedspisar & Braskaminer Kaminer, braskaminer, Huddinge - 1
  • Löwgrens Vedspisar & Braskaminer Kaminer, braskaminer, Huddinge - 2
  • Löwgrens Vedspisar & Braskaminer Kaminer, braskaminer, Huddinge - 3

Löwgrens Vedspisar & Braskaminer, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
ArbetsgivaravgiftNej
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för momsNej
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Löwgrens Vedspisar & Braskaminer

Lars Sandberg

mer än ett år sedan

Rolf Löwgren löste på ett elegant sätt det trassel jag haft med min braskamin i många år. (Ett stort misstag att inte köpt den hos honom) Ett Stort tack för den kunskap/engagemang som löste mitt problem.

Monica

mer än ett år sedan

Vi köpte vår braskamin 2010 hos löwgrens och vi fick ett jättefint bemötande. han tog sig tid, kom hem, kollade våra förutsättningar och sen köpte vi.allt har fungerat jättebra och vårt hus är varmt och skönt!

Annelie Torwald

mer än ett år sedan

Vi beställde en Contura 35T och vi har krånglat en hel del (bytt ifrån utvändig till invändig skorsten) och det har aldrig varit några problem. Vi har fått all hjälp och vägledning som vi behövt och han är alltid jättetrevlig och serviceminded. Vi kunde inte vara nöjdare!

aa

mer än ett år sedan

Fick veta mycket om den renoverade kamin vi köpte. Installerade mycket bra och pratade mycket om kaminen. Mycket bra bemötande.