Se på karta

lösviktsgodis 

gav 7305 företag inom detta område

ICA Nära

Stängt

(4.33)

Linnévägen 3064132 Katrineholm
logo

Hemköp Tierp

Stängt

Centralgatan 1981538 Tierp
logo

Vi vill förenkla för kunderna att hitta bra måltider både till frukost, lunch och middag. Sortimentet utgår från hela vardagens basvaror med fokus på bra färskvaror, ett brett utbud av färdigmat till det där lilla extra i delikatessdisken, alltid till konkurrenskraftiga priser.

Hemköp Västertorg

Stängt

Västertorg 375243 Uppsala
logo

Hemköp vill göra det enkelt för kunderna att hitta bra måltider till frukost, lunch och middag. Sortimentet omfattar hela vardagens basvaror med fokus på bra färskvaror, ett brett utbud av färdig mat och det där lilla extra i delikatessen. Alltid till konkurrenskraftiga priser!

ICA

Stängt

Skölevägen 2-486431 Matfors
logo

ICA Supermarket är butiken i alla lägen – för stora och små, vardagshungriga och festfirare. Det ska alltid gå enkelt och snabbt att handla här. Välkommen!

ICA Nära Birgersson

Stängt

Centrumplatsen 361571 Gusum
logo

Postombud, Svenska Spel, Elkedjan, elektriker, frisör och massör. Våra populära egenkokade Gusumkräftor. Butiksstyckat viltkött.

ICA Supermarket Matkassen

Stängt

(4)

Hammartorget 373430 Hallstahammar
logo

Vi älskar mat! Vi vill ge dig som kund en inspirerande och trevlig upplevelse hos oss! Vardag eller fest? Vi har det du behöver.

Hemköp Herrljunga

Stängt

Östra Parkgatan 152430 Herrljunga
logo

Välkommen till Hemköp! Vi finns nära dig, för dig. Vardag som helg, kalas eller fest. Hos oss hittar du alltid de bästa råvarorna, noga utvalda efter säsong. I många av våra butiker kan du finna manuella fisk- och köttdiskar och kunniga och duktiga kockar, kallskänkor och matinspiratörer som gärna ger dig tips till helgens middag eller den större festmåltiden.Varmt välkommen till oss.

Luthagens Livs Ica Supermarket

Öppet

(2.77)

Sysslomansgatan 19-2175314 Uppsala
logo

Vardag eller fest? Vi har det du behöver!I butiken fyller vi varje dag på med färskvaror, frukt och grönt, mejeri och annat gott.

ICA

Stängt

(4)

Ekersgatan 1470342 Örebro
logo

Din välsorterade matbutik på väster med hyrfilm, postombud och trevlig chark. I butiken fyller vi varje dag på med nya färskvaror, frukt och grönt, mejeriprodukter och annat gott som förgyller din matvardag. Nyhet! Vi har även Catering! Vi ses i butiken!

Lekia Babya

Stängt

(5)

Stickvägen 182640 Söderhamn
logo

Lekia är Sveriges största leksakskedja. Vi har över 130 enskilda leksaksbutiker i Sverige och Norge. Lekia är dessutom en av Skandinaviens största grossister inom Lek och Baby. Vi finns på den lilla orten, i det stora köpcentret och mitt i centrum. Våra butiker kan se olika ut inuti men alla heter Lekia och har samma grundsortiment och kundpolicy. Det är viktigt för oss att du som kund ska uppleva hur enkelt och roligt det är att handla hos oss.

Hemköp Guldheden

Stängt

Doktor fries torg 441323 Göteborg
logo

Vi finns nära dig, för dig. Vardag som helg, kalas eller fest. Hos oss hittar du alltid de bästa råvarorna, noga utvalda efter säsong. I många av våra butiker kan du finna manuella fisk- och köttdiskar och kunniga och duktiga kockar, kallskänkor och matinspiratörer som gärna ger dig tips till helgens middag eller den större festmåltiden.Varmt välkommen till oss.

ICA

Öppet

(4)

Industrigatan 1680283 Gävle
logo

Vardag eller fest? Vi har det du behöver. I butiken fyller vi varje dag på med nya färskvaror, frukt och grönt, mejeriprodukter och annat gott som förgyller din matvardag. I vår charkavdelning hittar du ostar, salami och skinkor för picknick, mys eller fest. Vi ses i butiken!

ICA Gruppen AB

Stängt

Kolonnvägen 2016970 Solna
logo

ICA Gruppen AB (publ) är ett ledande detaljhandelsföretag med fokus på mat och hälsa.

ICA Nära

Stängt

Växjövägen 50034374 Liatorp
logo

ICA Närabutiker hittar du över hela landet, från norr till söder. ICA Nära är den personliga butiken som välkomnar sina kunder att handla enkelt och prisvärt – varje dag.

ICA Nära Matfocus

Stängt

Samuels gränd 152172 Slutarp
logo

ICA Maxi Stormarknad Torslanda

Stängt

(2.33)

Gamla flygplatsvägen 6042337 Torslanda
logo

Stormarknad med bra priser, fräscha färskvaror, generösa öppettider, ett brett och djupt sortiment och bra service. Nu kan du även enkelt handla din mat hos oss på nätet. Vi ses där eller i butiken!

ICA

Stängt

(4)

Bergviksvägen 9116763 Bromma
logo

Vi strävar efter att vara det ledande detaljhandelsföretaget med fokus på mat och måltider. Vi gör dagen enklare för våra kunder.

ICA

Stängt

(4)

Sturkövägen 8137361 Sturkö
logo

Välkommen till ICA Nära Sturköhallen!

Nacka Köttprodukter AB

Stängt

(4.5)

Johan skyttes väg 25312534 Älvsjö
logo

Välkommen till Nacka Köttprodukter.Hamburgerproducenten som tänker på framtiden och tillverkar med miljöansvar Vi har funnits sedan början av 1980-talet och tillverkar hamburgare av högsta kvalité.Fabriksförsäljning till privatpersoner under ordinarie öppettider. Betalning SWISH.

ICA Supermarket Esplanad

Stängt

Karlavägen 5611449 Stockholm
logo

Vi vill sälja den goda maten.Personligt engagemang, butiksgrillat kött och italienska marmorgolv. På ICA Supermarket Esplanad är upplevelsen lika viktig som maten. Sedan den gamla biografen gjordes om till butik under 80-talet har det mesta förändrats, men känslan av tradition och kultur lever kvar, om än i modern tappning. Esplanad är en färskvarubutik med en härlig känsla av saluhall. Vi vill ge dig som kund en hög kvalitet samt en lyxig känsla i vardagen. Välkomna in i butiken!

ICA

Stängt

Mungårdsgatan 2142653 Västra Frölunda
logo

I vår butik hittar du det mesta du behöver för dina dagliga inköp och du får ett personligt bemötande. Välkommen till oss!

ICA

Öppet

(2)

Smedsbacksgatan 111539 Stockholm
logo

Välkommen att kontakta oss för mer information!

ICA

Öppet

Rökubbsgatan 411559 Stockholm
logo

Välkommen att kontakta oss för mer information!

EKO Stormarknad

Stängt

(2.33)

Sölvesborgsvägen 54029169 Fjälkinge
logo

EKO är stormarknaden för hela familjen! Med våra över 70 000 olika artiklar slår vi konkurrenterna med hästlängder.

EKO Stormarknad

Stängt

Agnesfridsvägen 17721375 Malmö
logo

EKO är stormarknaden för hela familjen! Med våra över 70 000 olika artiklar slår vi konkurrenterna med hästlängder.