Se på karta

lösnaglar 

gav 189 företag inom detta område

Skin & Beauty

Gamla Rådstugugatan 1860224 Norrköping
logo

Skönhet med kvalitet! Din kompletta hudvårdsklinik mitt i Norrköping. Hos oss kan du få hjälp från topp till tå.

Nagelmästaren

Södra vägen 1141135 Göteborg

Över 30 år i branschen, kontakta oss på telefon för att boka behandling.

Nail Design School

(3.71)

Kungsgatan 4690326 Umeå
logo

Vi arbetar inom allt från naturlig nagelvård, till förlängning och förstärkning, för att dina naglar ska må så bra som möjligt, och bli fina på köpet. En förstärkning för dig som är nagelbitare är ett utmärkt sätt att få bukt på bitandet och låta naglarna växa normalt. Och med ca 400 olika färger kan vi lova att du hittar något du gillar!

Lisa Nails

Skeppsbrogatan 1239231 Kalmar
logo

Välkommen till Lisa Nails - salongen som har professionell nagelvård!Vi ser till att du som kund får den bästa servicen och högsta kvalitén på våra behandlingar till låga priser.

Goa Fötter & Vackra Naglar

Forstjärnsvägen 1366931 Deje
logo

Salongen Goa Fötter & Vackra Naglar ligger i Deje, vi håller på med medicinsk fotvård, pedikyr, manikyrer, nagelförlängningar, make up konsultationer, frans & brynfärg, vaxning, shellac. Jag är utbildad till undersköterska, auktoriserad medicinsk fotterapeut & nagelspecialist. Medlem i Sveriges FotterapeuterHär har du fri parkering i en lugn miljö. Varmt välkomna önskar Annette - Här får du en stund i positiv & trevlig miljö.

NH Nails

Spångavägen 35A16875 Bromma
logo

NH NailsVi förser salonger, terapeuter och privat personer med produkter och kunskap inom nagelvård. Vår gedigna kompetens omfattar allt från produktförståelse / kunskap till kvalitets- och verksamhetsutveckling samt teknik & applikationskompetens.Etablerade sedan 1995.

Marias Nagelvård

Umevägen 1191132 Vännäs
logo

Salongen ligger på Umevägen 11 i Vännäs, 3 mil utanför Umeå. Här erbjuds du nagelvård med kompletterande skönhetsvård. Nya snygga naglar, fixa till ögonbrynen el varför inte en uppfräschning av fötterna. Tar gärna emot DIG som är nagelbitare! Unna DIG lite vardagslyx i en lyxig och lugn miljö

Björknäs Salongen

Paviljongvägen 313240 Saltsjö-boo
logo

Vi arbetar med allt som har med skönhet att göra, Vi erbjuder en mängd olika behandlingar, naglar, fötter, hårvård, hudvård, fransförlängning, massage m.m.

Hårdepartementet

(4.38)

Trädgårdsvägen 118694 Vallentuna
logo

Vi går på kurser flera gånger om året. Har stor bredd i vårt arbete och är intresserade av trender och mode. Extra roligt tycker vi att olika färg- och slingmetoder är. Vi har mycket barnkunder och satsar lika mycket på herrar som damer. När det finns möjlighet kan man droppa in.Välkommen!

Studio Aroma - Brunnsgatan

Brunnsgatan 141312 Göteborg
logo

Studio Aroma utför medicinska och estetiska behandlingar i synergi med naturen och människan. Det är vad vi kallar ”resultatinriktad hudvård och kroppsvård” med gott samvete.

Naglar.Com Stockholm Manicure

Sveavägen 12011350 Stockholm
logo

På Sveavägen hittar du Stockholm Manicure med butik, nagelskola för proffs och salong i en och samma lokal. Som auktoriserade återförsäljare för varumärket REQ finner du här vårt professionella produktsortiment såväl som varor för hemmabruk för händer, fötter och naglar.

Studio Aroma - Teatergatan

(4.84)

Teatergatan 1941135 Göteborg
logo

Studio Aroma utför medicinska och estetiska behandlingar i synergi med naturen och människan. Det är vad vi kallar ”resultatinriktad hudvård och kroppsvård” med gott samvete.

I 4 Beauty

Marumsgatan 1153239 Skara
logo

Vi har öppet efter bokning.

Kaylin Beauty Nails

Östergatan 326131 Landskrona
logo

I vår nagelsalongen erbjuder vi det bästa inom professionell nagelvård – vi har flera års erfarenhet och arbetar med marknadsledande material som den unika enstegsgelén från Christrio, som ger ett fantastiskt resultat samtidigt som behandlingen tar mindre tid än de flesta är vana vid. Vi har som vision att tillmötesgå och hjälpa alla kunder på bästa tänkbara sätt! På Kaylin Beautynails erbjuder vi dig nagelvård, fotvård - fransförlängning - Lashlift- Browlift. Tveka aldrig utan hör av er så ska vi göra det bästa för att du ska bli nöjd!

Kristina Alexeus

Bygatan 1326361 Viken
logo

Nailstudio

Svarvaregatan 1528272 Sösdala
logo

Hair & Beauty Center

(5)

Rudbecksgatan 2870223 Örebro
logo

Välkommen till Hair & Beauty Center Örebro, möjligheternas helhetscenter för skönhet och välbefinnande.

Salongen

Dvärsättsvägen 7283541 Dvärsätt
logo

Salongen i dvärsätt utför alla typer av behandlingar som hår naglar fransar mmOnlinebokning : bokning.voady.se/salongen

COCO Nails Bar

Mårtenstorget 1022351 Lund
logo

Med många års erfarenhet inom nagelbranschen kan du vara säker på att du kommer att få professionell service och resultat av hög kvalitet hos oss.Vår personal består av Esmee och Bin, två erfarna nagelterapeuter som är dedikerade till att ge dig en personlig och skräddarsydd behandling. Vi är också stolta över att vara certifierade Lash Artists av Lilly Nails Academy, vilket betyder att vi kan erbjuda högkvalitativa frans- och brynbehandlingar.

Nailedbyssof

Johanneshovsvägen 139B12047 Enskede Gård
logo

Naglar är min stora passion i livet och jag tror starkt att man aldrig är helt fullärd. Därför tar jag varje chans jag kan att gå nya kurser för att fördjupa mig mer och mer och lära mig så mycket jag bara kan. Det kan vara allt från ”back to the beginning” som går igenom allt från grunden till mer avancerade kurser så som ”Cartoon Characters”. Ta kontakt med mig! Jag svarar mer än gärna på olika frågor, funderingar eller andra önskemål.

Läckra klor

Gamla flygplatsvägen 1842337 Torslanda
logo

Nu har jag flyttat min salong till Torslanda 🥰 Hos mig får du nagelvård av allra högsta klass. Jag besitter den kunskap och utbildning som krävs för att utföra manikyr samt akrylnaglar i alla former, färger och stilar. Oavsett om du önskar en klassisk fransk behandling, glitternaglar, designs med ombre eller helt enkelt så naturligt resultat som möjligt så finns jag tillgänglig för dig. Välkomna in 🥰

Goodwin Nails - Nagelsalong - Lashlift - Brow lift Orust - Paraffinbad

Gunneröd 68547291 Stillingsön
logo

Diplomerad Nagelterapeut hos Lilly Nails.

Sabai Place

Håstaholmen 282444 Hudiksvall

Bangerhead Studio

(4.38)

Katarinavägen 2011645 Stockholm

Ekeby Beauty

Telegatan 326775 Ekeby