löner 

gav 1861 företag inom detta område

Hjulhamnsgatan 321134 Malmö
logo

Optimal Advice är din strategiska och engagerade rådgivare i alla frågor kring pension, lön och försäkring.Vi skapar framgång och delar drivkrafter med dig. Det som gynnar dig som kund är även bra för oss. Vi lyssnar noga innan vi svarar med respekt för din verksamhet. När vi erbjuder en lösning är den genomtänkt, baserad på stor erfarenhet från liknande situationer, professionell och långsiktigt hållbar. Vi ger optimal rådgivning inom pension, försäkring och lön!

Mejerigatan 1164139 Katrineholm
logo

LR Revision & Redovisning är ett nätverk av lokalt ägda revision- och redovisningsbyråer, med över 70 lokalkontor runtom i Sverige. Våra medlemsbyråer arbetar främst med små och medelstora företag. Samtidigt har byråerna fördelen av en gemensam organisation som ger tillgång till specialister, kompetensutveckling och ett internationellt kontaktnät.

Lille Mats väg 628940 Broby
logo

Vi erbjuder tjänster inom bokföring & administration.

Gårdavägen 141250 Göteborg
logo

Revideco är en fullservicebyrå som erbjuder revision, redovisning och rådgivning i Göteborg. Våra primära kunder är små- och medelstora företag, ofta ägarledda aktiebolag. Vi är ett alternativ till de större byråerna och vi erbjuder personlig service och ett modernt och effektivt samarbete. Vi sitter i ett härligt kontor i Gårda och finns förutom i Göteborg även i Skellefteå och Stockholm.

Garnisonsgatan 1325466 Helsingborg
logo

Välkommen till Redovisningsgruppen Hbg AB! Redovisningsgruppen Hbg AB bedriver sedan 1980 verksamhet inom redovisning, ekonomi och beskattning mm. Vi är auktoriserade redovisningskonsulter och medlemmar i Sveriges Redovisningskonsulters Förbund (SRF). Våra kunder är små och medelstora företag. Vi har erfarenhet av alla branscher, även jord- och skogsbruk. Arbetet sker flexibelt med dagens teknik inom ekonomiområdet i vår lokal eller på uppdragsgivarens kontor, allt efter önskemål.

(1)

Örbyvägen 1851161 Skene
logo

Vi är en auktoriserad redovisningsbyrå med inriktning mot små och medelstora företag, främst i västra Sverige. Vi är inriktade mot de flesta branscher, även mot lantbruk och bostadsrättsföreningar.Vi har specialister inom skatter, juridik, jordbruk, värderingar, EU-stöd m.m.

Roxengatan 358273 Linköping
logo

Behöver du hjälp med bokföringen? Genom att anlita oss på Proffek Ekonomikonsulter HB undviker du onödiga fel och därpå tråkiga skattetillägg som kan vända upp och ner på hela tillvaron.

(5)

Berzeliigatan 1441253 Göteborg
logo

Gross Revision AB har bedrivit verksamhet sedan 1985. Vi är en personlig och engagerad byrå med en personalstyrka om 9 personer. Vi strävar efter att hålla kontinuitet i uppdragen, för att medarbetarna ska få chans att lära sig kundföretagen, samt att kundföretagen ska ha en och samma kontakt hos oss från år till år. Vi vänder oss framförallt till små och medelstora företag i västra Sverige. Våra kunder finns representerade inom de flesta branscher.

Kyrkogatan 338233 Nybro
logo

Vi utför de flesta administrativa tjänster som ett företag kan ha behov av. Vi jobbar inte efter några fasta mallar eller modeller utan anpassar oss efter kundens önskemål. Allt från att utföra bokföring en gång i månaden, till att sköta hela ekonomifunktionen. Vi kommer gärna ut till företaget och utför vårt uppdrag där om det är den bästa lösningen.

Kungsgatan 7111227 Stockholm
logo

Med KlaraPapper har ditt företag all den ekonomiska kompetens ni behöver.Våra auktoriserade redovisningskonsulter fokuserar på löpande redovisning, löner, bokslut och årsredovisningar. Vi blir din professionella ekonomi- och löneavdelning.Välkommen att kontakta oss!

Södra Långgatan 1557255 Oskarshamn
logo

I IF Metall finns cirka 325 000 medlemmar på 11 600 arbetsplatser runt om i Sverige. Välkommen att kontakta oss!

Frillesås mellanväg 943962 Frillesås
logo

Vi är redovisningsbyrån som skapar långsiktiga relationer med våra kunder. Relationer som bygger på förtroende. Vi är enkla och flexibla att arbeta med och erbjuder lösningar för olika typer av företag, inom många branscher. Med personligt engagemang, expertis , ett brett kontaktnät och moderna digitala lösningar hjälper vi er att fortsätta utveckla era verksamheter och fatta bra beslut för framtiden.

Rörsjögatan 1021137 Malmö
logo

RTB är en redovisningsbyrå som startade sin verksamhet 1938 och är en av landets äldsta. Våra medarbetare är auktoriserade redovisningskonsulter med mycket lång erfarenhet i branschen. Vi ställer Era behov i centrum och skapar, i samarbete med Er, rationella rutiner på ett flexibelt och ansvarsfullt sätt.

Box 19039 10432 Stockholm
logo

Välkommen till KommunalKommunal är en fackförening med över en halv miljon medlemmar. Vi finns i fler än 230 yrken i kommuner, landsting och privat sektor. Många av oss är dessutom fackligt engagerade och får utbildning och nya kunskaper på vägen.Vi är en modern fackförening med yrkesskickliga medlemmar som tillsammans arbetar för att utveckla våra jobb och förbättra våra villkor.

Folke bernadottes väg 44525657 Ramlösa
logo

Vi hjälper våra klienter att driva sina företag med en effektiv ekonomihantering. Vår kompetens och erfarenhet tillsammans med Er kännedom om Ert företag ger ett djupt och brett kunskapsområde och hjälper dig att komma framåt i ditt företagande. Välj mellan att lämna material till oss, arbeta via "tunnel", webbaserade bokföringsprogram eller att vi kommer ut till er och arbetar på plats.

Höganäsgatan 426538 Åstorp
logo

Välkommen till Din Sekreterare. Vi gör bokföring, redovisning, sekreterarservice samt allmänna kontorssysslor. Vi är en liten redovisningsbyrå med kompetent personal som erbjuder individuellt anpassade ekonomitjänster för både små och medelstora företag till mycket bra priser. Vi kan ta hand om det som du vill ha hjälp med på plats hos dig eller på vårt kontor så du kan koncentrera dig på det du är bra på!

Edavägen 936543 Kosta
logo

Tycker du att siffror är rena snurren? - Lämna din bokföring till oss!

Herrgårdsgatan 2065224 Karlstad
logo

Vi erbjuder kvalificerade ekonomi- och lönetjänster till företag och organisationer.

Lindalsvägen 8B16346 Spånga
logo

AJR tillhandahåller bokföring, ekonomiutbildning och hjälp med rekrytering till ekonomifunktioner för små och medelstora företag.

Ringspinnaregatan 621833 Bunkeflostrand
logo

Redovisning, bokföring, årsbokslut, skatter, bolagsbildning, starta eget , deklarationer, löpande redovisning, löner m.m.Certifierad och auktoriserad redovisningskonsult och certifierad affärsrådgivare. Diplomerad skattekonsult.Diplomerad lönekonsult

Lilla Waterloogatan 841502 Göteborg
logo

Vi gör det enkelt att vara en bra arbetsgivare.Simployer ser till att du kan ta rätt beslut varje dag. Vi håller dig uppdaterad med det senaste och ger dig unika HR-lösningar som ser till att du kan ta vara på verksamhetens viktigaste resurs – människorna.

(5)

Bondegatan 6911634 Stockholm
logo

SaveTime - Din Digitala Redovisningsbyrå. Vi förenklar ditt företagande.Postadress.Box 407210262 STOCKHOLM

Långgatan 2682143 Bollnäs
logo

Vi arbetar för - och med - företag i regionen inom områdena redovisning, ekonomisk rådgivning och företagsutveckling. Vi har ambitionen att vara en kompetent resurs som avlastar och stöttar företag i deras dagliga arbete och framtida expansion. Våra ledord är engagemang, tillgänglighet och kompetens.