Om företaget

Välkommen till Låsta Gårdshotell, ett unikt hotell i en topprenoverad ladugård! Njut av både avkoppling och aktiviteter i en naturskön miljö. #nl# #nl#Här värnar vi om ekologi och miljö, med omtanke om både människor och djur....

Läs mer om företaget
Telefonnummer
070-559 22...
Adress

Malmby LÅSTA SÄTERI

64594 Strängnäs


Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Välkommen till Låsta Gårdshotell, ett unikt hotell i en topprenoverad ladugård! Njut av både avkoppling och aktiviteter i en naturskön miljö. #nl# #nl#Här värnar vi om ekologi och miljö, med omtanke om både människor och djur. Låsta Gårdshotell är vårt paradis på jorden – vi vill dela det med dig! #nl# #nl#Till Låsta är du välkommen både privat och på konferens. Vi erbjuder konferenslokaler och rum som passar alla, oavsett funktionsnedsättning och allergier.

Låsta Gårdshotell – unikt och prisvärt hotell i Mälardalen

Låsta Gårdshotell ligger på en lantgård i Södermanland – Låsta Säteri. Hotellet finns 6 kilometer utanför Strängnäs, i den vackra Mälardalen, omgivet av skog, hagar, åker och äng. Samtidigt finns både städer och kommunikationer nära.

Hotellet är byggt i unik miljö – en topprenoverad före detta ladugård. I byggnaden, som är på 400 kvadratmeter, finns plats för upp till 40 gäster i 13 rum. Alla har egen dusch/toalett och gemensamt kök.

Hit är du välkommen både som privatperson och i tjänsten. I ett före detta magasin intill har vi inrett en festlokal, för bröllop och andra högtidsdagar

Låsta Gårdshotells utvalda länkar

Omdömen

J

Jens

Mer än ett år sedan

Detta är nog det bästa B&B jag hitills bott på. Nybyggt och fräscht med stora fina rum. Nära till Gripsholm/Mariefred...

Anna & Roger

Mer än ett år sedan

Toppen på alla sätt! Över förväntan!

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Låsta Gårdshotell

Omsättning

2 187 tkr

Vinstmarginal

-10.20 %

Anställda

1

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Låsta Gårdshotell finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Låsta gårdshotell AB

Org.nr:

5569978199

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

55103 Hotell utan restaurang

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

22.12.2014

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0705592260

07-055 922 60

070-559 22 60

0705-59 22 60

070-5592260