Se på karta

låsfirma, låssmed stockholm 

gav 118 företag inom detta område

Lås-Snabben, AB

(2.6)

Katarina bangata 5111639 Stockholm
logo

JOUR DYGNET RUNT! Verksam i hela Stockholm med omnejd.

Storstadens Lås

(4.62)

Vanadisvägen 3911323 Stockholm
logo

Auktoriserad Låsmästare - Fullständig Låsservice - Dygnet Runt.Vi hjälper dig med allt inom lås, låsöppning, låsbyten, reparationer, dörrstängare, passersystem, kodlås, nyckelkopiering, säkerhetsdörrar och gallergrindar.

Lås-Arne Malmström AB

Huddinge
logo

Lås-Arne är ett auktoriserat låssmedsföretag som etablerades 1978. Våra kunniga låstekniker utför arbeten till både företag, kommuner och privatkunder i Stockholmsområdet. Vi hjälper er bl.a. med bilnycklar och transpondernycklar - bilnycklar med startspärr. Välkommen!

Brandbergens Låshörna AB

(5)

Träffgatan 113644 Handen
logo

Vi projekterar, installerar och underhåller låssystem, lås- och larmanläggningar, dörrstängare samt anläggningar för passerkontroll och tvättbokning.Vi är auktoriserade av SLR (Sveriges Låssmedsmästares Riksförbund) och innehar licenser för att arbeta med samtliga låsfabrikanter.

Österåkers Lås & Larm AB

(3)

Rallarvägen 818440 Åkersberga
logo

Vi utför besiktningar och reparationer inom lås, larm och säkerhet. Även nyckeltillverkning. Har även jourtid. Välkomna.

Tyresö Låsservice

(5)

Alléplan 213551 Tyresö
logo

Vi är din auktoriserade låssmed i Tyresö! Vi arbetar med lås, dörrautomatiker, kodlås,kortläsare, galler m.m. Varmt välkommen!

Globens Lås-Jour

Huddinge 14135 Huddinge
logo

JOUR DYGNET RUNT! Låsöppningar, Bil-Öppningar tom Senaste års modellerna, Inbrottsskador, Låsbyten, Kodlås, Motorlås, El-Lås. Allt med dörrar och Lås!En Trygg och Noggrann låssmed med 30 år i yrket!

Järfälla lås

Girovägen 1117562 Järfälla
logo

Vi arbetar med konsultation, projektering, försäljning, service, tillverkning samt installation av säkerhetslås och passersystem.

Aspuddens Lås

(5)

Störtloppsvägen 2112947 Hägersten
logo

Vi har produkter och utför installationer av allt som rör lås och dörrar. Även nyckelkopiering, låsreparationer och datagravyrer.

Låscentrum Surbrunn AB

Surbrunnsgatan 3211348 Stockholm
logo

Vi arbetar inom Storstockholm och riktar oss till alla som är i behov av säkerhetslösningar, till exempel större och mindre fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, banker, butiker, antikhandlare och privatpersoner. Vi gör alltid vårt bästa för att våra kunder ska bli nöjda – det mesta går att lösa!

Hornsplans Låsservice, AB

Ringvägen 1711853 Stockholm
logo

Vi har lång erfarenhet inom säkerhet och är auktoriserade låsmästare samt innehavare av mästarbrev och gesällbrev.

Norrtälje Låsservice AB

August Strindbergs gata 7B76146 Norrtälje
logo

Vi utför det mesta inom låssmedsbranschen, t.ex. kodlås, porttelefon, larm, låsöppning, passersystem, låssystem, bilöppning.

Stockholms Låsservice City AB

Brahegatan 911437 Stockholm
logo

Nycklar, lås, cylindrar, passersystem, dörrautomatik, kodlås, cykellås och mycket mer. Välkommen att kontakta.

Lindells Låsservice AB

(1)

Upplandsgatan 711123 Stockholm
logo

Auktoriserad låssmed grundat 1969, fullständig låsservice i hela Storstockholm.

Bergs Lås AB

Lingvägen 98B12245 Enskede
logo

Norrlås AB

Allmogeplatsen 1617730 Järfälla
logo

AB Norrlås, ett auktoriserat låsmästarföretag i Järfälla, och medlemmar i Sveriges Lås och Säkerhetsleverantörers Riksförbund, SLR. Vi arbetar med allt inom låsbranschen. Vår specialité är passage och el-låsningar, olika mekaniska låssystem, tillverkning av nycklar samt låsmontering för företag och privata sektorn. Vårt motto är att alltid kunna erbjuda de senaste produkterna och den bästa servicen. Vi är ER säkerhetsleverantör.

Täby Danderyd Lås, AB

Ellagårdsvägen 118731 Täby
logo

Täby Lås har sedan nästan 60 år installerat lås hos myndigheter, kommuner, företag samt privatpersoner i stor-stockholm.Företaget har välutbildad personal och en maskinpark som gör att vi kan möte våra kunders efterfrågan på ett kostnadseffektivt sätt med hög servicegrad.

Täby Danderyd Lås, AB

Enebybergsvägen 1618236 Danderyd
logo

Täby Lås har sedan nästan 60 år installerat lås hos myndigheter, kommuner, företag samt privatpersoner i Storstockholm.

Lås & Nyckel i Stockholm AB

Utgårdavägen 1319463 Upplands Väsby
logo

Karla Lås

(2.33)

Värtavägen 411524 Stockholm
logo

Vi är en Auktoriserad säkerhetsinstallatör och låssmed i Stockholm som finns på Östermalm. Vi har varit verksamma sedan 1964 och utför installation av lås samt säkerhetsutrustning i både moderna och äldre fastigheter. För oss är nyckelordet säkerhet för både företag och privatpersoner. Vi vet hur viktigt det är att kunna känna sig trygg och säker, därför finns vi tillgängliga med låsjour när du behöver hjälp.

Nyckelpigan Lås AB

Drögvägen 512533 Älvsjö
logo

Stuvsta Lås AB

Stationsvägen 2714140 Huddinge
logo

Välkommen in i butiken för personlig service. Vi ordnar det mesta inom lås, nycklar och installation oavsett fabrikat - även bilnycklar och startspärr.

Roséns Låsservice AB

Nynäsvägen 30012234 Enskede
logo

Välkommen att kontakta oss på Roséns Låsservice AB!

Nordic Safety Solutions AB

(5)

Ostmästargränd 812040 Årsta
logo

NSS är en trygg partner för bostadsrättföreningar, fastighetsägare, byggbolag och arbetsplatser över hela Sverige. Vi arbetar med produkter av hög kvalitet, vi är certifierade enligt SSF1015 och vi är en polisgodkänd larminstallatör. Självklart har vi koll på de senaste lagkraven och regelverken gällande exempelvis tillgänglighetsanpassning, GDPR och CE-märkning – det är del av leveransen. Våra medarbetare är ambitiösa, erfarna och besitter en stor yrkesstolthet.

Lås & Montage i Farsta

Farsta 12347 Farsta
logo

Vi försäljer och monterar populära låset Yale Doorman (som öppnas med kod, mobiltelefon/app, fjärrkontroll eller nyckel tagg) samt de flesta andra fabrikat av; Dörrlås, Altanlås, Fönsterlås, Brytskydd, Kodlås, Passersystem, Dörrstängare.