Om Lås-Snabben, AB

JOUR DYGNET RUNT! Verksam i hela Stockholm med omnejd.

Den enorma erfarenhet vi förfogar över gör att våra kunder kan känna sig trygga när de anlitar oss. Vi kan idag erbjuda heltäckande låsservice. Alla arbeten utförs professionellt, snabbt och noggrant. Vi levererar och installerar alltid godkända lås och passersystem. Du får dessutom alltid garanti hos oss.

Har du några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Lås-Snabben, AB Låsfirma, låssmed, Stockholm - 1
  • Lås-Snabben, AB Låsfirma, låssmed, Stockholm - 2

Lås-Snabben, AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnAktiebolaget Låssnabben
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande05.09.1984
Org.nr:5562464254
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall10000 - 19999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43290 Andra bygginstallationer

Exekutiva befattningar/Administration

Niclas Gösta EdmanLedamot
Bengt Yngve AndreassonSuppleant
Fredrik FromHuvudansvarig revisor

Omdömen om Lås-Snabben, AB

Frida

mer än ett år sedan

Vi blev lovade att de skulle ringa upp när de var på väg. De ringde aldrig upp.
Vi ringde dem efter 30 min för att se hru det gick. De hade skrivit ned fel adress och lovade att återkomma. De ringde aldrig upp.
Efter ytterligare 1 h ringde vi upp igen och då sa de att de skulle återkomma när de var på väg. De ringde aldrig tillbaka.
Detta var tidig söndag morgon, vi frös och var extremt trötta och behövde hjälp att ta oss in i vårt hem, men de hade ingen som helst förståelse.

tom

mer än ett år sedan

Jag ringde till Lås-Snabben så de låter att de ska va men jag fick svar drick av de att tyvär så kan vi inte hjälpa dig i år då menar de att de är 1månad någar dagar kvar av året och att de inte har nån låssmed innan de så ...... då kan inte ni heta lås-snabben .....

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jag har varit inne här tre gånger eftersom jag bor mitt emot och det känns rimligt att använda. Alla gånger samma extremt ointresserade mottagande. Som om man stör när man är kund. Första gången en skylt till dörren som jag beställde. Den blev i alla fall fin. Andra gången bad jag dem komma över och titta över mina huslås för jag ville byta. Det visste de inte ens om de hade tid till. Tredje gången så hade mitt bygellås rostat ihop till cykeln och jag fick efter två veckors försök inte upp det, fastlåst som den var till en metallbalk på gatan. Jag kunde bevisa på alla sätt att cykeln var min genom övriga nycklar och ägarbevis - men de vägrade ändå hjälpa till. De hävdade att ingen låsfirma gjorde det med cyklar. Märkligt att redan andra låsfirman jag ringde i hörnet vid Götgatan genast sa ja... Vissa undrar man varför de har egen firma?

Sait

mer än ett år sedan

Och vettig pris för att hjälpa mig när min nyckel fastnade i låset! Trevlig personal också!

Johan

mer än ett år sedan

I panik ringde jag över tio olika låsjourer mitt i natten. De flesta svarade inte. De som svarade frågade väldigt skumma saker. Till slut fick jag tag på Lås-snabben. Smeden kom snabbt, var flexibel när jag även ville ha lite mer gjort och jag kunde betala med kort (det kunde man inte med någon av de övriga jag kom i kontakt med). Jag har jämfört priset och det är faktiskt lägre än vad flera firmor tar dagtid. Tack!

Möjliga telefonnummerformat

08642424308-642 42 43086-42 42 430864-242 43