Se på karta
Ekedalsgatan 1441466 Göteborg

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA LÅSPROFFSEN I GÖTEBORGMed gedigen kunskap inom låsbranschen är vi ditt självklara val från låsinstallation till hjälp när du blivit utelåst. Vare sig du är privatperson eller företag i Göteborg, Kungsbacka, Borås och Kungälv i behov av professionell låskunnighet är du välkommen till oss. Vi ger dig den bästa servicen dygnet runt, året om.

byta lås Sökord

Vi samarbetar med Polis & SOS Alarm. När du söker kunniga låssmeder för grundlig & snabb låsservice är vi det självklara valet. Proffs på låssystem.

Aröds Industriväg42243 Hisings Backa

Aukt låssmed med. Jour dygnet runt, hjälp med öppningar av dörrar/reparation efter inbrott. Samarbetat med sos alarm och polisen sedan 2005.

byta lås Sökord

Vi samarbetar med Polis & SOS Alarm. När du söker kunniga låssmeder för grundlig & snabb låsservice är vi det självklara valet. Proffs på låssystem.

Kustroddaregatan 241452 Göteborg

Auktoriserad låssmed. Fullständig låsservice! Vi hjälper dig med larm, passagesystem, nödutrymning, dörrautomatik, överfallsalarm, tv-övervakning, elektrisk låsning, nyckelslåp m.m. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Svedjegatan 157141 Nässjö

Industrilås är experter på design, tillverkning och distribution av produkter och kompletta låslösningar för en mängd industriella applikationer.Vi kan erbjuda dig ett brett sortiment av standardprodukter, många med egna patent men vi tar oss även an utveckling och produktion av kundanpassade lösningar - specifikt för dig. Vi tillverkar våra produkter i egna fabriker i Sverige, Mexiko och Sri Lanka. Och tack vare den egna tillverkningen har vi total kontroll över hela produktionskedjan.

Lås - Tillverkare, grossister Sökord

Vårt produktsortiment består till 90% av -lås, reglar, spanjoletthandtag, tätningsprofiler, kantskydd o olika slags gångjärn. Kunnandet bjuder vi på!

Elektravägen 2212630 Hägersten

På vilket sätt utmärker vi oss?EVVA är familjeföretag med säte i Österrike och en av Europas ledande tillverkare av tillträdeslösningar med både mekaniska och elektroniska system. Vi erbjuder integrerade helhetslösningar som passar de mest varierande säkerhetsbehoven.

Surbrunnsgatan 3211348 Stockholm

Vi arbetar inom Storstockholm och riktar oss till alla som är i behov av säkerhetslösningar, till exempel större och mindre fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, banker, butiker, antikhandlare och privatpersoner. Vi gör alltid vårt bästa för att våra kunder ska bli nöjda – det mesta går att lösa!

Ånghammargatan 872133 Västerås

Vi är den personliga låssmeden med många års erfarenhet. Vi utför låsöppningar, bilöppningar, låsbyten, installationer och åtgärdar inbrottsskador.Vi strävar efter förstklassisk och snabb service med många nöjda kunder. Snabbt på plats och rätt pris. Dygnetrunt service.

Eva bonniers gata 3912954 Hägersten

KeyService är din återförsäljare av allt inom låsprodukter och lås-tillbehör. Vi har ett stort utbud av lås, nyckelämnen och nyckeltillbehör.

Tillverkarvägen 1118766 Täby

The EMKA GROUP is the world leader for locking systems, hinges and sealings, which are used in cabinets and control cabinets for electronics and electrical engineering. In the areas air conditioning technology and transport, EMKA is one of the leading manufacturers of locking technology. The product range comprises 15000 articles that are developed, manufactured, processed and assembled at nine production sites in Germany, France, England, Spain, Italy, Bosnia and Serbia.

Sturegatan 2472213 Västerås

Vi är ett auktoriserat låssmedsföretag grundat 1940. Detta borgar för gediget kunnande inom lås och säkerhet.

Säterivägen 1865341 Karlstad

Vi utvecklar och tillverkar marknadsledande elektroniska låslösningar för den Skandinaviska marknaden.

Branteviksgatan 321441 Malmö

5 (5)

Vi specialiserar oss på tjänster så som låsbyte, reparationer av lås, inbrottsskador och nyckeltillverkning. Välkommen!

Gesällvägen 854633 Karlsborg

Brodit AB levererar smarta och moderna lösningar till bil, båt och andra fordon för er teknik.

Centralvägen 518631 Vallentuna

Täby Lås har sedan nästan 60 år installerat lås hos myndigheter, kommuner, företag samt privatpersoner i stor-stockholm.Företaget har välutbildad personal och en maskinpark som gör att vi kan möte våra kunders efterfrågan på ett kostnadseffektivt sätt med hög servicegrad.

Varvsgatan 259432 Gamleby

Vi producerar svenska kvalitetsprodukter i huvudsak i mässing, men även i aluminium och rostfritt.

Skogsrovägen 314461 Rönninge

Vi på Södra Låsteknik AB har lång erfarenhet av säkerhetslösningar som utöver era önskemål uppfyller rådande krav på tillgänglighet, inbrottsskydd, utrymning och brandkrav. Vår expertis omfattar allt ifrån traditionella låssmedstjänster till installation, underhåll och uppgradering av lås- och säkerhetssystem, kameraövervakning samt automatisering av dörrar för ökad tillgänglighet och säkerhet. Tillsammans besitter vi över 40 års erfarenhet i säkerhetsbranchen.

Montörgatan 1663229 Eskilstuna

5 (3)

Klarabergsviadukten 9011164 Stockholm
Köpmangatan 163356 Eskilstuna
Kungsgatan 73C63221 Eskilstuna
Ellipsvägen 1014175 Kungens Kurva
Ydrevägen 2357335 Tranås
Skjutsbacken 2118491 Åkersberga