Om Länna Sport AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Länna Sport AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnLänna Sport AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande16.02.1987
Org.nr:5562878123
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital1000000
Omsättn.intervall100000 - 499999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47641 Specialiserad butikshandel med sport- och fritidsartiklar utom cyklar och båtar, 47642 Specialiserad butikshandel med cyklar, 47643 Specialiserad butikshandel med båtar

Exekutiva befattningar/Administration

Bo Tomas BjörkmanOrdförande
Bo Nils Bertil BjörkmanVerkställande direktör
Bo Tomas BjörkmanLedamot
Bo Anders BjörkmanLedamot
Bo Nils Bertil BjörkmanLedamot
Fredrik Isac BjörkmanLedamot
Annika Hansen FernaeusRevisor

Omdömen om Länna Sport AB

Peter Adrial

mer än ett år sedan

Delar upplevelsen med föregående inlägg. Beställde på black friday fick meddelande på söndagen att varan inte finns "fel i lagersaldo". Skojare som kör med lockpriser på produkter som inte finns.

Kjell

mer än ett år sedan

Jag köpte ett par Garmont Delirium freeride-pjäxor direkt över disk i butiken. Men i efterhand kunde jag via en kontroll av produktspecifikationen på Länna Sports webb konstatera att det borde ha ingått ett extra par yttersulor (dessa är utbytbara på den aktuella pjäxan). Jag reklamerade därför mitt köp med motivet att leveransen inte uppfyllde specifikationen. Butiken hade visserligen hittills alltid sålt pjäxan med endast den ena typen av sula, men insåg att mitt resonemang var väl underbyggt. Inom ett dygn hade de spårat upp ett par sulor av den andra typen och såg till att jag fick dem kostnadsfritt. Snyggt jobbat, Länna Sport!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Mycket hjälpsam och professionell personal. Stor erbjudning. Allt toppen! :)

Anonym användare

mer än ett år sedan

Highly great sportswear at great prices and really nice staff, thank you so much, you is recommended

Anonym användare

mer än ett år sedan

Fick otroligt bra hjälp när jag köpte en cykel där i somras. Annars kan det vara förvirrande med alla slags cyklar. Men jag blev väldigt nöjd över mitt köp.

Klasse

mer än ett år sedan

Superduper bra! Beställde julklappar hos Länna Sport i år och det skickades samma dag. Helt fraktfritt och perfekt spårning så jag kunde följa paketet hela vägen! Kan varmt rekommendera Länna Sports webshop!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Suverän och snabb service! Beställde halvt akut vid onsdag lunch och fick SMS-avisering dagen efter vid lunchtid att paketet var framme. Rekommenderas varmt!

Bp

mer än ett år sedan

Har handlat på Länna sport i många år, Stans bästa sportbutik, kunnig och motiverad personal. Otroligt sortiment och vettiga priser. Rekommenderar stort ett besök!!

Hugo

mer än ett år sedan

Jag köpte längdpaket för att få hjälp att hitta rätt. Upptäckte efter ett tag att jag fått 10 cm för korta stavar. Känns snopet

Amir Riahi

mer än ett år sedan

Beställde ett par fotbollsskor som va på rea och BETALADE OCH fick ORDERBEKRÄFTELSE via mail.
Nästa jävla dag ringer de och säger att det har blivit ett "misstag". . . "någon" har lagt samma order PRECIS den sekunden jag gjorde det. ELLER HUR. JÄVLA ...
SYND att det inte går att ge MINDRE än 1 i betyg

patricniklasson

mer än ett år sedan

allt bra fram tills man fått leveransen då saker saknades och de tycks vara omöjliga att få tag på!
Vill ha det man betalar för!

eva

mer än ett år sedan

när jag var i kontakt ang. mitt cykelproblem var alla mycket hjälpsamma och trevliga. vad ingen sa var dock att jag kunde avhjälpt felet på egen hand och sluppit en utflykt för att lämna in cykeln och timslång väntan.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Mycket bra utbud av produkter och bra priser hjälpsam och trevlig personal.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Har för över tre veckor sedan beställt byxor från webbshopen. Leveranstiden uppgavs till 10 dagar. Trots upprepade kontakter får jag ingen information om varför det dröjer. Skickat e-post och försökt ringa. Sedan i måndags har ingen kunnat ta mot mitt samtal...
Synd för butiken har riktigt bra priser men jag avskyr när jag inte får något redigt besked.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Har letat i min hemstad efter ett par bra neutrala löparskor till vettigt pris utan resultat. Fann vad jag sökte på Länna Sports internetbutik och beställde ett par New Balanceskor till ett mycket bra pris med fri frakt. Skorna kom dagen efter och sitter som ett smäck! Mina fotproblem känns redan bättre. Här kommer jag att handla igen!!

Jenny

mer än ett år sedan

Köpte skridskor i födelsedagspresent och fick leverans före utsatt datum och skridskorna levde väl upp till beskrivningen på hemsidan. Här kommer jag handla igen!

Missnöjd

mer än ett år sedan

Skulle köpa en cykel, blev rekommenderad fjolårsmodellen som enligt säljaren skulle ha samma växlar som årets modell.
När cykeln hämtades var det sämre växlar på den, fel lås monterat, bromsar och växlar var inte ens grovinställda!

Jackan

mer än ett år sedan

Otroligt dålig hantering av mitt internetköp! Efter 10 dagars väntan på min vara ringde jag upp och frågade var min beställning var. Då var den slut! Pengarna hade de dragit ändå, och sa att de ringt mig en gång utan att lämna meddelande, och det var deras sätt att förklara att varan var slut...Så eftersom jag inte svarade en gång så var jag själv tvungen att ringa upp för att få tillbaka pengarna. Nu ska jag få pengarna om 3-4 bankdagar! Dåligt bemötande också i telefonen! Köp aldrig något av dem!