Om Länghemskök AB

Grundat 1951 – Erfarenhet och Tradition Vi är ett familjeägt företag som grundades 1951 och sedan dess har vi tillverkat färdigmonterade köksskåp för den svenska marknaden. Mycket har naturligtvis hänt sedan dess men verksamhetens kärna är oförändrad. Under åren har vi samlat på oss erfarenhet och kunnande som kommer dig som kund till del. När du ringer oss får du direkt prata med någon som kan svara på just dina frågor. I Länghem och Västerås finns våra egna butiker, utöver det har vi ett stort antal duktiga återförsäljare runt om i södra Sverige som gärna hjälper er att förverkliga era köksdrömmar.

KVALITET OCH KÄNSLA – HANTVERK FRÅN VÄSTERGÖTLAND

Precis som vid starten ligger idag fokus på att göra kvalitetsprodukter med mycket känsla till ett rimligt pris. Våra starkaste värden ligger i kvalitet, ansvar och tillgänglighet, kundens behov står i centrum!

Hos oss samsas traditionellt hantverk med modern träindustri. Fabriken ligger i Länghem, Tranemo Kommun, och personalen är i de flesta fall boende på orten. Personalen är vår viktigaste resurs och flera av våra anställda har gjort hela sitt yrkesverksamma liv hos oss. För att klara en effektiv tillverkning med god kvalitet har vi också en modern maskinpark.

DESIGN OCH FUNKTIONALITET – ALLA TIDERS KÖK

Vårt breda sortiment med mängder av unika skåpsmoduler och luckmodeller gör att alla kök blir unika. Vi erbjuder flera olika träslag, diverse olika material och valfri färgsättning. All produktion sker mot kundorder så Ditt kök specialtillverkas just för Dig!

Vi strävar alltid efter att ligga i framkant med funktioner och skåpen inreds med högkvalitativa lådor, karuseller och utdrag som garanterar att Ditt kök förblir modernt i många år.

I produktutbudet finns allt från traditionella lantkök till de mer avskalade, handtagslösa köken med antingen infällda grepp eller ”Push to Open”.

Hos oss och våra återförsäljare får du tips och råd , från idé till montage och vi är aldrig mer än ett samtal bort.

MILJÖ OCH ANSVAR – HELA VÄGEN

Vi arbetar aktivt med miljöfrågor och vill minimera vår negativa påverkan. Eftersom vi använder eltruckar och värmer lokalerna med eget spillmateral är vi helt fossilbränslefria. Spånskivorna i våra skåpsstommar uppfyller kraven för svanen-märkning. Färgrester och lösningsmedel tas om hand i egen återvinningsanläggning, därför uppkommer inget farligt avfall. Vi har valt att köpa el från förnyelsebara källor, så kallad grön el.

Länghemskök ABs utvalda länkar

Bildgalleri

  • Länghemskök AB köksinredning, Tranemo - 1
  • Länghemskök AB köksinredning, Tranemo - 2
  • Länghemskök AB köksinredning, Tranemo - 3
  • Länghemskök AB köksinredning, Tranemo - 4
  • Länghemskök AB köksinredning, Tranemo - 5
  • Länghemskök AB köksinredning, Tranemo - 6
  • Länghemskök AB köksinredning, Tranemo - 7
  • Länghemskök AB köksinredning, Tranemo - 8
  • Länghemskök AB köksinredning, Tranemo - 9
  • Länghemskök AB köksinredning, Tranemo - 10

Länghemskök AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Aktiebolaget Länghemskök

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

15.12.1976

Org.nr:

5561941476

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

50000 - 99999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

31022 Tillverkning av köksinredningar

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 6

Omdömen om Länghemskök AB

Peter

mer än ett år sedan

Länghems kök är en mycket seriös köksleverantör. Deras säljare Dennis är väldigt kompetent och företaget levererar på utlovad tid med hög kvalitet.

Framförallt är det den höga yrkeskunskapen, flexibiliteten i kombination med helhetslösningar tillsammans med sten- och vitvaruföretag som gör det så trevligt att återkomma som kund.

Vi har köpt två kök från Länghem och det är inte sista gången. Design plus med en egen ljus kulör och Bianco piracema från Sjöstrands granit.

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

032561993003-256 199 30032-561 99 300325-61 99 30032-5619930