Läkarhuset, Tandläkare Sara Daniels logo

Läkarhuset, Tandläkare Sara Daniels

Om företaget

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Våra mottagningar finns över hela landet och kan hjälpa dig genom livets alla skeenden. Hos oss får du ett tryggt omhändertagande...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
018-14 08...
Adress

Kungsgatan 43

75321 Uppsala

Senaste årsredovisning

Årsredovisning saknas


Mer information

Öppettider

Öppet

Karta

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Om oss

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige.

Våra mottagningar finns över hela landet och kan hjälpa dig genom livets alla skeenden. Hos oss får du ett tryggt omhändertagande som genomsyras av omtanke, engagemang, förtroende och kvalitet.

Omdömen

B

BMHS

Mer än ett år sedan

Proffsig, positiv och varm tandläkare och dito tandsköterska.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

018140827

01-814 08 27

018-14 08 27

0181-408 27