Se på karta

läkare - övriga praktiserande 

gav 6440 företag inom detta område

Sjukhusvägen 175309 Uppsala
logo

Akademiska sjukhuset i Uppsala grundades 1708 och är landets äldsta universitetssjukhus. Här finns medicinska specialiteter inom alla områden och forskning av hög internationell klass.

Bäckenvägen 18257 Danderyd
logo

Välkommen till BB Stockholm som i vårdkedjan kan erbjuda: Barnmorskemottagningar, specialistmödravård, förlossning, BB, amningsmottagning och BVC.

Baltzarsgatan 2521136 Malmö
logo

Ansiktsprotetiska Kliniken är en högspecialiserad verksamhet inom ansiktsprotetisk rehabilitering. Vår uppgift är att protetiskt återskapa en förlorad kroppsdel på ett så naturtroget och levande sätt som möjligt.

Läkare Sökord

Ansiktsprotetiska Kliniken är en högspecialiserad verksamhet inom ansiktsprotetisk rehabilitering.

Visa mer
Kungsporten 2A42750 Billdal
logo

TINA-mottagningen är en psykiatrisk öppenvårdsmottagning i Billdal, norra Halland, precis på gränsen mellan Göteborg och Kungsbacka kommun. Verksamheten är bemannad med ett kvalificerat och multiprofessionellt team bestående av specialistläkare i psykiatri, specialistsjuksköterskor i psykiatri och psykologer. Vi har avtal med Region Halland och vår målgrupp är affektiva tillstånd som ADHD, ADD, autism, bipolär sjukdom samt svårbehandlad depression. Se hemsida för mer info och för ev remiss.

Gribbylundsvägen 7518768 Täby
logo

Furuhöjden Rehabiliteringshem erbjuder inneliggande rehabilitering efter vård på akutsjukhus. Vi har även planerad specialiserad neurologisk rehabilitering och planerad specialiserad cancerrehab. Vi har plats för 44 patienter. Alla har eget rum med dusch och toalett. Vårdpersonal finns dygnet runt.

Olaigatan 3A70339 Örebro
logo

Allmänmedicin / Läkarmottagning

Besväras du av åderbråck? Boka konsultation med en specialist i kärlkirurgi. Vi är specialistutbildade som kärlkirurg, operationssjuksköterska, narkossjuksköterska och operationsundersköterska. För oss är det viktigt att du som patient känner dig trygg i vår kompetens som vårdgivare och blir nöjd med resultatet. Vi lägger stor kraft i att hålla en hög servicenivå och en hög tillgänglighet.

Arkitektvägen 614945 Nynäshamn
logo

Björklunds bårakut AB utför allt inom marin service och reparation. Vi finns i Nynäshamn men utför även arbeten inom hela Stockholm län.Du som båtägare vill ha ett bekymmersfritt båtägande och kunna lita på att din båt ger dig den bästa upplevelsen under båtsäsongen. En båt behöver en del underhåll, service och ibland reparation för att den ska fungera optimalt. Fungerande Motor, Elsystem, Marinelektronik mm är viktiga delar för att skapa den bästa båtupplevelsen för dig.

(3.23)

Eugeniavägen 1217164 Solna
logo

S:t Eriks Ögonsjukhus är ett unikt specialistsjukhus. Vi är det enda sjukhuset i Sverige som är inriktat på ett enda organ: ögat . Vi bedriver högspecialiserad och akut ögonsjukvård, forskning och utbildning i nära samarbete med Karolinska Institutet. Ögonsjukhuset ligger på Eugeniavägen 12 i det framväxande life science-området Hagastaden i Solna, mitt emot Karolinska Universitetssjukhuset och nära granne med Karolinska Institutet och framstående aktörer inom näringslivet.

Thorsten Levenstams väg 812864 Sköndal
logo

Specifikt anpassad behandling, avancerad högteknologisk vård och rehabilitering av patienter med behov av andningsstöd.Se hemsida.

(3.67)

Skaraborgsvägen 35E50630 Borås
logo

Vi erbjuder läkemedelsprövningar, hälso- och intygsundersökningar samt tjänster till privatkunder. Kliniska läkemedelsstudier bidrar till att läkemedel med hög kvalitet kan utvecklas. Alla forskningsstudier och vaccinstudier är godkända av Läkemedelsverket och Etikprövningsnämnd.

Sandsoppsvägen 545154 Uddevalla
logo

Tidsbeställning efter Telefon överenskommelse.

Betonggatan 1221647 Limhamn
logo

Välkommen till Kirurgicentrum Skåne. Vi specialiserar oss på titthålsoperationer men ibland passar det bättre att använda öppen teknik. Hos oss kommer du träffa erfarna kirurger med stor erfarenhet av övervikstskirurgi, bråck- och gallkirurgi samt refluxkirurgi. Du kommer att opereras på ett säkert och modernt sätt och bli omhändertagen av erfaren personal. Du slipper långa väntetider.

Wieselgrensplatsen 2A41739 Göteborg
logo

Hos oss finns en bred kompetens som möjliggör ett stort utbud av vårdtjänster och effektiv vård.

Erstagatan 3011636 Stockholm
logo

Cavalio hjälper patienter att hamna hos rätt vårdgivare med högsta möjliga kvalifikationer.För överviktsoperationer – gastric sleeve och gastric bypass – har vi ett väl utarbetat samarbete med Ersta sjukhus. Kirurgerna vi väljer att arbeta med har mångårig erfarenhet av just överviktsoperationer och bevisat låg komplikationsfrekvens. Vår främsta prioritet är hög patientsäkerhet.

Rådsvägen 11 RÅDSIGEN14148 Huddinge
logo

Onlineauktioner, Köper dödsbo inklusive städning, Secondhandförsäljning.

Hantverkargatan 2D11221 Stockholm
logo

Fredrik Ölander, äger och driver Hälsomottagningen Sverige sedan 2016. Fredrik är leg. sjuksköterska, Certifierad Funktions- och näringsmedicinsk terapeut. Han har lång erfarenhet av kost, träning och livsstilsfrågor. Hälsomottagningen hjälper dig genom optimering, behandlingar av ohälsa och obalanser, fettreducering, sömnproblem, provtagningar, analyser, screeningar, och föreläsningar.

Verumsvägen 228267 Vittsjö
logo

Vittsjö Sjukhem – som ingår i Sydsvenska Hälsogruppen – startades 1971 av nuvarande ägares föräldrar. Vi är specialiserade på demenssjuka och personer med psykiska funktionshinder. Vi erbjuder personer boende även om sjukdomens utveckling leder till beteendestörningar som kan vara svåra att klara i andra boendeformer. #nl# #nl#Vittsjö Sjukhem lägger stor vikt på en hemlik boendemiljö och möjlighet till utevistelse i vår trädgårdsanläggning. #nl#

Carlandersparken 141255 Göteborg
logo

CMedical Urologi Carlanderska bedriver allmän urologisk mottagningsverksamhet och operation. Vi tar emot patienter med privat sjukvårdsförsäkring, privatbetalande och samarbetar med flera regioner i Sverige. Vi är verksamma vid Carlanderska sjukhuset i Göteborg.Vi är särskilt inriktade på diagnostik och behandling av prostatacancer samt robotkirurgi för urologiska sjukdomar och utför även de flesta andra typer av urologiska ingrepp/operationer.

Hagarnevägen 2145141 Uddevalla

För en problemfri VVS-lösning, anlita vår kvalificerade VVS-kontrollansvarig. Vi garanterar övervakning och säkerhet enligt gällande normer, vilket ger dig lugn och trygghet i ditt projekt.

Box 63 18205 Djursholm
logo

RESET | Private Medical Detox.Privat medicinsk avgiftning från alkohol och alla andra substanser, övervakad av läkare och sjukvårdspersonal, i ditt hem eller på hotell. Vi erbjuder även rådgivning, eftervård och familjestöd genom ett globalt nätverk av specialister.Vi har ett pragmatiskt synsätt och skräddarsyr varje behandling efter individen och vi arbetar med hög integritet och absolut sekretess. Din journal hos oss är inte sökbar i offentliga register.

Metallvägen 3A13547 Tyresö