Se på karta
Bäckenvägen18257 Danderyd

Välkommen till BB Stockholm som i vårdkedjan kan erbjuda: Barnmorskemottagningar, specialistmödravård, förlossning, BB, amningsmottagning och BVC.

Gribbylundsvägen 7518768 Täby

Furuhöjden Rehabiliteringshem erbjuder inneliggande rehabilitering efter vård på akutsjukhus. Vi har även planerad specialiserad neurologisk rehabilitering och planerad specialiserad cancerrehab. Vi har plats för 44 patienter. Alla har eget rum med dusch och toalett. Vårdpersonal finns dygnet runt.

Arkitektvägen 614945 Nynäshamn

Björklunds bårakut AB utför allt inom marin service och reparation. Vi finns i Nynäshamn men utför även arbeten inom hela Stockholm län.Du som båtägare vill ha ett bekymmersfritt båtägande och kunna lita på att din båt ger dig den bästa upplevelsen under båtsäsongen. En båt behöver en del underhåll, service och ibland reparation för att den ska fungera optimalt. Fungerande Motor, Elsystem, Marinelektronik mm är viktiga delar för att skapa den bästa båtupplevelsen för dig.

Eugeniavägen 1217164 Solna

3.23 (13)

S:t Eriks Ögonsjukhus är ett unikt specialistsjukhus. Vi är det enda sjukhuset i Sverige som är inriktat på ett enda organ: ögat . Vi bedriver högspecialiserad och akut ögonsjukvård, forskning och utbildning i nära samarbete med Karolinska Institutet. Ögonsjukhuset ligger på Eugeniavägen 12 i det framväxande life science-området Hagastaden i Solna, mitt emot Karolinska Universitetssjukhuset och nära granne med Karolinska Institutet och framstående aktörer inom näringslivet.

Thorsten Levenstams väg 812864 Sköndal

Specifikt anpassad behandling, avancerad högteknologisk vård och rehabilitering av patienter med behov av andningsstöd.Se hemsida.

Erstagatan 3011636 Stockholm

Cavalio hjälper patienter att hamna hos rätt vårdgivare med högsta möjliga kvalifikationer.För överviktsoperationer – gastric sleeve och gastric bypass – har vi ett väl utarbetat samarbete med Ersta sjukhus. Kirurgerna vi väljer att arbeta med har mångårig erfarenhet av just överviktsoperationer och bevisat låg komplikationsfrekvens. Vår främsta prioritet är hög patientsäkerhet.

Rådsvägen 11 RÅDSIGEN14148 Huddinge

Onlineauktioner, Köper dödsbo inklusive städning, Secondhandförsäljning.

Hantverkargatan 2D11221 Stockholm

Fredrik Ölander, äger och driver Hälsomottagningen Sverige sedan 2016. Fredrik är leg. sjuksköterska, Certifierad Funktions- och näringsmedicinsk terapeut. Han har lång erfarenhet av kost, träning och livsstilsfrågor. Hälsomottagningen hjälper dig genom optimering, behandlingar av ohälsa och obalanser, fettreducering, sömnproblem, provtagningar, analyser, screeningar, och föreläsningar.

Kavallerigatan 8819475 Upplands Väsby