Se på karta
Södra Storgatan 725223 Helsingborg

Vi på Kliniken Kärnan har höga målsätttningar för den vård vi ger våra kunder. För att uppnå detta satsar vi på kunnig personal och ett personligt bemötande i trevliga lokaler. Men vård handlar också om teknisk utrustning. Kliniken Kärnan har investerat i den senaste utrustningen för att kunna göra snabba och tillförlitliga diagnoser.

Tegnérgatan 7221614 Limhamn

Behandling av ångest, depression, tvångssyndrom, personlighetsstörning, psykos, livskriser samt övriga psykiatriska tillstånd.

Sveavägen 4511134 Stockholm

Jag har lång klinisk erfarenhet, efter många års arbete inom offentlig psykiatrisk vård. Senaste trettio åren arbetar jag heltid som privatpraktiserande psykiater. Jag försöker få sökande att förstå sig själv bättre, och därigenom göra bättre val i livet. Min inrikting är i första hand psykodynamisk/ psykoanalytisk psykoterapi. Jag hjälper också till med stödsamtal, medicinering och annat arbete.

Rönnviksgränd 274494 Morgongåva

Bolaget ska bedriva Kranlyft, gräv- och anläggnings tjänster, samt uthyrning av yrkeschaufförer och transporttjänster och därmed förenlig verksamhet.

Sankt Sigfridsgatan 55-5752133 Falköping

Naprapaten Åsa Rosberg arbetar med enkla och trygga behandlingar som kan lindra dina ryggbesvär och nackbesvär. Du och din rygg i trygga händer. Slipp värken och öka din livskvalitet. Ring mig för att boka tid för behandling redan idag!