Se på karta

lägenhetsmålning 

gav 10824 företag inom detta område

Högalidsgatan 2511730 Stockholm
Kyrkogatan 193931 Malå
logo

Välkommen till Bergströms Måleri AB! Hos oss får du hjälp med allt när det gäller målning. För oss är inget jobb för stort eller för litet. Vi rör oss i hela Västerbotten men har under åren utfört jobb mestadels i Västerbottens inland, alltså kommuner som Sorsele, Storuman, Malå m.fl. Emellanåt har vi även jobbat i Arvidsjaur och Arjeplog i Norrbotten.

Sjöbogatan 1455333 Jönköping
logo

Oavsett om ni kommer till oss som privatperson och vill måla om eller tapetsera i er bostad eller om ni som företag behöver hjälp med större projekt kan vi alltid hjälpa er. Vi har de resurser och den kunskap som krävs för alla olika typer av måleri- och tapetseringsarbeten, såväl utvändigt som invändigt och kan anpassa arbetet helt utifrån era önskemål och behov.

Jakobsberg Björnkulla 164694 Björnlunda

125 års erfarenhet på orten genom fyra generationer. Ut- & invängid målning.Godkänd för F-skatt.

(5)

Sollentunavägen 8019140 Sollentuna
logo

Från måleri till totalentreprenad- det är måleri som är vårt hjärta. Sedan starten 1991 har vi utvecklats till att bli den ledande målerifirman i Sollentuna, Danderyd och Täby – kända för att ge extremt bra service.

Drivhusgatan 1025474 Ödåkra
logo

Paintman består av Hans Hervén, född och bosatt i Helsingborg, samt Lars Ekstrand, som varit anställd hos Paintman i många år. Tillsammans har de över 50 års erfarenhet av målning och tapetsering, både ute och inne. Inget jobb är för svårt, ingen utmaning för tuff! Kontakta oss för mer information.

Traneredsvägen 4342677 Västra Frölunda
logo

Vi är ett måleriföretag med huvudsaklig inriktning på byggnadsmåleri samt lägenhetsrenovering. Vi kan även erbjuda dekorationsmålning.

Stallmästaregatan 2458735 Linköping
logo
Norra promenaden 369730 Pålsboda
logo

Välkommen att kontakta oss!

Vikingavägen 2313643 Handen
logo

Vi utför traditionellt måleri invändigt och utvändigt i hela Stockholmsregionen och har vår bas i Handen, HANINGE. Vi har mer än 20 års erfarenhet inom måleriyrket. Hög kvalitet och integritet är ledord i vår verksamhet då vi vill ha kunder som återkommer.

Rinmansgatan 1863346 Eskilstuna
logo

Vi erbjuder klassiskt måleriarbete till både företag , privatkonsument , industri o föreningar.

Kustvägen 6385467 Sundsvall
logo

Vi hjälper er med alla typer av måleriarbeten utomhus och inomhus. Även fönsterrenovering och tapetsering.

Nissebovägen 2026175 Asmundtorp
logo

Välkommen till Sandéns måleri. Vill du ha målat om din villa eller kanske något annat måleri projekt inom eller utomhus, Då har du kommit rätt kontakta oss eller skicka en offert förfrågan via vår hemsida.

Kolfallsgatan 2758273 Linköping
logo

Vi är ett fullserviceföretag som har både kunskap och utbildning att utföra alla förekommande arbeten inom måleribranschen. Några exempel på detta är utvändig målning, lägenhetsrenovering, fönsterrenovering och färgsättning. Vi på Målerifixarna hälsar er varmt välkomna att anlita oss, vi lovar att ni kommer bli nöjda!

Asby dalväg 757377 Ydre
logo

Väletablerat måleri med lång erfarenhet och gedigen kunskap. Vi åtar oss både större och mindre målningsuppdrag och tapetseringar.

(4.86)

Nedergårdsvägen 343892 Härryda
logo

Vi utför målning, tapetsering och renovering åt större och mindre byggbolag samt fastighetsförvaltare och privatpersoner, se gärna våra bilder under Referenser. Kundfokus är för oss självaste grundstenen i vår verksamhet! Välkommen!

Boråsvägen 2352344 Ulricehamn
logo

Hej och välkommen till AC Måleri Sverige AB. Vi är ett Måleri företag som utför allt inom måleri. Exempel på våra tjänster är följande: Tvättning, Tapetsering, Spackling, Målning, Fönstermålning, Fasadmålning. 2 Års-garanti gäller för våra arbeten. Vi jobbar med små samt stora projekt. Kontakta oss på telefon, mail: [email protected] eller vårt kontaktformulär på hemsidan.