Se på karta

lägenhetsbesiktning 

gav 17 företag inom detta område

LENA STRÖM Fastighetsbyrå AB

Barsebäcksvägen 6024630 Löddeköpinge
logo

Välkommen till Lena Ström Fastighetsbyrå! Vår starka lokala förankring, långa erfarenhet och helhjärtade engagemang, är nyckeln till en trygg och säker bostadsaffär. Vi lyssnar till dina behov och önskemål så att varje uppdrag kan utformas individuellt. Välkommen till oss!

Thilia Bygg AB

(5)

Lövsångarvägen 513568 Tyresö
logo

Projektledning | Byggledning | Kontroll | Besiktning |Teknisk förvaltning | Fukt- och inomhusmiljöutredningar | Provtagningar | Fuktsakkunniguppdrag

Fastighetsservice Lars-Inge Andersson AB

Kvartettgatan 2327192 Ystad
logo

Vi utför det mesta inom fastighetsskötsel, reparationer och underhåll. Målning, snickerijobb, VVS-jobb, trädgårdsarbete m.m.

Besiktningsbolaget Risberg AB

Staversvadsvägen 9029156 Arkelstorp
logo

Besiktningsbolaget Risberg AB utför olika slags besiktningar av hus och fastigheter samt hjälper dig med byggnadstekniska frågor. För oss är inga jobb för små eller för stora - Vi utför alla uppdrag med ett leendeLäs mer om våra tjänster och priser!

B&P Byggkonsult AB

Fågelvägen 2024632 Löddeköpinge
logo

För de allra flesta är husköpet vår största affär i livet. Det är därför viktigt att inga negativa överraskningar uppstår. Bakom den fina fasaden kan det dölja sig allvarliga fel som kan leda till oförutsedda kostnader. Det är viktigt att syna byggnaden så omsorgsfullt som möjligt. En fackman kan se bortom drömbostaden och ge en objektiv bild av objektet.

Inscon AB

(5)

Landstormsvägen 543993 Onsala
logo

Inscon är specialiserat på överlåtelsebesiktningar och är medlem i SBR. Jag har som civilingenjör och byggnadsingenjör mångårig erfarenhet av husbyggen och konstruktioner. Jag är godkänd besiktningsman av SBR för överlåtelsebesiktningar och är ansvarsförsäkrad.

FJ Fastighetsservice AB

Verkstadsgatan 2839239 Kalmar
logo

Erbjuder fastighetsägare en komplett servicelösning utefter deras behov. Hos oss är alla kunder lika viktiga, stora som små!

Marco Gustafsson Husbesiktning, AB

Utövägen 10A37137 Karlskrona
logo

Besiktningsman som är godkänd enligt SBR är en trygghet och innebär en oberoende besiktning av fastigheten.Företaget utför överlåtelsebesiktning, fuktkontroll och entreprenadbesiktningar.Besiktningen utförs på ett pedagogiskt sätt med fokus på att samtliga parter ska få ett bra underlag för att kunna fatta välgrundade beslut.

Scandvik AB

(5)

Gotlandsgatan 7111638 Stockholm
logo

Välkommen till Scandvik AB, din OVK-besiktningsfirma i Stockholm stad. Vi utför obligatorisk ventilationskontroll -OVK, luftanalys och miljöutredningar i bostäder, kommersiella fastigheter, skolor och butiker. Scandvik AB har högsta certifiering för OVK-besiktning av ventilation, miljöinventering samt energideklaration. Kontakta oss via telefon eller mail för ditt nästa projekt!

Byggnadsundersökningar AB

Höjdrodergatan 1521239 Malmö

Besiktningsgruppen Terramek AB

Gustaf bergs väg 1718370 Täby

Molins Förvaltnings AB

Norra Långgatan 3539231 Kalmar

Bygg-Fast i Tidaholm AB

Mäster samuelsgatan 4211157 Stockholm

Sveriges Fastighetskonsult AB

Stockholm

Johnny Mårtenssons Bygg o. Konsult AB

Kryddgatan 1527138 Ystad

Hagadals Besiktning och Byggkonsult AB

Verksgatan 1172210 Västerås

Hemverket

(4.45)

Järnvågsgatan 341327 Göteborg