Se på karta
Norsholmsvägen 13-1561792 Norsholm

Rydell & Lembke Kyl- & Värmeteknik AB konstruerar, bygger och installerar anläggningar för industriella och kommersiella miljöer. Vi tillverkar egna specialaggregat efter kundens specifikationer men har även ett brett produktsortiment från Carrier. För oss är det viktigt att hålla den tekniska utvecklingen av nya produkter levande. Vi samarbetar med andra teknikföretag och är med och utvecklar och provar nya produkter.

Kyl-, frysanläggningar - Installationer, service Sökord

Genom ett serviceavtal hos oss, får ditt företag planlagda reparationer och återkommande service av ert värmesystem.

Industrivägen 4143361 Sävedalen

Installation, service samt försäljning sedan 1977.#nl#Vi har en heltäckande installations och serviceavdelning inom kyla/värme.

Kyl-, frysanläggningar - Installationer, service Sökord

Vår målsättning är att kunna erbjuda snabb och kompetent service för att minimera kostsamma driftstopp.

Markörgatan 313644 Handen

2 (4)

Sedan starten 1976 har vi hjälpt allt ifrån fastighetsskötare, förvaltningsbolag, restauranger, bostadsrättsföreningar samt tillverkare till privatpersoner med service och installationer av vitvaror, tvättstugeutrustningar, kylanläggningar och värmepumpar.

Östra lindomevägen 5043734 Lindome

Vi har specialiserat oss på tillfälliga lösningar inom kyla och reservkraft. Installationer, reparationer och teknisk support.

Svetsarevägen 377142 Ludvika

Gedigen kunskap om och erfarenhet av det mesta inom kyla och ventilation. Installation, intrimning och service av värmepumpar.

Gudbyvägen 4919492 Upplands Väsby

Gedigen kunskap om och erfarenhet av det mesta inom kyla och ventilation. Installation, intrimning och service av värmepumpar.

Orkangatan 465221 Karlstad

Vi är ett mångsidigt företag som installerar, servar och reparerar allt inom kyla och värme till den tyngre fordonssidan. Jour dygnet runt gällande mobila kylaggregat. Välkommen till oss!

Kyl-, frysanläggningar - Installationer, service Sökord

Vi är ett mångsidigt företag som installerar, servar och reparerar allt inom Kyla / Värme till den tyngre fordonssidan.

Frögatan 365336 Karlstad

Vänerkyl är en av Värmlands ledande aktörer vad gäller temperaturreglering för professionellt bruk. Vi erbjuder kyl- och frysanläggningar för butik och industri men också värmepumpar och klimatsystem för offentliga och privata miljöer. Målgruppen är bred. Våra tekniker rör sig hemtamt i livsmedelshallar och industrilokaler men också på kontor och institutioner inom kommun och landsting.

Travbanegatan 1121377 Malmö

Vi erbjuder försäljning av kyl- och frysanläggningar samt installationer och service. Välkommen!

Industrigatan 9629136 Kristianstad

1 (1)

AB Kristianstads Kylservice är unikt genom den kompetens personalen besitter för att utföra de helhetslösningar vi säljer; kompletta installationer av kyl- och frysanläggningar, värmepumpsanläggningar och klimatanläggningar.

Sadelvägen 630262 Halmstad

1 (1)

Frigovent Inneklimat är specialister på allt som har med inneklimat att göra. Vi levererar helhetslösningar och tar hand om underhåll och service. Förutom ventilation har vi också lång erfarenhet och hög kompetens inom all form av kyla.

Susvindsvägen 443232 Varberg

Välkommen till Godes Kylteknik i Halland AB

Rådjursvägen 2B46177 Sjuntorp

Din lokala partner när det gäller försäljning, installation och service av värmepumpar luftkonditionering, kyl- och frysanläggningar.

Furuviksringen 430244 Halmstad

5 (1)

Vi har lång erfarenhet och stor expertis inom industriella kyl- och frysanläggningar, klimatkyla, värmepumpar. värmeåtervinning samt luftkonditionering.

Hagalundsvägen 5337440 Karlshamn

BJ Kylspecialisten är ett välkänt och etablerat familjeföretag i Karlshamn med erfarenhet inom både kyla och värme sedan 1975. Vi erbjuder alltid kvalificerade installationer, servicearbeten och reparationer av Värmepumpar och Kylanläggningar.

Magasinsvägen 4459557 Mantorp

Behöver ni service/reparation eller har planer på att bygga nytt inom värme, ventilation, kyl- / frysrum? Hör av er till oss! Vi är certifierade kategori 1 och kan hjälpa er med det mesta.

Galvaniseringsgatan 441707 Göteborg

5 (1)

Försäljning Installation & Service av kyl- & frysanläggningar, luftkonditionering, ismaskiner, värmepumpar mm. Vi har levererat kyla till bland annat industrier och livsmedelsbutiker, fartyg och fastigheter i över 50 år och vet vad som krävs i form av helhetssyn och detaljkunskaper för att åstadkomma en effektiv kylanläggning.

Rälsgatan 360223 Norrköping

KYLANLÄGGNINGAR AB utför de flesta förekommande kyl-, och värmepumpsuppdrag från idé till färdig entreprenad. Företaget bildades 1988 och är beläget i Norrköping. Vårt huvudsakliga verksamhetsområde är Östergötland, Södermanland & Stockholm. Uppdrag på längre distans och utomlands förekommer.

Myrängsvägen 1089150 Örnsköldsvik

4 (1)

Service, underhåll, projektering, installation och försäljning av ventilation, kyla, storkök, tvätt, rör, värmepumpar m.m.

Jöns Risbergsgatan 8-1021432 Malmö

4 (1)

Det bästa sättet att spara Energi! Låt oss göra jobbet.

Medlen 12236196 Vissefjärda

Installation, service och försäljning av värmepumpar, solceller och allmänna elinstallationer.

Ringtrastvägen 659137 Motala

Vi är ett företag i Motala som arbetar med ventilation och försäljning av värmepumpar. Vi arbetar även med kylanläggningar och frysanläggningar. Dessutom utför vi OVK och tjänster inom styrteknik och reglerteknik. Som entreprenör inom värmepump och ventilation utför vi även service och installation av detta. #nl#Ventilation - & Klimatservice AB arbetar mot kunder över Motala, Vadstena, Skänninge och Mjölby med omnejd. #nl#

Norrboda 8774297 Gräsö

Välkommen till värmepumpsspecialisten i Norra Roslagen! Tillsammas med oss och vår kyltekniker Magnus Jansson med 17 års erfarenhet av kyl- och värmepumpsteknik och VVS kan du få hjälp med att hitta den bästa lösningen för din fastighet och dina behov. Vårt arbetsområde är Östhammars kommun men vi utför även gärna arbeten hos dig i en grannkommun! #nl# #nl# #nl# #nl#