kultur 

gav 2661 företag inom detta område

Dalagatan 779531 Rättvik
logo

Vi sprider kunskap och intresse kring folkmusik och -dans, som spännande historia och som en kreativ del av nutida musikliv.

Stora Strandvägen 2B31272 Skummeslövsstrand
logo
Östgötagatan 358232 Linköping
logo

Länsstyrelsen Östergötlands uppdrag är att skapa samhällsnytta – det gör vi genom att ta ansvar för samhällsbygget, skydda miljön och investera i landsbygden. Målet är att göra det bästa för Östergötland och bidra till goda livsvillkor och en hållbar utveckling, så att natur- och kulturvärden bevaras, miljön skyddas, landsbygden utvecklas och samhället byggs på goda grunder och ur ett jämställt perspektiv.

(1)

Eskilsgatan 2063356 Eskilstuna
logo

SV vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med mängder av spännande studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter.

Sankt johannesgatan 721146 Malmö
logo

Malmö Konsthall är ett stort, lättillgängligt och öppet rum för samtidskonsten precis vid Triangelns tågstation i Malmö. Varje år visas ett flertal utställningar med både lokala, nationella och stora internationella konstnärer i en fantastisk byggnad, skapad 1975 av Klas Anshelm. Alltid fri entré.

(5)

Lilla torg 921134 Malmö
logo

Form/Design Center är en plats och ett nav för kunskap och inspiration, för erfarenhetsutbyte och nätverksbyggande inom form, arkitektur och design. Ett tillgängligt centrum för en bred allmänhet men också för den specifikt ämnesintresserade och branschanknutne.

Norra köpmangatan 1180311 Gävle
logo

Skottes Musikteater är en fri teatergrupp med en genuin teatertradition. Vi är en av landets äldsta fria teatergrupper med drygt 30 år och närmare 100 uppsättningar på nacken. Skottes Musikteater presenterar varma, känslomässiga berättelser fulla av överraskande vändningar, berättade med musikalitet, teatralitet och lust. Vi vill ge våra besökare en upplevelse att bära med sig långt efter att man lämnat teatersalongen.

Otterhällegatan 1641118 Göteborg

Vi tillhandahåller din festlokal oavsett om det gäller dop, bröllop eller ett kalas. Ring eller besök vår hemsida för information.

Sjömansgatan 1327143 Ystad
logo

Ystads Teater, en viktig mötesplats för kulturlivet i Ystad med ett genomsnitt på 180 arrangemang per år och nära 40.000 besökare.

Sundby Gårdsväg 614191 Huddinge
logo

Litografiska museet visar litografins historia och den litografiska tekniken. Verkstad och utställningshall.

Klockaregatan 579331 Leksand
logo

Munthes Hildasholm är överraskningarnas hus och trädgårdar i Leksand.

Kungsgatan 4246134 Trollhättan
logo

Hos oss har du alltid nära till nya kunskaper, upplevelser och gemenskap med andra. Vi finns i kommunerna: Munkedal, Orust, Tanum, Lysekil, Sotenäs, Uddevalla, Strömstad, Trollhättan, Vänersborg, Färgelanda, Mellerud, Dals-Ed, Bengtsfors och Åmål. Välkommen!

Södergatan 1521134 Malmö
logo

Dansstationen visar samtida dans. Mötesplats för dansliv och dansintresserade i Skåne.

Residensgatan 746233 Vänersborg
logo

Hos oss har du alltid nära till nya kunskaper, upplevelser och gemenskap med andra. Vi finns i kommunerna: Munkedal, Orust, Tanum, Lysekil, Sotenäs, Uddevalla, Strömstad, Trollhättan, Vänersborg, Färgelanda, Mellerud, Dals-Ed, Bengtsfors och Åmål. Välkommen!

Styrmansgatan 2011454 Stockholm
logo

Get Me Lost är en researrangör inom kategorin Secret Travel. Vi fokuserar på Frankrike som land och kommer ge er det absolut bästa och exklusiva reseupplevelsen ni kan tänka er. Vi planerar varje resa med resenären i fokus och utgår efter era hobbys, intressen och behov. Ingen resa är den andra lik. Om du letar efter något Unikt, Skräddarsytt, Exklusivt och Speciellt för din nästa resa så har jag verkligen det du önskar

Tegnérsplatsen 622350 Lund
logo

Kulturen i Lund är ett museum som sträcker sig över två kvarter i centrala Lund, fyllda med kulturhistoriska hus och trädgårdsmiljöer som du kan besöka. Stig in i husen och upplev livet i staden och på landet, från medeltiden och fram till 1930-talet. Du kan också välja bland ett tjugotal utställningar – från folkkonst till modern design, från medeltidens historia till samtiden, från lokal kultur till världskultur. Vi har även en bred programverksamhet för alla åldrar.

Norra Järnvägsgatan 1085231 Sundsvall
logo

Teater Västernorrland är länets egen teater och har i uppdrag att producera en varierad repertoar av hög konstnärlig kvalitet för barn, unga och vuxna. Teatern har en fast skådespelarensemble och ett helt hus fyllt med ateljéer och verkstäder.Teatern bedriver en omfattande skolverksamhet, ger stöd till amatörteaterföreningar och erbjuder aktiviteter på fritiden.

Mittådalen 24784674 Funäsdalen
logo

Marika är en modern dansare/koreograf från norra Dalarna i Sverige. Hon är nu bosatt i Funäsdalen/Härjedalen men dansar, koreograferar och undervisar på olika ställen runt om i världen. Genom dansen sprider Renhuvud kunskap om sitt samiska ursprung och alla hennes dansstycken grundas på eller innehåller tankar och idéer som kommer från den samiska kulturen.

(5)

Skenala BETTNASÅGEN 64297 Bettna
logo

Bettna Såg är en liten sörmländsk brädgård som kan göra ditt bygge eller din renovering både enklare och snyggare. Tack vare att vi har ett eget hyvleri kan vi skapa unika profiler; söker du en speciell taklist eller ett fönsterfoder är sannolikheten därför stor att vi kan hjälpa dig. Utöver lister kan vi hjälpa dig med nästan allt annat virke och byggmaterial, emballageträ och träpellets. Vi garanterar både kvalitet och leveranstider. Kontakta oss! Du kommer inte bli besviken.

Östra Storgatan 2729129 Kristianstad
logo

Sydsvensk Arkeologi AB är inriktat på uppdragsarkeologi i södra Sverige. Vi erbjuder tjänster inom alla sorters arkeologiska uppdrag – utredningar, förundersökningar och undersökningar.

Erlandsrovägen 521845 Vintrie
logo

Sydsvensk Arkeologi utför arkeologiska undersökningar, utredningar och förundersökningar samt erbjuder stöd i kulturmiljöfrågor.

(2.68)

Haga Vinterträdgården 16970 Solna
logo

Fjärilshuset Haga Ocean är 5000 kvm stort. Fritt flygande fjärilar och hajakvarium, segwayuthyrning och växthuscafé. Välkommen!

Lindholmsvägen 1041757 Göteborg
logo

K-KONSERVATOR är ett företag inom kulturvårdsområdet med konserveringsateljé i Göteborg. Vi har varit verksamma sedan 1994 och arbetar främst i Västra Götalands län. Vi utför konservering, restaurering och dokumentation av måleri med tonvikt på kategorierna kyrklig interiör och inventarier, arkitekturbundet måleri i profana byggnader samt måleri på duk.

Torpa 151452 Länghem
logo

Torpa stenhus ligger vackert beläget vid sjön Åsunden i Västergötland. Med sin unika arkitektur och vackra interiörer är slottet ett av Sveriges bäst bevarade herresäten från 1500-talet. Godset är privatägt och har varit i samma familjs ägo sedan slutet av 1400-talet.