Om KRONS - Officiell Rolex-Återförsäljare

KRONS är stolt över att tillhöra det världsomspännande nätverket av officiella Rolex-återförsäljare, som får lov att sälja och utföra service på Rolex-klockor.

KRONS - Officiell Rolex-Återförsäljare, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

-

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

RJ

moreThanAYearAgo

Nöjd kund!

RJ

moreThanAYearAgo

Bäst i stan :)

Janine

moreThanAYearAgo

Jätte gulliga och så hjälpsamma. Jag fick vänta lite på en ledig säljare men när jag väl fick hjälp var hon så engagerad. I slutändan hade alla 4 kommit med sina åsikter och hjälpte mig att köpa den klocka jag nu är så lycklig över. Utan deras hjälp hade det inte blivit den klockan och jag hade med säkerhet inte varit lika nöjd. 1000 tack Krons!!! :-)

RL

moreThanAYearAgo

Fick bra bemötande i butik, väldigt hjälpsam säljare som hjälpte mig att välja rätt klocka för mig, blev tom en billigare modell än vad jag hade tänkt mig, men den passade mig mycket bättre! Klockan beställdes och kom på 3-4 dagar, vid upphämtning så justerades länken och allt blev perfekt innan jag lämnade.

5/5!

Niklas

moreThanAYearAgo

Lämnade in min Breitling där för reparation. Efter en kort tid gick klockan sönder igen. Efter att de haft klockan i en vecka fick jag beskedet att de vägrade att göra något åt detta eftersom de ansåg att den kunde ha utsatts för stöt. Om man tittade på klockan med lupp så kunde man se märken på denna. Det gick därför inte på garantin att åtgärda den. Jag bad dem skicka tillbaka klockan utan åtgärd så att jag kan gå till en bättre urmakare med den. Tyvärr både dåligt bemötande och kundvård.

Johan Schöneich

moreThanAYearAgo

Hej köpte armband på kroms ur men var inte
Nöjd med färgen så ville byta det men ett lite
Märke på armbandet gjorde så att hon på
Kroms vägrade låta mig beställa ett nytt helt efter några timmar så har detta lilla märket gått bort skinnet har rätat ut sig som jag sa till henne
Otroligt kommer alldrig köpa några fler klockor
Där. Johan

AG

moreThanAYearAgo

Efter telefonsamtal och löfte om att få klockan levererad före Jul uteblev leverans. Efter tre veckors väntan kom den 22 december ett sms som inte går att besvara om att det dröjer ytterligare tre veckor innan leverans om inte nytt sms skickats.

RJ

moreThanAYearAgo

Bästa servicen med de bästa märkena

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

085451365008-545 136 50085-451 36 500854-51 36 50085-4513650