Om Kronocon AB

Byggsektorn i Sverige växer så det knakar. Att bygga, konstruera och skapa är sedan gammalt ett av våra äldsta yrken. Men bara för det behöver inte branschen vi jobbar i vara likadan. Det är dags för en modernisering av byggbranschen och det är där vi hittar vår roll. Vi är inte som andra byggbolag. Vi vill göra det vi är bäst på men på ett något annorlunda sätt än alla andra.

Allt under samma tak

Vi erbjuder ett enkelt byggande med alla lösningar under ett och samma tak, från idé till färdigt projekt. KronoCon står för innovativa, digitala och moderna lösningar på problem som tar oss in i framtiden. Vi har kompetens inom allt från bygg, plattläggning, VVS, el och grafisk design.

Digitalt och smart

Digitalisering är en viktig del i vårt arbetssätt. Med exempelvis 3D-visualisering av projekt blir det enklare att planera och estimera vilket optimerar tid och kostnad för alla parter. Det bidrar även till en häftig upplevelse för dig som kund då du kommer kunna se hela byggprojektet klart, i alla tänkbara vinklar.

Vårt team och vår arbetsmiljö

Precis som vi erbjuder dig som kund moderna lösningar så vill vi även vara en modern och innovativ arbetsgivare. Vi kan konstruktion, men vi kan även personal. För att åstadkomma det vi vill måste vi ta hand om varandra och det är här vi utmärker oss som mest. Hos oss på KronoCon är vår personal vår absolut viktigaste tillgång. Vi erbjuder schyssta lokaler och anställningsvillkor men även bra förmåner och rabatter genom aktiv personalvård, friskvård och goda möjligheter att bygga en karriär. När någon börjar hos oss gör vi vårt yttersta för att den personen ska vilja stanna. Vi vill att vår personal ska växa och lära sig nya saker varje dag.

Vi är ett team med stark sammanhållning och laganda. I vår verksamhet strävar vi efter transparens och som en del i detta har vi insyn i och är delaktiga i varandras yrkesroller. Vi tror det kommer bidra till företaget och varje individs utveckling.

Vi som driver bolaget

KronoCon är grundat av människor från både bygg-, IT- och spelbranschen. Tillsammans har vi en grund som kommer hjälpa oss att åstadkomma det vi vill. Vi har lång erfarenhet inom allt från företagsledning, produktutveckling, grafisk produktion och design till bygg, projektledning och installation.

Kronocon ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Kronocon AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Kronocon AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

03.09.2021

Org.nr:

5593333544

Arbetsgivaravgift

Nej

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

-

F-skatt

Nej, inte registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Nej

SNI-bransch

00009 Huvudnäring okänd

Exekutiva befattningar/Administration

Ledamot

Bo Martin Zettergren

Suppleant

John Andreas Johansson

Extern verkställande direktör

Stefan Per Gunnar Ericsson

Revisor

Torbjörn Erik Waldemar Carlsnäs

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

-

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

070951426407-095 142 64070-951 42 640709-51 42 64070-9514264