Om Kronfågel AB

Välkommen till Kronfågel!

Vårt sortiment

Kyld, fryst eller butiksgrillad?

Kyld kyckling

För dig som vill köpa din kyckling färsk har vi ett stort sortiment av kyld, svensk kvalitetskyckling. Hel, styckad och färdiglagad. I den kylda hyllan kan du också välja mellan Kronfågel Svensk Gårdskyckling® och ekologisk Bosarpkyckling®

Fryst kyckling

Att ha fryst kyckling på lut i frysen är ett måste! Då kan du alltid laga något gott, även oplanerat. Vi erbjuder fryst, svensk kvalitetskyckling i alla former. Hel, styckad och färdiglagad.

Butiksgrillad kyckling

Sveriges populäraste grillkyckling som säljs färdiggrillad i nästan alla svenska butiker. Smaksättningen har gjorts av kockar från Kocklandslaget så fråga efter Kronfågel grillkyckling i din butik för att få riktigt god grillad kyckling.

Bildgalleri

  • Kronfågel AB Livsmedel - Tillverkare, grossist, Stockholm - 1
  • Kronfågel AB Livsmedel - Tillverkare, grossist, Stockholm - 2
  • Kronfågel AB Livsmedel - Tillverkare, grossist, Stockholm - 3
  • Kronfågel AB Livsmedel - Tillverkare, grossist, Stockholm - 4
  • Kronfågel AB Livsmedel - Tillverkare, grossist, Stockholm - 5

Kronfågel AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Kronfågel AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

05.04.1971

Org.nr:

5561454223

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

25050000

Omsättn.intervall

1000000 - 4999999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

10120 Beredning och hållbarhetsbehandling av fjäderfäkött, 46110 Provisionshandel med jordbruksråvaror, levande djur, textilråvaror och textilhalvfabrikat

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 8

reviews aboutName

Hans

moreThanAYearAgo

Jag köper alltid Kronfågeln känns som dom har bästa varor

Leena Höijer

moreThanAYearAgo

Kronfågel säljer kycklingar med huvudsvål samt tuppkam och hals kvar, från en viss gård, men det som tog priset var att det kom ut hönsbajs ur kycklingen när jag smorde in den. Samt att hjärtat var kvar i kycklingen som jag delade. Ett halvt hjärta vill man inte ha på kniven! Kycklingarna hade "röd" bak när den kokades. Ska det vara så? Tar man inte bild på det utreder de inte frågan och man får inga svar, de tar det inte på allvar. Så, ta bilder, om ni råkar ut för äckliga kycklingar. Och skicka till tidning i stället! Jag var bara en godtrogen konsument, äcklad sådan. Aldrig mer Kronfågel, eller dess bemötande. Jag vill ha förklaringar, inte tramsiga ojanden.