Kroknålen Tapetserarverkstad logo

Kroknålen Tapetserarverkstad

Om företaget

Möbeltapetserare för privata och offentliga miljöer med ett genuint hantverkskunnande och en stor miljömedvetenhet.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0930-200...
Adress

Industrivägen 30

90531 Hörnefors

Hemsida och e-postGå till hemsida

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Möbeltapetserare för privata och offentliga miljöer med ett genuint hantverkskunnande och en stor miljömedvetenhet.

Verkstaden

Min tapetserarverkstad har sin plats vid havet, Hörnefors Företagscentrum, Industrivägen 32, 905 31, några mil söder om Umeå. En stor och viktig del i mitt arbete är att kunden är nöjd och jag lämnar alltid garanti på de arbeten som jag utför.

Mer om företaget

Jag som driver Kroknålen Tapetserarverkstad heter Lena Jonsson och har arbetat i möbeltapetseraryrket sedan 1982 och startade eget 1987 efter en anställning i Östersund. Jag har en 2-årig vävutbildning i botten med praktiskt och teoretiskt utövande, en gedigen 2-årig tapetserarutbildning från Ljusdal med praktik, yrkes- och textilteori, vävuppdrag för Hemslöjden och formgivare Margit Westin. Jag tilldelades hantverksföreningens pris på Umegalan 2006, vilket var den tredje galan efter starten. Jag har förtroendeuppdrag i Sveriges Tapetserarmästare sedan 1995, det är branschorganisationen för möbeltapetserare.

Möjligheter

- Ett stort utbud av ny- och omstoppningar av möbler från antikt till modernt.

- Nysömnad av dynor och klädslar i tyger, läder, vinyler och diverse andra klädselmaterial samt skräddarsydda båtkapell och gardinsömnad.

- Lagningar av skoter-och MC dynor, bil-och båtdetaljer, klädslar.

- Försäljning av möbeltyger, resttyger och spillbitar, -

stoppningsmaterial, polyeter, läder, urval av väskor och paraplyer, kapellimpregnering, läderskötsel.

Hur mår din favoritmöbel?

Det finns många vinster med att inte kasta möbler som kan kläs om flera, flera gånger. Då menar jag inte bara ärvda möbler som har ett affektionsvärde alltså är en kär minnessak från förr, släktklenod eller liknande. Det finns ett stort miljövärde i att inte kasta bra kvalitetsmöbler, man kan rätt enkelt få en unik möbel helt i sin egen smak. Det kan till exempel vara svårt att hitta rätt storlek eller form på önskad möbel ute i handeln- då kan det vara idé att titta på vinden eller loppisen eller hos släkten om det finns något att fynda och klä om.

Kroknålen Tapetserarverkstads utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

093020090

09-302 00 90

093-02 00 90

0930-200 90