Se på karta

konstnär stockholm 

gav 28398 företag inom detta område

Alexandra JS Design

Sköllerstagatan 4512465 Bandhagen
logo

Jag målar i lyrisk abstraktion, vilket är en smal gren inom abstrakt måleri som uppkom ur den franska abstrakta expressionismen

moment:teater

Gubbängstorget 11712245 Enskede
logo

moment: ligger i 50-tals biografen City i Stockholmsförorten Gubbängen. Verksamheten startades av ett kollektiv av konstnärer som producerade teater, konserter, konstutställningar och filmklubbar. I dag produceras framför allt teater, men vi arrangerar även konserter och andra evenemang och i teaterns foajé finns en bar/café.

Prins Eugens, Waldemarsudde

(3)

Prins eugens väg 611521 Stockholm
logo

Prins Eugens Waldemarsudde, som ursprungligen var bostad åt prins Eugen, är idag ett konstmuseum. Prinsen var en av sin tids främsta landskapsmålare och konstsamlare. Året runt visas verk ur samlingarna och tillfälliga utställningar. Museet är omgivet av en vacker trädgård.

TBWA Stockholm AB

Slupskjulsvägen 1911149 Stockholm
logo

Stockholmsbaserad reklambyrå som är del utav ett av världens bästa reklambyrånätverk.

Carl Eldhs Ateljémuseum

Lögebodavägen 1011347 Stockholm
logo

Välkommen till Carl Eldhs Ateljémuseum! Skulptören Carl Eldh (1873-1954) var en av Sveriges mest anlitade konstnärer under 1900-talets första hälft. I mer än tre decennier levde och arbetade han i den ateljé som idag är museum.

Alexandra Billinghurst

Tegnérgatan 5111161 Stockholm
logo

Stockholms Improvisationsteater

(4.5)

Sigtunagatan 1211322 Stockholm
logo

Stockholms Improvisationsteater värnar om fantasins plats i en effektiv och hård värld. Med humorn som verktyg ifrågasätter vi normer, traditioner och invanda tankebanor. Vi är en källa till hejdlös glädje för människor och väcker lusten att skapa själv. Vi undersöker, utvecklar och förädlar den improviserade teatern som konstart.

Järna Lasyrmåleri AB

Skäve 15331 Järna
logo

Vi arbetar med färgsättning, lasyr-, monumental-, bild- och kvalitetsmåleri. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Grafisk Formgivare Anders Djerf

Bränningevägen 2512058 Årsta
logo

Min ateljé, "Anders Tecknarstuga", hittar du i hörnet Södermanna- och Skånegatorna på Söder i Stockholm. Besöksadress Skånegatan 69. Anders Djerf är aktiv konstnär, illustratör, skribent, fotograf, grafisk formgivare och sedan 2010 auktoriserad guide. Omfattande guideverksamhet i södra Stockholm och i Norrtälje. Frilansande egenföretagare inom kulturområdet sedan 1978. Målar ute i naturen, gärna på en klippa vid vatten.

Galleri S:t Erik Konst & Ram AB

Sankt eriksgatan 7911332 Stockholm
logo

Galleri S:t Erik är en väletablerad konst- & rambutik som har funnits i Vasastan i över 40 år. Här får du hjälp med inramningar av alla slag, uppspänningar på kilram av olje- & akrylmålningar, passepartoutinramningar, lådinramningar av objekt och broderiuppspänningar.

Jean-Baptiste Béranger

Sankt eriksgatan 2811239 Stockholm
logo

Jean-Baptiste Béranger är fotograf och konstnär. Han har en lång och gedigen erfarenhet av att skapa, avbilda, och dokumentera konst. Jean-Baptiste Béranger är född och uppväxt i Paris och gjorde sin konstexamen – diplôme national supérieur d’arts plastiques (DNSAP) efter fem år på konsthögskolan i Paris – École Nationale supérieure des Beaux-arts. Han har även studerat ett extra år som gäststudent på kungliga konsthögskolan i Stockholm.

BigBenStandUp

Folkungagatan 9711630 Stockholm
logo

BIG BEN STAND UP är både den perfekta förfesten för att ladda baterierna. Showen håller på i ungefär två timmar"Hit går stora namn för att känna in nytt material. Hit går mindre komiker för att bygga upp ett rykte. Klubben, som har funnits i arton år, huserar i källaren till restaurangen med samma namn. Många komiker har någon gång börjat sin karriär på Big Ben Stand Up"Göteborgs Posten 8 aug, 2022

Caho´s Creative Art

Sundsviks Hage 615591 Nykvarn
logo

Pictor Målerikonservering

Banérgatan 2711522 Stockholm
logo

Pierre Ström Musikproduktion

Björksundsslingan 1512431 Bandhagen
logo

PIERRE STRÖM tillhör den kärntrupp av vissångare med bl.a. Fred Åkerström och Cornelis Vreeswijk, som kring Vispråmen Storken, startade visvågen på 1960-talet, och sedan tillsammans med flera storheter bildade YTF, Yrkestrubadurernas förening 1971. Den egna visa som inbringat mest STIM-pengar är ”Ulla Winblad vid Fiskartorpet” text: Lars Forssell, musik: Pierre Ström. Visan är insjungen av Monica Nielsen, Jeja Sundström och Cornelis Vreeswijk.

Papperskonservator Peder Werner

Fyrverkarbacken 2711260 Stockholm
logo

Jag arbetar sedan 35 år med konservering, restaurering, montering, inramning och förvaring av konst på papper och arkivmaterial.

Peter Törnqvist Instrumentverkstad

Bergsgatan 111223 Stockholm
logo

Välkommen!! Service Justeringar Reparationer Renoveringar Saxofon, klarinett, flöjt. oboe

Almus MediaProduktion

(5)

Majvägen 217761 Järfälla
logo

VÄLKOMMEN TILL ALMUS MEDIAPRODUKTION!Flexibilitet, engagemang och service har varit våra ledord sedan vi startade verksamheten år 1995 och är sedan 2004 ett kommanditbolag. Tidningar av olika slag är våra huvudsakliga kunder och vi arbetar med journalistik, där det skrivna ordet är vårt arbetsredskap.De texter vi producerar har stor bredd - vi skriver om det mesta - från barn till kärnkraft. Kontoret ligger i västra Jakobsberg i Järfälla kommun.

Stiftelsen Dansens Hus

Wallingatan 2111124 Stockholm
logo

Dansens Hus är Sveriges största gästspelscen för samtida dans från Sverige och hela världen. Vårt mål är att ge dig som publik ett urval av många olika sorters uttryck. Dynamisk och innovativ danskultur som berör – från både den svenska och internationella scenen. Det är hos oss du upplever dansen med alla sinnen och det är härifrån du tar med dig en kärlek till kroppens rörelser.

Bengt & Lotta AB

Norrtullsgatan 311329 Stockholm
logo

Den lilla butiken är en fristad för kreativitet och design.

Sonia Leon Konservatorsateljé

(5)

Arsenalsgatan 311147 Stockholm
logo

Stuck & Sten, Stocklassa AB

Vinterviksvägen 8311765 Stockholm
logo

Vi arbetar med stenkonservering och angränsande material som gips och puts. Utför skadeinventering, åtgärder, dokumentation m.m.

Wickbom Media AB, Ulf

Sandhamnsgatan 57A11528 Stockholm
logo

Målerikonservator Irina Batalow

Luntmakargatan 5411358 Stockholm
logo

Välkommen! Alla konstföremål åldras. Dukar blir gamla och deformerade, färgerna tappar lyster, fernissa gulnar… Tavlan kan också ramla ned från väggen och bli skadad… Det är då en konservator kommer in i bilden. Konservering och restaurering av måleri är en avancerad teknologisk process som kräver utbildning, erfarenhet och materialkunskap. Det behövs också speciell utrustning för att kunna undersöka och lösa vissa problem.

Astrid Bergdahl

Klippgatan 1811635 Stockholm
logo

Astrid Bergdahl works with a diverse range of clients while remaining true to her creative aesthetics and standards.She emphasizes the importance of good communication with clients, analyzing current trends with a glance to the past to find the right solutions and creative combinations for creating unique designs.