Se på karta
Norra Aspelundsvägen 1254134 Skövde

Grahns Konfektyr skapar godis som gör livet roligare.

Nykyrkevägen 58B56533 Mullsjö

Vi har stängt vår butik i Mullsjö.

Söderhall18696 Vallentuna

Ländia säljer idag sina klassiska Cocosbollar och Chokladbollar till de flesta dagligvaruaffärer i Sverige

Svenstorpsvägen 2A37261 Bräkne-hoby

Våra kolor och fudge är tillverkade med extra mycket omsorg och kärlek och finns i många spännande smaker. Besök gärna vår fabriksförsäljning i Bräkne-Hoby mitt i hjärtat av Sveriges trädgård. För öppettider och mer information titta in på vår hemsida.

Öringvägen 145533 Munkedal

Vi älskar glass och vi hoppas att du älskar glass lika mycket som vi. Vårt mål är att erbjuda god och rolig glass till dig och vi vill också att våra produkter ska överträffa dina förväntningar. Varje gång.

Käpplundavägen 654951 Skövde

4 (2)

Vi är en rikstäckande godisgrossist med ett mycket brett sortiment av omkring 2000 artiklar både när det gäller lösgodis, stycksaker och naturligtvis arbetar vi med alla märkesleverantörer. Vårt måtto är att alltid ge personlig service och snabba leveranser. Vi finns här för er.

Bryggerigatan 726739 Bjuv

2.14 (7)

Vi har ett av Sveriges största utbud av kokos & chokladbullar. Skulle det vara någon sort ni saknar så kontakta gärna oss – vi kan producera de flesta sorter.

Momarken 555650 Jönköping

5 (1)

Vi älskar glass och vi hoppas att du älskar glass lika mycket som vi. Vårt mål är att erbjuda god och rolig glass till dig och vi vill också att våra produkter ska överträffa dina förväntningar. Varje gång.

Sockerbruksvägen 124193 Eslöv

Nordic Sugar är sedan 2009 en del av tyskbaserade Nordzuckerkoncernen. Nordic Sugar har i mer än 100 år tillverkat socker till den nordeuropeiska marknaden. Med en hög kvalitet, innovativ produktutveckling och en effektiv försörjning har vi nått en position som marknadsledare i Norden och Baltikum. Våra produkter används inom alla grenar av livsmedelsindustrin och många av våra speciallösningar utvecklar vi i nära samarbete med våra kunder.

Moa Martinsons Gata 2060378 Norrköping

NordArom is your reliable partner in product development and manufacturing of flavours and colours for the food industry. With knowledge, range, commitment and flexibility we deliver solutions that takes our clients products to the next level. Welcome to NordArom – a tasty and colourful supplier!

Sofierogatan 3A41251 Göteborg

Handgjorda praliner och läckra desserter. Besök gärna vår butik med café. Även grossist till restaurang och butiker. Välkommen!

Trädgårdsgatan 10A59897 Mariannelund

5 (1)

Vi är ett anrikt gammalt familjeföretag i godisbranschen. Vår tillverkning sker efter hantverksmässiga metoder och gamla, hemliga recept.Företaget har funnits sen 1929, och vi har ett 25-tal olika sorters karameller,chokladbollar, klubbor och annat smågodis. Vi tillverkar även vår populära senap efter eget recept.

Bruksvägen 1123542 Vellinge

Scandi Candy har tillverkar och packning av sockerkonfektyr i eget varumärke och legotillverkning av produkter åt andra aktörer in livsmedelsbranschen. Välkommen till vår godisbutik som ligger i anslutning till godisfabriken i Hököpinge. Vi säljer produkter ur vårt eget sortiment, och mycket annat godis, i lösvikt.

Ängstuvägen 164260 Malmköping

0

Switsbake är ett bageriföretag med tre bagerier i Sverige. Vi ingår i en koncern med bagerier i bland annat Tyskland, Polen, Danmark, England, Spanien. #nl#

Terminalvägen 1389150 Örnsköldsvik

Norrbröd är en grossist som inriktar sig mot dagligvaruhandeln. Hos oss hittar ni produkter som bröd, läskkoncentrat, godis och ortens potatis.

Jägarvallsvägen 1058422 Linköping

Vi älskar glass och vi hoppas att du älskar glass lika mycket som vi. Vårt mål är att erbjuda god och rolig glass till dig och vi vill också att våra produkter ska överträffa dina förväntningar. Varje gång.

Ebjörns Väg 118430 Åkersberga

Freeze Candy Sweden är ett ungt familjeföretag som startade i slutet av 2022, vi producerar och säljer frystorkat godis i vår egen livsmedelsgodkända lokal i Norra Stockholm.

August barks gata 342132 Västra Frölunda

4 (1)

Sveriges enda Fairtrade och KRAV-märkta glass. Vårt ekologiska utbud speglar vår verksamhet - vi bryr oss och tar ansvar.

Sporregatan 2321377 Malmö

Nuts Scandinavia™ startade som en familjeägd kedja med bagerier i Danmark 2007. Bolaget började arbeta som en importör och distributör av nötter, torkad frukt och bagerivaror 2009. Under 2018 flyttade vårt huvudkontor till Sverige och företaget expanderade vidare genom att börja producera Ekologisk Cashew i varma Tanzania och Ekologisk kokos i soliga Sri Lanka. Under hela tiden har Nuts Scandinavia™ hållit sig till de berömda idealen som är en del av Dansk bagerikultur som kvalitet, snabba leveranser och en kärlek till det vi gör. Bolaget är fortfarande familjeägt tillsammans med ledningsgruppen, vilken garanterar kvaliteten och hållbarheten i allt som vi gör. Genom att vi har stora krävande kunder som producerar ekologiska varor och Raw Food så får vi en stor volym på våra produkter. Det gör att vi kan hålla våra berömda låga priser direkt ut till kund via vår hemsida, utan att tumma på vår höga kvalitet och service. Normalt sett skickar vi det du beställer samma dag om vi fått ordern innan klockan tolv. Vår filosofi är att om något händer så står vi för det och ersätter kunden direkt, antingen med pengarna tillbaka eller med ny vara. Ibland vill vi få tillbaka varan för provtagning och egenkontroll, men då betalar vi naturligtvis frakten.