Om Konditori Centrum

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att det är gratis att fylla i din företagsinformation på Eniro?

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Konditori Centrum, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

-

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

anonymousUser

moreThanAYearAgo

gott och trevlig personal. mysigt ställe där man har en hel del o välja på. rekomenderar räkmackorna

chrille

moreThanAYearAgo

Goda bullar, kakor,tårtor m.m men en gr när min make fyllde år hade jag beställt en tårta dagen till ära, körde o hämta den när gästerna var här men min make kom tillbaka med en helt annan tårta än vad vi beställt.. Varför? Jo de hade slarvat/glömt bort vår beställning. Som komp fick vi en tårta som var gjord för någ dag sedan...pinsamt!

Louise

moreThanAYearAgo

Fantastiska kakor! Kan rekommendera cocostopparna, kardemummabullarna och chokladbiskivierna, det är såhär kakor ska smaka! Detta kondis är en gömd pärla verkligen, belägen mitt i byhålan Munka Ljungby i nordvästra skåne.
Trevlig personal som gärna beskriver innehåll i deras bakverk. Vi bor i Helisngborg och råkade hamna på detta konditori, vi kommer att råka hamna här igen snart! :)

Besviken

moreThanAYearAgo

Hade dop i helgen och beställde tårta och bröd på Centrum bageri tidigare i veckan, beställningen gjordes på samma lapp så döm min förvåning när bröden missats i beställningen? En ursäkt fick vi men vad hjälper det när vi har en timme tills 24 gäster kommer? Vi får väl vara glada för att tårtan blev bra iaf, och att det fanns andra bagerier så att vi kunde skrapa ihop det bröd vi behövde. Lita inte på Centrum vid beställning!

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

04311340004-311 34 00043-11 34 000431-134 00