Se på karta

konditiori 

gav 1609 företag inom detta område

Marsvägen 769234 Kumla
logo

I bageriet och caféet laddar vi dagligen upp med härligt nybakat bröd. Allt från stenugnsbakat surdegsbröd, smakrika chokladrutor med hallon, smulpajer med äpple och mycket mera.

(5)

Torstenssonsgatan 611456 Stockholm
logo

Ett personligt bemötande, bra färskvaror och ett anpassat och prisvärt sortiment. Vår butik har mycket att erbjuda från världens alla hörn och med ett stort utbud av färskvaror i våra manuella diskar. Kom in och besök oss, alla frågor är välkomna. Vi ses i butiken!

Skeppsbrogatan 2597231 Luleå
logo

Cafe Condis & Bageri fokuserar på att erbjuda dig bakverk och service av högsta kvalité! #nl#Välkommen in till vårat mysiga café. Bageriet har vi i samma lokal

Sankt Olofsgatan 5852135 Falköping
logo

Bageri och konditori med caféverksamhet som startade 1913. Vi erbjuder både klassiska och nya bakverk, surdegsbröd, tårtor, smörgåsar och smörgåstårta. Allt bakat i vårt eget bageri. Unikt för Systrarnas Konditori är våran "Potatisbakelse".

(2)

Ljunghedsvägen 259362 Västervik
logo

På Maxi ICA Stormarknad Västervik vill vi inspirera och göra din vardag både enklare och bättre. Oavsett om du söker livsmedel eller specialvaror möts du av välfyllda hyllor och ett brett sortiment. Vi jobbar ständigt med att förbättra vårt erbjudande och lyssnar gärna till dig om du har några synpunkter att ge oss.

(5)

Bagarvägen 845431 Brastad
logo

Brastad Bageri - din lokala bagare. Handknådat och närproducerat i hjärtat av Bohuslän.

Fjärilsgatan 4160361 Norrköping
logo

Nelins är ett konditori med rötter i den klassiska konditoritraditionen men i ständig förändring o utveckling. Vi är stolta över att presentera ett brett sortiment med rena råvaror och hög kvalitet.

Nelinsgatan 760345 Norrköping
logo

Nelins är ett konditori med rötter i den klassiska konditoritraditionen men i ständig förändring o utveckling. Vi är stolta över att presentera ett brett sortiment med rena råvaror och hög kvalitet.

Cedergrensvägen 5512636 Hägersten
logo

Vi bakar med kärlek & surdeg och i vårt sortiment finner du allt från matbröd, bullar, kakor, hamburgerbröd, knäckebröd till tårtor för alla tillfällen, dock ej bröllop. Välkommen in till oss, Mvh Cattis och Wofflan med personal.

Tromtögatan 2437137 Karlskrona

Hos oss kan du njuta av nybakade bullar och en god kopp kaffe! Vi erbjuder även försäljning av nybakat bröd samt catering.

Noreensvägen 30231 Halmstad
logo

I vårt café finns alltid goda hembakade mjuka kakor, smörgåsar, och diverse lättare förtäring. På veckodagarna serveras även lunch.Till oss är alla välkomna, man behöver inte ha någon anknytning till försvarsmakten. På måndagar och onsdagar har vi kvällsöppet. Vi jobbar för att det alltid ska kännas avslappnat och välkomnande att komma in till oss, kika in och känn efter själv!Vi tar även emot gäster till konferens och fest, hör av er till oss vid intresse!Välkommen in!

(4)

Borgmästaregatan 1337115 Karlskrona
logo
Stortorget 66142 Säffle
logo

Holgers Konditori är ett konditori beläget i Säffle centrum. I vårt bageri tillverkar vi det mesta av vårt sortiment. Vi har servering på övervåningen och även en stor uteservering. Hos oss kan du köpa allt från småkakor till tårtor.

Danska vägen 11041659 Göteborg
logo

Vår specialitet är smörgåstårtor och bufféer. Vi använder endast råvaror av högsta kvalitet från närproducerande leverantörer och gör vårt allra yttersta för att ni som kund ska bli nöjd.

(3.86)

Odengatan 8011322 Stockholm
logo

Café, Konditori och numera även ett bageri. Beläget mitt i hjärtat av vasastan.

Humlegårdsgatan 511446 Stockholm
logo

Välkommen till en saluhall i världsklass.

(3.4)

Gesällgatan 569134 Karlskoga
logo

På ICA Maxi vill vi förenkla din vardag genom att samla allt under ett tak. Självklart till riktigt bra priser.

Svandammsvägen 17B12635 Hägersten
logo

Stenugnsbröd på Söder är ett café på Svandammsvägen 17b, Hägersten-Liljeholmen i Stockholm.

(4.33)

Köpmangatan 2281139 Sandviken
logo

På Hansens gör vi allt från grunden, på plats i vårt eget bageri. Utbudet är brett och lockar med allt från från traditionella konditorivaror i form av tårtor, bakelser, godbitar och kaffebröd till matbröd och frallor samt frukost och lättare luncher. Vi förnyar oss ständigt och låter spännande nyheter ligga sida vid sida med våra omtyckta klassiker.

(3)

Torggatan 2643241 Varberg
logo

Butiken ligger i Varbergs centrum och vi är drygt 150 engagerade och kunniga medarbetare som erbjuder en fantastisk mataffär. Vi har hela 20.000 artiklar med starkt fokus på färskvaror.

Sparbanksgatan 579331 Leksand
logo

Siljans Konditori, 100 års bageri- och konditoritradition.

Drottninggatan 6537436 Karlshamn
logo

Välkomna in till oss på Konditori Christin, caféet med en historia på 60 år mitt i centrala Karlshamn!Välkommen in på en kopp rykande färskt kaffe med tillbehör.

(3.88)

Tumba torg 314730 Tumba
logo

Vi är ett klassiskt konditori och bageri med massor av traditionella godsaker. Luncher och fika Maträtter och tillstånd för starköl och vin tårtor och smörgåsar. Välkomna!