Om Komplett Redovisning AB

Vi är en redovisningsbyrå med kontor i centrala Nyköping. Företaget ägs och drivs av Elisabeth Johansson och Åsa Stenros. Båda har många års erfarenhet av redovisningstjänster och känner till de frågor du ställs inför i din dagliga verksamhet. Hos oss får du hjälp från upplägg av rutiner vid uppstarten till ett färdigt bokslut med tillhörande inkomstdeklaration. Vill du ha hjälp på plats så kommer vi till dig. Annars lämnar du materialet till oss för bearbetning.

Tjänster

Vi vänder oss till alla typer av företag. I vår kundstock finns allt från den enskilda näringsidkaren till det större bolaget med flera delägare och många anställda. Vi har genom åren fått en bred erfarenhet av de flesta branscher. Vill du ha någon att bolla dina tankar och idéer med så finns vi här.

Löpande bokföring

Löpande bokföring innefattar allt som har med den vardagliga driften att göra. Inregistrering av leverantörsfakturor med efterföljande betalningar, oftast via filöverföring direkt till banken. Fakturering eller bara registrering av kundfakturor i reskontra. Betalningsbevakning och påminnelser. Månadsvis tar vi fram resultatrapporter och analyser utifrån kundens önskemål. Rapporterar moms- och arbetsgivaravgifter till Skatteverket. Vanligtvis sker detta med elektronisk inloggning direkt till Skatteverket. Vår bokföring sker till största delen i programmet Briljant Ekonomisystem men vi använder oss också av Visma administration och Fortnox.

Deklarationer

Under vårsäsongen drar det igång på allvar. Årets roligaste tid tycker vi!! Deklarationer i mängder; allt från aktiebolagsdeklarationer till den enskilde näringsidkarens. Till stor del ingår även alla delägares privatdeklarationer då allt oftast hänger ihop med den verksamhet man bedriver. Samtliga våra kunder läggs upp på vår byråanståndslista vilket betyder att vi har drygt en månad extra på oss att sammanställa alla deklarationer efter ordinarie inlämning 2 maj. Vi håller oss ständigt uppdaterade så vi vet vad som gäller rörande avdrag mm.

Deklarationsupprättandet är ett bra tillfälle till en rejäl genomlysning av din och företagets ekonomi och i samband med genomgång av resultatet går vi igenom och planerar inför kommande år. Vilka beloppsgränser som gäller, hur hög lön ska man ta för att utnyttja maximal utdelning m.m.

Skatterådgivning/Bolagsärenden

Löpande under året går vi igenom ditt resultat. Beräknar hur du ligger till med den preliminära skatten i förhållande till det aktuella resultatet. Betalar du för lite eller för mycket så ser vi till att lämna preliminärdeklarationer för att du ska ligga mer korrekt. Dessutom diskuterar vi förväntningarna inför kommande perioder. Hur man kan disponera olika resultat. Vilken bolagsform man ska fortsätta sin verksamhet i m.m. Funderar du på att starta ett aktiebolag hjälper vi dig att starta ett. Man kan välja att köpa ett färdigt lagerbolag eller så bildar man ett helt nytt från början. Vi hjälper dig med all pappershantering i båda fallen.

Lönehantering

Finns det något som skapar mer oro eller frustration än när de anställda inte får sina löner i rätt tid? Vi hjälper dig med den tidskrävande lönehanteringen. Förutom lönespecifikationen som levereras via mail eller post till samtliga anställda kan vi hjälpa till med överföringen till banken så slipper du hålla reda på utbetalningsdag. Beräkning av semesterlöner och sjuklöner tycker många är besvärligt. Vi hjälper dig hålla koll på vad som gäller. När året är slut upprättar vi kontrolluppgifterna och rapporterar dessa till Skatteverket. Även årsrapporteringen till Fora

tar vi hand om. Våra löneprogram heter Visma lön special och Visma 600.

Komplett Redovisning ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Komplett Redovisning AB Redovisningskonsult, Nyköping - 1
  • Komplett Redovisning AB Redovisningskonsult, Nyköping - 2
  • Komplett Redovisning AB Redovisningskonsult, Nyköping - 3
  • Komplett Redovisning AB Redovisningskonsult, Nyköping - 4
  • Komplett Redovisning AB Redovisningskonsult, Nyköping - 5

Komplett Redovisning AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnKomplett Utförd Redovisning i Nyköping AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande13.01.2005
Org.nr:5566744529
ArbetsgivaravgiftNej
Aktiekapital105000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattNej, inte registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch69201 Redovisning och bokföring, 69203 Skatterådgivning

Exekutiva befattningar/Administration

Nils Fredrik Maximilian BackmanOrdförande
Sven Mattias ThollinLedamot
Nils Fredrik Maximilian BackmanLedamot
Pia Lena Christina BaxLedamot
Erika Louise WittrupExtern firmatecknare
Sandra Jenny Carina LindvallHuvudansvarig revisor