Om Kolafabriken i Sverige AB

Våra kolor och fudge är tillverkade med extra mycket omsorg och kärlek och finns i många spännande smaker. Besök gärna vår fabriksförsäljning i Bräkne-Hoby mitt i hjärtat av Sveriges trädgård. För öppettider och mer information titta in på vår hemsida.

Fudge

Härlig mjuk fudge i många olika spännande smaker. Fudge påminner om kola men har en mjuk konsistens. Fudge har funnits som konfektyr i över hundra år och vi var först i Sverige med att börja fabrikstillverka fudge.

Kola

Färgglada kolor i både traditionella och spännande smaker, tillverkade av noga utvalda ingredienser. Från sött till salt, det finns en smak för alla. Vi har även ett sortiment med vårt egna färgglada omslagspapper. Till jul finns våra kolor med julsmaker i vackra julinspirerade omslagspapper.

EnglaGott

En serie färdiga presentpåsar med härlig fudge och kola för alla tillfällen. EnglaGott har fått sitt namn från det lilla barnbarnet Engla. Hon föddes samtidigt som iden kom till om att ta fram en presentförpackning för Kolafabriken. Idag finns ett brett sortiment av smaker. EnglaGott tillverkas med extra mycket kärlek.

Om Kolafabriken

Historien startar 1993 med några begagnade maskiner från en karamell-kokare i Gränna. Vi började med att ta fram våra egna recept på kola och efter ett par år utvecklade vi recepten för fudge och blev därmed den första fabrikstillverkaren av fudge i Sverige. Idag producerar vi och säljer kola och fudge till grossister, dagligvaruhandel, butiker och till privat lable. Med en optimerad tillverkning tillgodo ser vi våra kunders krav och levererar kola och fudge med goda smaker och hög kvalité. En annan styrka hos oss är att vi även har möjligheter att producera mindre kvantiteter. Vi har två egna varumärken, Englagott som är en exklusiv serie presentförpackningar och Kolafabriken, med sin lekfulla och färggranna stil. Vi tackar för det fina förtroende vi fått från alla våra kunder och ser fram emot ett långt samarbete.

Kolafabriken - en smak för alla.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Kolafabriken i Sverige AB Godis - Tillverkare, grossist, Ronneby - 1
  • Kolafabriken i Sverige AB Godis - Tillverkare, grossist, Ronneby - 2
  • Kolafabriken i Sverige AB Godis - Tillverkare, grossist, Ronneby - 3
  • Kolafabriken i Sverige AB Godis - Tillverkare, grossist, Ronneby - 4
  • Kolafabriken i Sverige AB Godis - Tillverkare, grossist, Ronneby - 5

Kolafabriken i Sverige AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnKolafabriken i Sverige AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande18.05.2007
Org.nr:5567300214
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital481000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch10821 Tillverkning av sockerkonfektyrer

Exekutiva befattningar/Administration

Per Anders Mats JohanssonOrdförande
Pia Anette JaarnekVerkställande direktör
Pia Anette JaarnekLedamot
Bengt Magnus KnutssonLedamot
Per Anders Mats JohanssonLedamot
Maria Sofie LanérRevisor