Om KnittingRoom

Vi på Knittingroom älskar garn. Vi har ett stort utbud på garn (virkgarn, ullgarn, bomullsgarn, sockgarn m.m.) från välkända varumärken, Svarta Fåret, Järbo Garn, Viking of Norway, Permin, Kinna Textil, Hjertegarn är bara några exempel som du kan handla hos oss. Vi erbjuder även mängder av stick- och virkbeskrivningar till raggsockor, strumpor, mössor, tröjor, klänningar och mycket mer. Vi har även ett stort utbud på stickor och virknålar.

Älskar du att sticka och virka?

Älskar du att sticka och virka precis som vi? Då kan vi rekommendera vår populära stickat- och virkatklubb, Club Knittingroom. Som medlem i Club Knittingroom får du alltid garn (virkgarn eller stickgarn) och beskrivning till ett riktigt bra pris. Du får också lägre pris på tillbehör (stickor och virknålar) samt klubbförmåner i form av klubbdagar. Klubben är till för dig som verkligen älskar att sticka och virka.

Bildgalleri

  • KnittingRoom Garn, Borås - 1
  • KnittingRoom Garn, Borås - 2
  • KnittingRoom Garn, Borås - 3
  • KnittingRoom Garn, Borås - 4
  • KnittingRoom Garn, Borås - 5
  • KnittingRoom Garn, Borås - 6
  • KnittingRoom Garn, Borås - 7
  • KnittingRoom Garn, Borås - 8
  • KnittingRoom Garn, Borås - 9
  • KnittingRoom Garn, Borås - 10

KnittingRoom, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Ama Group i Borås AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

26.10.2004

Org.nr:

5566692082

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

100000 - 499999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

47912 Postorderhandel och detaljhandel på Internet med beklädnadsvaror

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 9

reviews aboutName

E

Eva Gustafsson

moreThanAYearAgo

Betalade över internet i samband med köp. Fick trots det en faktura. Vid kontakt för att reda ut betalningen blev jag inte trodd trots att jag mailade print screen på den genomförda betalningen. Fick lov att ringa banken för skriftligt intyg på min betalning. Blev RIKTIGT otrevligt bemött av kundcenter med chef i all kontakt. Kommer aldrig att handla där mer. /Eva

Jonas

moreThanAYearAgo

KnittingRoom lämnar ut DINA uppgifter till skojföretag som mySafety AB. Detta företag kommer sedan att ringa DIG ett antal gånger varje vecka för att sälja tjänster. Genom att hävda att dom fått DINA personliga uppgifter via KnittingRoom så anser dom att dom har rätt att gå förbi NIX spärren.

E

Elisabet Fyhr

moreThanAYearAgo

Jag har beställt och mottagit er version av "krullig ull"...detta var då ingen vidare kvalitet...vad ni har skickat är en massa gamla hoptovade garnändar...till det fashionabla priset av 249:-. Detta kommer att skickas i retur med ett stort "FY SKÄMS"! Detta är MYCKET DÅLIG kvalitet...kommer aldrig mer att handla från er. Dessutom var ju halva paketet fyllt med en massa löjlig reklam från andra företag...BEDRÖVLIGT SKRÄP!