Om Kloster Gård

Kloster gård ligger i Hultsfred i Småland, cirka 30 mil från Stockholm, Göteborg och Malmö. Gården ligger i naturskön miljö, nära centrala Hultsfred, med stor areal av såväl skog som ängar. Utmärkt boende om du t.ex. besöker Astrid Lindgrens Värld. Det finns ett stort djur- och växtliv på gårdens marker och det är gångavstånd till badplats.

Borggården

Borggården består av 4 lägenheter och sex stugor med ca. 70 bäddar, där man kan hyra rum, stuga eller lägenhet per dygn eller vecka. Här bor du till humana priser i naturskön miljö. Nära till bad, friluftsliv, fiske, golf, sportanläggningar och med gångavstånd till centrum. Vi har även husvagnsplatser och tältplatser.

Emil:s Modal

När du hyr hus, rum, lägenhet eller stuga av oss bor du mitt i naturen, men ändå nära till affärer och annan service. Vi har totalt 95 bäddar i lägenheter med 3-bädds-, 4-bädds-, 6-bäddsrum med eller utan toalett. Våra lägenheter har upp till 10 bäddar. Du väljer själv hur länge du vill hyra - per dygn, vecka eller längre. Emils Modal ligger i anslutning till Borggården.

Härifrån är det inte långt till Astrid Lindgrens Värld, Det lilla lilla landet, Alla vi barn i Bullerbyn, Emils Katthult, Glasriket, Stora Hammarsjö- området med sina fiskevatten, golf, vandringsleder och badplatser.

Äventyrsbana i Lyckedal

Kloster Gårds äventyrsrunda passar för alla åldrar. Tävlingsgrenarna kan anpassas så att alla kan ha roligt och ändå få känna av vildmarken och tävlingsmomentet.

Äventyrsrundan går igenom naturskön miljö, med skogens vilda djur som åskådare och består av sju grenar. Under rundans gång serveras kaffe och två smörgåsar eller annan dryck. Grillning och annan förtäring kan ordnas efter rundans slut.

Konferensanläggning

Kloster gårds konferensanläggning är ämnad för de mindre konferenserna. Konferenssalen rymmer upp till 45 personer och i anslutning till den finns även grupprum. Salen är utrustad med white board och blädderblock. Overhead, TV/video, stereo finns också att tillgå. Beställning av utrustning sker i samband med konferensbokningen. Önskas tillgång till annan utrustning hjälper vi naturligtvis till med att hyra in sådan.

Lugn och ro nära naturen, för en aktiv och givande konferens, du väljer själv. Kloster gård bjuder på härlig natur mitt i Småland och musikens Hultsfred.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Kloster Gård Skogstjänster, Karlskrona - 1
  • Kloster Gård Skogstjänster, Karlskrona - 2
  • Kloster Gård Skogstjänster, Karlskrona - 3
  • Kloster Gård Skogstjänster, Karlskrona - 4
  • Kloster Gård Skogstjänster, Karlskrona - 5
  • Kloster Gård Skogstjänster, Karlskrona - 6
  • Kloster Gård Skogstjänster, Karlskrona - 7
  • Kloster Gård Skogstjänster, Karlskrona - 8
  • Kloster Gård Skogstjänster, Karlskrona - 9
  • Kloster Gård Skogstjänster, Karlskrona - 10

Kloster Gård, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration