Se på karta

klippa gräs 

gav 15 företag inom detta område

Jutarnas Väg 1438245 Nybro
logo

Vi utför allt inom städ och fönsterputsning i bland annat Kalmar och Nybro. Kontakta oss idag för prisuppgift och bokning.

Klockarvägen 679432 Orsa
logo

Orsa kvarn byggdes 1955 och är fortfarande en levande knutpunkt för många. Den lilla butiken med det stora sortimentet! Här finns t.ex. alla mjölsorter, både konventionellt odlade och Kravgodkända (vetemjöl, grahamsmjöl, rågmjöl och rågsikt).Ni hittar även utsäde, trädgårdsmaskiner, bränsle, oljor, pellets och ved. Vi utför även RUT-tjänster och hyr ut maskiner.

Vi erbjuder: #nl#Trädfällning #nl#Trädbeskärning #nl#Trädgårdstjänster så som gräsklippning #nl#Allservice

Vi erbjuder er i stort sett alla tänkbara arbeten som din trädgård är i behov av, såsom: trädfällning, gräsklippning, beskärning, plantering och rådgivning. Vi har mångårig erfarenhet. Vi har även tillgång till en snickare för eventuella snickeriarbeten. Som kund erbjuds du kvalitet och noggrannhet på de tjänster vi utför. Vi bor i När på sydöstra Gotland, på gården Folke, mitt emellan "Närshamn" med utsikt över vackra Närsholmen och sköna sandstranden Herta.

Hovslagarvägen 277631 Hedemora
logo

Resurs Service i Dalarna AB hjälper er med allt från den enklaste sysslan som att montera en tavla eller putsa ett fönster till tömning och sanering av en hel bostad.

Rökerivägen 1443496 Kungsbacka
logo

Med över 25 års erfarenhet inom fastighetsskötsel och trädgårdsskötsel erbjuder vi professionell service i hela Storgöteborg.

Skomakaregatan 6238240 Nybro
logo

Utför trädgårdsarbeten och hushållsnära tjänster.

Galynas Trädgård & Bygg AB, din kompletta firma för allt inom bygg och trädgård på Gotland. Vi hjälper dig med allt från trädgårdsskötsel till renovering. Kontakta oss för att se över ditt nästa projekt!

Välkommen till oss!Hem och Företags Städarna AB är ett professionellt företag sedan 15 år tillbaka med ett brett utbud av tjänster som underlättar din vardag för privat och företagVi är väldigt måna om våra kunder, vi är lyhörda och öppna för att tillmötesgå kundens behov.Vår städverksamhet står för:Hög kvalitéNoggrannhetFlexibilitetPersonlig service

Strandvägen 145745 Hamburgsund
logo

Nordic Landscaping AB, din kompletta firma för allt inom trädgård- och fastighetsskötsel i Tanums Kommun! Vi håller din trädgård i toppskick och ser till din fastighet när du inte har möjlighet. Kontakta oss via mail eller telefon för att se över ditt nästa projekt.

(5)

August barks gata 242132 Västra Frölunda