Se på karta

kläder - tillverkare, grossist 

gav 6547 företag inom detta område

Hellenic Trading

Björklundabacken 343657 Hovås
logo

The Hellenic Group provide the retail market in Europe, a one-stop contact for a seamless procurement of garments and accessories by offering full services for production in China, Bangladesh and India. The Group’s offices in Sweden, China, Bangladesh and India are following up each step of the production chain; from development, sourcing, production, quality control to logistics and delivery. In addition, the Group’s Creative Team provides design and product development.

Stenströms Skjortfabrik, AB

Regementsvägen 125457 Helsingborg
logo

Stil, komfort och kvalitet i detalj. Det är filosofin som gjort Stenströms till ett av Sveriges mest välkända varumärken. Den klassiska Stenströmsskjortan bär med sig 100 års traditioner, yrkeskunnande och kvalitetskänsla.

Mårtenssons Kläder

Vattudalstorget 883335 Strömsund
logo

Mårtenssons Kläder har kläder till alla i alla åldrar . Vi har även underkläder. Välkommen in och låt dej inspireras!

Mtextile AB

Kanalstråket 143376 Jonsered
logo

Your partner for a quick qualitative and reliable process from sample to production of garments.We are a Swedish based fashion trade company that help companies develop garments from design to final production and shipment. We have long experience in the industry working with our partners in China and Bangladesh. Our focus is long term partnerships with our customers built on trust and experience. We work with certified producers to ensure our production is sustainable

Sko & Klädladan

Syntorp 261572 Gusum
logo

Välkomna till Sko & Klädladan i Gusum! Skor och kläder. Vi handplockar våra varor på olika mässor, vilket gör oss unika. Vi får ofta höra ”det är kul att hitta någonting som ingen annan har” från våra kunder. Det är vår filosofi.

Kläder Sökord

Damkläder, Herrkläder och skor från kända märken. Välkommen till oss på Sko & Klädladan.

Visa mer

Ekers Skrädderi

(5)

Ekersgatan 20B70342 Örebro
logo

Ekers Skrädderi är ett skrädderi som servat företag och privatpersoner med rena och fräscha textiler i 21 år.

Joel Jolina - Joel

(1)

Lilla Brogatan 2350335 Borås
logo

Många helt nya varumärken hittar du hos oss denna vår men givetvis också dom som vi alltid vill ha nära oss med deras nya kollektioner!

Kläder Sökord

Många helt nya varumärken hittar Du hos oss denna vår men givetvis också dom som vi alltid vill ha nära oss med deras nya kollektioner!

Visa mer

Rudholm & H.K. AB

Företagsgatan 3450464 Borås
logo

Handels och logistikpartner för textila tillbehör. Vi har ett komplett sortiment av alla typer av tillbehör för konfektionsindustrin och teknisk textil. Vårt uppdrag är att ständigt ge inspiration och innovation från design till distribution.

Basic Wear

Ryssviksvägen 213136 Nacka
logo

Vi är ett profil och trading företag i Sverige som har många års erfarenhet av branschen. Det ska vara kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå. Med över 100.000 profilprodukter i vår webbshop har vi ett av marknadens största sortiment. Vi ebjuder helhetslösning för företag med lager och distribution från vårt lager i Nacka.

NFprint

Gävlevägen 2481431 Skutskär
logo

ska designa och trycka kläder och dekaler till privatpersoner och företag.Vi har profilkläder för alla yrkesgrupper,

Sweden Brodyr Kalmar Textiltryckeri AB

Slätgatan 739597 Läckeby
logo

Textilmedtryck erbjuder bl.a arbets- & profilkläder med tryck och brodyr till bra priser. Vi kan trycka alla era yrkeskläder för att ni ska kunna profilera ert företag efter era önskemål. Vi erbjuder även profilering av idrottskläder och fritidskläder till alla Sveriges föreningar och organisationer. Alla är varmt välkomna att handla hos oss, stora som små, företag eller privatpersoner.

Basmas Stiliga Högtidskläder I Helsingborg

Drottninggatan 76A25221 Helsingborg
logo

Var sig du ska ta studenten, gifta dig, festa eller gå på Nobelmiddag så kan du vara säker på att vi hittar något som passar just dig hos oss. Undrar du över etiketten? Osäker över dresscoden? Kom till oss, så förbereder vi dig med såväl klädsel som på etiketten. Ska du damma av din gamla frack eller vill du få bort fläckar från din bröllopsklänning? Vi har även lång erfarenhet inom kemtvätt och skrädderi som garanterar bästa resultat för just ditt högtidsplagg. Vi bryr oss om er!

Cubik Textil & Agentur AB

Grönbogatan 650468 Borås
logo

Cubik Textil & Agentur AB startades 1985 i Göteborg. Verksamheten har allt sedan dess varit inriktad på att producera kläder för statliga myndigheter, organisationer, företag och privatpersoner. Vår yrkesskicklighet och textila "know-how" har alltid varit en garanti för våra kunder, att få rätt vara i rätt tid och till rätt pris. Vi styr själva hela produktionsprocessen och arbetar intimt med de produktionsenheter som tillverkar våra kläder.

Vingåkers Factory Outlet

(2.38)

Widengrensvägen 164330 Vingåker
logo

Märkeskläder från över 100st kända varumärken - upp till 70% under ordinarie priser. På en yta av 7000m2 är vi övertygade om att du hittar något till hela familjen. Besök oss på nätet och handla online. www.vfo.se

Ateljé Hörnan

Västra skansgatan 1B41302 Göteborg
logo

En öppen ateljé/butik i Haga med tillverkning och försäljning av hattar samt försäljning av designade kläder och hantverk. Tilllhandahåller även hattkurser. Välkommen!

Jacett AB

Centralvägen 42 (Blikstorp)54493 Hjo
logo

Jacett är en väletablerad modeleverantör av damkläder för kvinnan mitt i livet. Jacetts damkläder står för ett stilfullt mode med hög komfort och omtyckta sköna material. Med en stor bredd på vårt utbud kan vi erbjuda damkläder för alla tillfällen. JACETT säljer damkonfektion till detaljhandeln i hela landet. Vår ambition är att uppfylla våra kunders behov och överträffa deras förväntningar!

Mia HQ Syateljé

Råstensgatan 1217270 Sundbyberg
logo

Mia HQ syateljéSyr kläder, underkläder, heminredning m.m på beställning. Vi utför också ändringssömnad för att få bättre passform eller förnya ett äldre plagg.Har du företag och behöver hjälp med produktutveckling gör vi sådant också, vi kan även tillhandahålla produktion i mindre skala. Kontaka Mia för mer information och offert.

Great Shape Promotion i Sävedalen AB

Sankt Pauligatan 1141660 Göteborg
logo

Great Shape Promotion erbjuder via återförsäljare professionell sourcing/trading & försäljnings av produktmedia & promotionprodukter. Inga produkter är främmande för oss. Vi tillhandahåller både traditionella give-aways, action marketing & presentreklam. Specialist på produkter för marknadsföring i butik & på event typ köp & få, samla & få.

House of Saki

Gyllerogatan 523351 Svedala
logo

SAKI is a Swedish fashion brand founded in 1987. The SAKI brand is targeted to the fashion interested and trend-conscious, modern and elegant customer. The design is classic but with modern influences and a Scandinavian twist.

Skräddare Lena Victor

Barnhemsgatan 661430 Söderköping
logo

Jag ansvarar för hela tillverkningsprocessen. Från måttagning, design till färdig produkt. Det innebär att du som kund kan önska dig nästan vad som helst. Utgångspunkterna är din figur, materialet och modellen. Tillsammans diskuterar vi fram vad som blir den bästa lösningen.Du önskar - Jag lyssnar. Nästan allt är möjligt!

JolaScreen

Industrivägen 2130241 Halmstad
logo

Företagsreklam med ett stort och brett sortiment!

Lekia

Torp 7245176 Uddevalla
logo

En välsorterad leksaksbutik med barnvagnar, babytillbehör, sulkys och bilbarnstolar. Vi har de flesta varumärken. Välkommen!

Screenstugan AB

Bondegatan 367231 Årjäng
logo

Screenstugan - allt inom reklam och lite till..

Belekima Produkter AB

(4)

Juelsgatan 525442 Helsingborg
logo

Vi skapar profilering som människor känner sig bekväma med i sina professionella roller. Vi har ett namn på detta, vi kallar det varumärkeskalibrering. När varumärket och människorna som bär det lirar med varandra så har vi och du lyckats.

Fager Brodyr AB

Rudträskvägen 17-1995241 Kalix
logo

Brodyr och lasergravyr på profil- och presentreklam till återförsäljare. Våra kunder utgörs främst av reklamfirmor, tryckerier, reklambyråer och andra som säljer profil- och presentreklam med märkning.Modern och flexibel maskinpark gör att vi har korta ledtider och snabbt kan göra allt "in house" för maximal kontroll. Vårt motto är kostnadseffektivitet för dig som kund.