Om företaget

Kisa Elbyrå ligger vid torget, mitt i Kisa centrum. I butiken hittar du det mesta när det gäller vitvaror, hushållsapparater, belysning, radio, TV och annan hemelektronik, men också tapeter och färg. Vi är butiken med personlig...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0494-102...
Adress

Stora torget 4

59037 Kisa


Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image

Om oss

Kisa Elbyrå ligger vid torget, mitt i Kisa centrum. I butiken hittar du det mesta när det gäller vitvaror, hushållsapparater, belysning, radio, TV och annan hemelektronik, men också tapeter och färg. Vi är butiken med personlig service. Hos oss kan du handla och känna trygghet genom hela köpet.

Öppettider – Måndag till Fredag 9-18 Lördagar 10-13

Allt från kylskåp till fasadfärg

Den gamla neonskylten som möter alla besökare minner om svunna tider. Men fasadens yttre motsvarar inte det inre. Här inne är det mer som ett varuhus. Eller som ”2000-talets lanthandel” som ägaren Peter Jonasson säger. I butiken hittar man allt från klockor till fasadfärg.

Nyss nämnda neonskylt är från 1966 när företaget flyttade in i de då nya lokalerna vid torget i Kisa. Då var företaget mer av en elbyrå, det vill säga mer av installationer och reparationer. När det gamla familjeföretaget delades 1993 tog Peter Jonasson över butiksdelen.

”Nu säljer vi TV, mobiltelefoner, ljuskällor, hushållsprodukter, vitvaror och en massa annat. När det gäller vitvaror kan vi i samspel med kunden välja ut lämpliga lösningar och paket med hjälp av databaser. Och naturligtvis ordnar vi transport och installation vid leveransen. Kisa Elbyrå ingår i vitvarukedjan Elon och är återförsäljare för färgfabrikanten Jotun. I butiken finns en hel färg- och tapetavdelning. Vi bryter även färger till lämpliga nyanser.”

Kisa Elbyrå ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Kisa Elbyrå AB

Omsättning

8 041 tkr

Vinstmarginal

11.00 %

Anställda

2

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Kisa Elbyrå AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Kisa Elbyrå AB

Org.nr:

5593142382

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

47540 Butiker för vitvaror och andra elektriska hushållsmaskiner och -apparater

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

26.04.2021

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

049410233

04-941 02 33

049-41 02 33

0494-102 33