Om Kinaupplevelser

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Kinaupplevelser, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnPrivate Travel Sweden AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande03.04.2013
Org.nr:5569275240
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital0
Omsättn.intervall100 - 199
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch79120 Researrangemang, 79900 Turist- och bokningsservice, 79110 Resebyråverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Ana Mingyu PangLedamot
Yuanwen PangSuppleant

Omdömen om Kinaupplevelser

Iréne Berglund

mer än ett år sedan

Vi kom en måndag och sov över till tisdag.
Det var 12-13 maj. Det var perfekt inga turister och ungefär som svensk sommar.Skulle jag göra om det tycker jag den här tiden är väldigt bra. Guiden Snow var duktig och hade bra kännedom om området.Han lät oss ta alla bilder vi ville!!

Hans familj var vänlig och gästfri de gjorde allt för att vi skulle trivas. Mycket god mat. Stort tack!!

Transporten var bra. De ringde vårt hotel en dag i förväg och var på plats i tid. Han körde med förstånd.

De kunde gärna få finnas en till bäddmadrass i sängen dock. Å, duschen kund fått varit för sig istället för integrerat med toaletten Viktigt ta med öronproppar och ögonbindlar. För det är tuppar och hundar på landet. Det hade vi med oss så vi sov bra.

Tack för en genuin upplevelse Ana och Snow!

Ove Svensson med Familj

mer än ett år sedan

Vi vill tacka för touren i Peking, vi hade det underbart där och är jättenöjda med allt. Om vi har några vänner som skall åka till Kina kommer vi varmt att rekommendera Kinaupplevelser. Servicen var helt underbar och Leif vår guide var jätte duktig kunde mycket om allt, trevlig och även förstående att vi hade barn med. Även chauffören var duktig och försiktig att köra när det var mycket trafik vi kände oss säkra att åka med honom. Så än en gång tack för allt vi är glada att vi valde att boka en tour med er istället för att försöka fixa allt själva, då hade vi aldrig hunnit uppleva hälften så mycket. Vi upplevde himmelens tempel, därefter åkte vi till himmelska fridens torg,kinesiska muren, sommarpalatsen,olympiska parken, sommarpalatsen och förbjudna staden plus Hutong område. Vi har även hunnit med att äta Peking anka på en av de bästa restaurang i Peking som vår guide rekommenderade.

Ann-Marie Bruhn

mer än ett år sedan

Guiden var mycket påläst och väldigt gullig.Chauffören körde mycket säkert.Maten var också mycket bra.Allt kan verkligen rekommenderas!

Elin och Calle

mer än ett år sedan

Vi bokade två turer (halvdag och heldag) med Kinaupplevelser.se i Beijing. Båda turerna var toppen! Kunniga och trevliga guider. Ena guiden (Sean) var engelsktalande och den andre (Leif) talade jättebra svenska fastän han bara hade varit på besök i Sverige någon enstaka gång. Vi fick massa bra tips från Leif och kunde passa på att ställa frågor om saker som vi undrade om. Så vi är väldigt nöjda med guiderna och fick även ett proffsigt bemötande från Kinauppleveler.se. Vi skulle helt klart boka utflykt via detta företag igen.

Svar från företaget

Hej Elin och Calle

Jätteroligt att höra att ni är så nöjd med våra turer och de guider som ni hade. Vi är bara glada att ha kunnat hjälpa till för att göra er resa ännu bättre och vi ska meddela guiderna om deras bra omdömen. Ni är välkomna tillbaka till oss igen när ni börjar tycka det är dags för kinaresa nr 2.

Med vänliga hälsningar
Mikael
KinaUpplevelser – Din äkta kinaresa börjar här

Ann-Christin & Dag

mer än ett år sedan

Trots höga förväntningar blev Kina en mångdubbelt bättre och mer spännande resa än vi kunnat ana. Vår trevlige svensktalande guide Karl med chaufför i Peking var utmärkt.
Vi är vana resenärer i medelåldern. Efter lite jobb i Shanghai tog Kinaupplevelser över. De hjälpte oss att ta det bekväma snabbtåget till Peking, där möttes vi av vår guide och chaufför med egen bil som tog oss till hotellet. Sedan följde högintressanta dagar, såklart fyllda av självklarheter som Muren och Förbjudna staden, men där fanns också plats för våra egna önskningar.
Ett extra plus till guiden som på kinesiska skrev ner de adresser som vi behövde för att hitta till egna äventyr i Peking. Det blev bland annat sköna kvällspromenader, härliga teater- restaurang-och marknadsbesök. Tack Kinaupplevelser!

Ingrid Norman

mer än ett år sedan

Vi skulle resa till Kina över jul- och nyårshelgen och bad Kinaupplevelser hjälpa oss fylla tre dagar i Beijing med olika sevärdheter. Vi möttes av stort ansvarstagande (jättebra information i förväg, suveränt arrangemang, en egen guide som möter upp i Shanghai och visar oss till rätt tåg, en egen chaufför som tog oss genom Beijings trafikstockningar med stor varsamhet) och därefter en guide (Lee) som visade sig ha outtömliga kunskaper om Kinas fantastiska historia och kultur. Vi besökte Himlens palats, Förbjudna Staden, Hutongerna, Kinesiska muren och Sommarpalatset och Lee både berättade om och beskrev olika händelser, men gav oss också tid att "ta in" alla kontraster vi mötte. Stort tack till Kinaupplevelser. Vi kan verkligen rekommendera er! Mycket prisvärt dessutom!

Sabina & Erik

mer än ett år sedan

Vi är en familj som reser mycket till olika destinationer runtom i världen. Den här gången styrde vi kosan till Beijing och med oss var alla fyra barn på 16,13 och 6 år. För att alla skulle få ut så mycket som möjligt av de två dagarna med guide, var det viktigt att vi fick en svensktalande guide så att alla skulle förstå språket. Lei(f) talade mycket bra svenska, visade oss till lokala specialiteter och var mycket lyhörd för våra önskemål. Vi fick veta betydligt mer om det kineskiska folkets vanor, livsstil och kultur än vad man kan läsa sig till i en guidebok
Den första dagen hade vi även en chaufför med bil vilket var mycket smidigt för enkel transport till Kinesiska muren.
Leif talar utmärkt svenska och vi är mycket nöjda med vår Kinaresa.

Vili Halttu

mer än ett år sedan

Vi är ett par som har rest MYCKET på olika sätt, med olika budgett och till olika platser runt om i världen. Kinaupplevelser ordnade en skräddarsydd drömresa åt oss i Beijing och Shanghai. Höjdpunkterna var cykelturen bland Hutonger och Beijings gator, den privata guidade turen på Kinesiska muren men framför allt den romantiska middagen, på muren, som de arrangerade åt oss. Men vi vill även nämna de goda råden, rekommendationerna och den fantastiska hjälpen med detaljer under planeringen av resan som gjorde att vi kunde maximera vår alltför korta vistelse i Kina. Vi kan inte tänka oss att resa tillbaka till Kina utan att kontakta "Kinaupplevelser", så vi kan bara ge ett betyg, VÄRLDSKLASS.

Svar från företaget

Hej Vili!

Tack för det fina omdömet, framför allt från ett par som er som har rest så mycket. Kul att höra att ni var så nöjda med er semester. Ni ska verkligen känna er unika med att ha ätit en riktig middag på muren!

Med vänliga hälsningar
Ana
KinaUpplevelser – Din äkta kinaresa börjar här

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

01977728801-977 72 88019-77 72 880197-772 88