Om företaget

KFS är en ingenjörsfirma med fokus på konstruktioner inom hamnar, vattenkraft och broar. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Läs mer om företaget
Telefonnummer
08-470 05...
Adress

Industrivägen 5

17148 Solna

Hemsida och e-postGå till hemsida

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

KFS är en ingenjörsfirma med fokus på konstruktioner inom hamnar, vattenkraft och broar. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Verksamheten

KFS har i dag ca 30 anställda och vårt kontor ligger i Solna. KFS erbjuder tjänster inom främst hamnar och kajer, vattenkraftverk, dammar, broar, VA-anläggningar och andra typer av tunga anläggningar. Vi har ofta förmånen att i samverkan med våra beställare delta i projekt från planeringsstadium till färdigställande av anläggningen. Detta har inneburit att vi har god erfarenhet av att driva projekt inom flertal olika skeden och verksamhetsområden.

Hamnar

KFS har under åren haft uppdrag i drygt hälften av de kommersiella hamnarna runt Sveriges kust. Att anlägga nya kajer och hamnar är komplicerat och kräver en stor bredd hos projektören. Kunskap om geoteknik, grundläggning, statik, betong- och stålkonstruktioner krävs naturligtvis, men även andra frågor dyker upp. Hur påverkar propellerströmmar bottnen vid kajen? Vilken kraft orsakar ett fartyg seglar in i en kaj? Vi har stor erfarenhet av miljöprövning av hamnar, där vi samarbetar med en rad experter inom fiske, buller och farledssimuleringar. Vi arbetar även med nybyggnad av kajer i stadsmiljö som t.ex. Hammarby sjöstad i Stockholm, Alderholmen i Gävle och Södra hamn i Luleå.

Vattenkraft

KFS anlitas i dag av Fortum, Vattenregleringsföretagen, Vattenfall och E.on för reparationer och ombyggnader av vattenkraftverk och dammar från Norrbotten i norr till Småland i söder.

Vattenkraftsprojekten kännetecknas av stora laster och byggtider som ofta måste anpassas till att vatten ska kunna släppas förbi, eller genom, arbetsplatsen. Vi utför utredningar och miljöprövningar samt, inte minst, projektering och teknisk rådgivning. I våra projekt ingår betongdammar, jorddammar, utskov, dammluckor, fiskvägar samt helt nya kraftstationer.

Broar

KFS broverksamhet är idag inriktad på reparationsåtgärder, skadeutredningar och bärighetsutredningar, men vi utför även projektering av nya broar. Våra uppdrag inleds ofta med inspektion och skadeutredning som sedan leder vidare till projektering. Normalt följer vi ett projekt från “ax till limpa”. I projekten används ofta 3D-modellering och FEM-program.

KFS AnläggningsKonstruktörer ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

KFS AnläggningsKonstruktörer AB

Omsättning

43 005 tkr

Vinstmarginal

13.10 %

Anställda

32

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från KFS AnläggningsKonstruktörer AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

KFS Anläggningskonstruktörer Aktiebolag

Org.nr:

5564234218

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

71121 Tekniska konsultbyråer inom bygg- och anläggningsteknik

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

11.04.1991

Exekutiva befattningar/Administration
Håkan John Sidh

Ordförande

Bo Patrik Påhlsson

Verkställande direktör

Visar 4 av 12
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

084700560

08-470 05 60

084-70 05 60

0847-005 60