Om Kattpensionat Egypten

Litet, tryggt & fräscht kattpensionat med stor kompetens. Vid Hällingsjö, nära Landvetter flygplats. Fokus ligger på din katts välmående och trygghet. Du är alltid välkommen att besöka oss innan du bokar plats. Pensionatet är beläget strax utanför Hällingsjö, ca 10-15 min från Landvetter flygplats och ca 30 min från Göteborg, Borås & Kungsbacka. Nära, tryggt och bekvämt för dig och din katt. Det är bara 20 m från vårt bostadshus till kattpensionatet. Vi har tillstånd enligt 6 kap. 4 § djurskyddslagen (2018:1192), innehar ansvarsförsäkring samt har tillstånd som djurtransportör enligt EU-förordning 1/2005 artikel 10.1.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Liknande företag i närheten

2.6 kmHärryda Djurpensionat

Härryda Djurpensionat

16.9 kmLerums Hund o. Hästsport AB

Lerums Hund o. Hästsport AB

18.6 kmMariedahls Gård Hundpensionat

Mariedahls Gård Hundpensionat

21.4 kmUlliz Zoo i Sävedalen AB

Ulliz Zoo i Sävedalen AB

Kattpensionat Egypten, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnEgypten Service AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande12.11.2010
Org.nr:5568250251
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall300 - 499 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch96090 Övriga konsumenttjänster, 62010 Dataprogrammering

Exekutiva befattningar/Administration

Annika Poppy BrageVerkställande direktör
Annika Poppy BrageLedamot
Björn Ragnar Ivar HenbergSuppleant

Omdömen om Kattpensionat Egypten

Alexandra De Beauvoir

mer än ett år sedan

Det märks i alla detaljer att Egypten drivs med passion, kärlek och kunskap för katter. Allt från detaljer som att dom har doftgivare med feromoner för att lugna katterna, att dom har stora rymliga rum med tillgång till uterum och intressant utsikt till att de utan problem kan hantera barf mat men också hur de talar om katterna, gav oss uppdateringar samt att bilder under vistelsen. Våra katter kom hem välmående och harmoniska. Rekommenderas varmt hälsar vi, Chase och Molly

Håkan Garin

mer än ett år sedan

Brexits första, men inte sista vistelse hos Annika. Toppenställe för såväl Brexit som ägarna. Många hjärtan!

Anja Hansson

mer än ett år sedan

Tack för den underbara omvårdnaden av vår lilla Leo! Han kunde inte haft det bättre! Att veta att ens pälskling har det bra, är en förutsättning för att ha en bra och avkopplande semester!
Tack för att ni finns!

Josefine von Brömssen Liljesand

mer än ett år sedan

Fantastiskt kattpensionat! Här kommer jag lämna mina katter varje gång.

Mats Sjövall

mer än ett år sedan

För andra gången använt Egypten och Annika - helnöjd med intrycket och så verkar också min kisse vara! Tack också för alla goa bilder du tagit av Pip, Annika.
Rekommenderas varmt av Pip och Mats!

Mauri Malveholm

mer än ett år sedan

För andra gången har vi haft Molly på Kattpensionat Egypten, som är ett fantastiskt fint ställe, där har Molly haft det underbart. Kan varmt rekommenderas!
hälsningar
Mauri och Susanne

Mauri Malveholm

mer än ett år sedan

Lugn omgivning. Annika helt underbar, som alltid ser till kattens bästa.
Kan verkligen rekommenderas.

Eleine Hellström

mer än ett år sedan

Gizmo trivdes garanterat, när han skulle åka hem sprang han runt och sa hej då till alla katterna, Annika sköter om dom så bra, hon ser vad dom behöver / Kramar... Vi ses snart igen!!!!

Carina

mer än ett år sedan

Mycket genomtänkt och kattvänligt, med en ägare som älskar katter och verkligen bryr sig kan jag bara ge detta ställe högsta betyg!!! En lyxhotell för katter :)) dessutom riktigt bra priser, kan det bli bättre!!! Jag kommer absolut lämna mina katter där igen!

Anita Edlund

mer än ett år sedan

Rekommenderas varmt. Mina katter blev väldigt väl omhändertagna. Kommer absolut att anlita dem igen!

Annelie Reimertz

mer än ett år sedan

Toppen ställe, rent, fint, seriösa ägare. Katterna verkar ha stortrivts. Rum med uteplats så dom kan gå ut när dom vill, toppen. Kommer garanterat tillbaka.

Lotta Lyngsö

mer än ett år sedan

Ett underbart ställe! Leo är 16 år och inte helt förtjust någon annanstans än hemma! Men i Egypten trivs han, det märker man på honom när han är hemma igen. Tur att du finns, Annika.
Hälsar
Lotta & Tomas
Och Leo förstås

Birgitta Strömstad

mer än ett år sedan

Vi och vår katt Alice är helnöjda. Kärleksfull omvårdnad, vänligt och trevligt bemötande. Rent och snyggt. Bara gott att säga om Kattpensionat Egypten. Fröken Alice kommer tillbaka igen .
Birgitta, Vegard och Alice

Helena Brage Rosenqvist

mer än ett år sedan

Lyxhotell för katter! Fräscht och trevligt pensionat med en ägare som är kunnig och tar väl hand om din katt. Vår Milea har varit gäst många gånger och mer tillfällen lär det bli!
Rekommenderas varmt!

Irén Claesson

mer än ett år sedan

Vår katt har nu varit 2 gånger på pensionatet. God omvårdnad och proffessionellt skött. Värdesätter bl.a. att få snabb återkoppling av hur det går under vistelsen.
Vi rekommenderar detta varmt. / Irén och Torbjörn

Magnus Björned

mer än ett år sedan

Messi trivdes alldeles utmärkt - vilket fantastiskt ställe! Annika har gjort ett kanonjobb! Kommer definitivt låta Messi komma tillbaka i framtiden! Kan varmt rekommendera detta till andra! / Magnus och Josefine

Anonym användare

mer än ett år sedan

Fantastisk god omvårdnad om vår katt som har diabetes. Insulinsprutor och specialfoder har fungerat mycket bra. Fräscht och pensionatets ägare har kattens bästa för ögonen. 100% trygghet!

Polly Brogie

mer än ett år sedan

Här har din katt det underbart! Trevligt och familjärt hotell för katten! Ett stort plus för transportservicen till flygplatsen! Bilen parkeras bekvämt och tryggt vid pensionatet. Kunnig och trevlig personal! Rekommenderas varmt!