Om Kattis Hundvård & Dagis

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Kattis Hundvård & Dagis, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Kattis Hundvård & Dagis

Emelie Graff

mer än ett år sedan

Kan varmt rekommendera Kattis hunddagis, personalen är kunniga och måna om att våra fyrbenta vänner ska ha det bra på dagarna!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jag bor precis vid det här dagiset och ser dem varje dag när de går med hundarna. De går bara upp till början av cykelvägen på andra sidan gatan (upp till ungefär Bjällervägen 5, så förstår ni var jag menar) och sedan vänder de hem igen. Har pratat med flera grannar som säger samma sak. Så nu vet ni vad ni betalar för!

Svar från företaget

Svaret är enkelt!
Troligtvis är det en av våra klipphundar du har sett få en promenad upp till Bjällervägen, dessa klipphundar får en kort promenad i och med att det endast är klipphundar, men kan behöva gå ut en snabbis för att kissa då de kan stå på klippbordet upp till 2 timmar. Våra dagishundar har en helt annan promenadväg och tid.
Har du fler funderingar över våra promenader så kom gärna förbi och ta en fika eller följ med på en promenad.
Med vänliga hälsningar
Kattis med personal.

Snö

mer än ett år sedan

Alldeles för hård personal.Dålig personal.

Nöjda Ragge.

mer än ett år sedan

Vad besviken jag blir då jag läser all skit kritik om Kattis. Jag har alltid anlitat Kattis för både min gamla hund och våran nuvarande hund och alltid varit nöjd till 100%. Hon har gett mig råd som har varit guld värt vad beträffar hundens öron. Och det trevliga bemötande dom har ger också 100%. Nu ringa tid för en nerklippning åter en gång och inte den sista.

anonymt

mer än ett år sedan

jag tycker att det är toppen hos er min hund var så fini sist han var hos er. familjen är så glada över det.
tack kattis

Helene

mer än ett år sedan

Jag förstår faktiskt inte varför man klagar här och inte hör av sig till vedebörande och reklamerar om man är missnöjd!!!Om du vore rädd om din hund skulle du göra på annat sätt än att skriva om det på detta sätt tycker jag.
Jag/vi har våran hund på Kattis hunddagis och är väldigt nöjda!!!

Agnes

mer än ett år sedan

Jag har haft mina hundar hos dig på dagis och de har stormtrivts . Samt att de alltid varit bra trimmade. Får många frågor om vem som trimmat de så bra.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Trivs med personalen och ett bra bemötande. Kul och se

Svenne Z

mer än ett år sedan

Tusen och åter tusen tack för din professionella kamning och vård av vår långhårscollie Ludde, åtta år. Han hade aldrig blivit blivit ordentligt genomkammad och hade mängder av underull. Du höll på ensam från tolv till fem, du fick blödande skavsår på klipphanden och nötte ut en specialkam. Men du gav inte upp förrän Ludde var i toppskick, nybadad och genomtorkad. Jag tror faktiskt Ludde själv är lite mallig över sin nya fräscha look, och själva är vi stolta över att plötsligt ha fått en helt ny hund.
Tack igen, Karin och Sven Z

Anonym användare

mer än ett år sedan

Rekomenderar starkt Kattis Hundvård. Trevlig personal och ett bra bemötande, blev super nöjd med vår lilla dvärg pudel. Har även en vän som har sin hund på dagis hos Kattis och dom trivs jätte bra. Vi kommer tillbaka!

LUDDE

mer än ett år sedan

Vill berätta om en lurvig hund som fick hjälp och ser ut som ny! Ludde mår kanon och, husse och matte tackar varmast för hjälpen.
TACK!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jag har bara bra saker o säga om Kattis Hundvård. Det finns massa kärlek till hundarna och personalen är kunnig. Min hund älskar att få vara hos Kattis.

Hasses husse och matte

mer än ett år sedan

Lugn och harmonisk stämning i dagiset och kunnig och tålmodig personal. Vår hund blev i princip omöjligförklarad av ett annat dagis men än så länge har inte Kattis och co gett upp på vår hund. De jobbar lugnt och metodiskt och individanpassat för att han ska fungera på dagis. Mycket omtyckt!

J & H

mer än ett år sedan

Vi har under tolv år trimmat våra två taxar hos Kattis. Bättre hundfrissa får man inte tag på. Hon kan sin sak och hon klipper så att hundarna blir utställningsfärdiga, om man nu ställer ut. Hundarna är i trygga händer. Rekommenderas!

Ior

mer än ett år sedan

Tack för alla gånger du klippt klor på min hund och alla tips för skötsel!

Pia matte till HOF!!!!

mer än ett år sedan

Jag e kanon nöjd varje gång jag hämtar Hof efter en klippning hos Kattis!!!!

Åsa

mer än ett år sedan

Nu har Selma fått sin "kollofrissa" och trivs med det. Vi är jättenöjda med klippning och bemötande och vi ser det som väldigt konstigt att dom har fått ett par dåliga omdömen. Hur hunden ser ut efter en klippning beror kanske på att ägaren har miss-skött hunden innan besöket. Tänk på det innan en dålig rating.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Så duktig på att klippa hund

Anette

mer än ett år sedan

Det är det bästa stället jag har varit på med Wille!
Varje gång Wille har blivit klippt så är han som en ny liten hund! Kattis och dom andra är jättetrevliga och kan sin sak att ta hand om hundar!!!!!

Svar från företaget

Det var kul och höra.

Cillan

mer än ett år sedan

Trivs jätte bra med Kattis och de andra anställda på Kattis Hundvård. De är trevliga och kompetenta. Sibbe tycker att det är kul att gå dit.

Anonym användare

mer än ett år sedan

:-)

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

073088582307-308 858 23073-088 58 230730-88 58 23073-0885823