Se på karta

karosseri, vagnar 

gav 762 företag inom detta område

KarosseriTeknik AB

Tagenevägen 442259 Hisings Backa
logo

Reparation och ombyggnation av skåppåbyggnader. Specialister på bakgavellyftar.Vi erbjuder även jour.

MoRek AB

Industrigatan 1428143 Hässleholm
logo

MoRek a.s er en veletablert handelsbedrift som leverer kvalitetsprodukter til transportnæringen. Vi leverer alt av utstyr og deler til tilhengerprodusenter, lastebilpåbyggere og bilverksteder for tyngre kjøretøy. Produktsortimentet består av kjente merkevarer. Foruten å representere SAF HOLLAND aksler er vi også Norges største leverandør av WABCO bremsesystemer.

Svensk Hytt-Comfort i Laholm AB

Kullsgårdsvägen 2131234 Laholm
logo

Svensk Hytt-Comfort AB marknadsför, lagerhåller, servar och reparerar komfortprodukter av hög kvalitet för alla typer av arbetsfordon. Svensk Hytt-Comfort AB har ett välanpassat lager för att tillgodose snabba leveranser och god service.

Fellwing Karosseri AB

Billesholm 26773 Billesholm
logo

Dalums Mekaniska Verkstad AB

Ulricehamnsvägen 2552376 Blidsberg
logo

I vår mekaniska verkstad tillverkar vi på Dalums Mekaniska vagnar för olika ändamål anpassade efter våra kunders behov. Vi tillverkar bland annat vagnar för skogsindustri, lantbruksvagnar och entreprenadvagnar. Alla våra vagnar är gjorda i kvalitetsstål och i vårt stora utbud hittar du produkter för transport, djurhållning och parkstädning. Dalums Mekaniska har lång erfarenhet och bred kompetens inom vår bransch och vi arbetar efter våra kunders önskemål.

Härryda Släp

Industrivägen 1643892 Härryda
logo

VM Trailer AB tillverkar och levererar tillsammans med Härryda Släp AB totalt ca 200 st transportfordon per år. VM Trailer grundades 1989 och har sedan starten ständigt utvecklat organisationen och produkterna som är trailers, släp, kärror, dragbilspåbyggnader samt div special påbyggnationer.

Autokaross i Floby AB

Centralgatan 1852151 Floby
logo

Välkommen till Autokaross i Floby AB. Vi utvecklar, tillverkar och säljer systemlösningar för lätta transportbilar i form av flak, skåp, kåpor och fordonsinredningar.

Autokaross i Floby AB

Tallvägen 215138 Södertälje
logo

Välkommen till Autokaross i Floby AB. Vi utvecklar, tillverkar och säljer systemlösningar för lätta transportbilar i form av flak, skåp, kåpor och fordonsinredningar.

Mekauto AB

Gansta 72596 Västerås
logo

Anpassar bilbyggnationer efter kundernas önskemål. #nl# #nl#Säljer och monterar fordonsinreningar från dom ledande tillverkarna #nl#till alla typer av yrkesgrupper. #nl# #nl#Servar och monterar dom flesta märken av kranar och bakgavellyftar.

Sjölander Maskintransport AB

Krossgatan 3516250 Vällingby
logo

Med lång erfarenhet, kunskap och innovativa lösningar skräddarsyr vi lösningen för ditt lyft eller transportuppdrag. Tungt, brett, högt eller långt gods? Inget är omöjligt!

ABC-Karossen AB

Kvarngatan 4038332 Mönsterås
logo

Helhetslösande leverantör vad gäller påbyggnationer, från svetsning av ramen till installation av värme, kyla samt inredning.

Arbetsvagnar Sweden AB

(4)

Sågvägen 2192145 Lycksele
logo

Vi tillverkar och levererar arbets- och personalvagnar. Vårt utbud tillhör marknadens bredaste. Välkommen att kontakta oss.

Combisystem Försäljnings AB

Ryhovsgatan 3B55303 Jönköping
logo

CombiSystem startade 1995 med affärsidén att genom ett unikt dörrkoncept för överbyggnader av lastfordon ge transportörerna både bättre arbetsförhållanden, säkerhet och ekonomi. Vi har stor branscherfarenhet och levererar förutom CombiSystem-konceptet såväl kapell och skåp som kompletta ombyggnader av tunga fordon.

Snorre Maskin AB

Forsbyvägen 22180598 Gävle
logo

Vår affärsidé och styrka är motorrenovering av alla tänkbara motortyper - från minsta trädgårdsmaskin till tunga fordon, truckar och entreprenadmaskiner. Behöver du reservdelar av något slag? Fråga gärna oss. Vi kan ta hem alla reservdelar du behöver, inte bara motordelar!

Sävsjösläpet AB

Svetsaregatan 357633 Sävsjö
logo

Med totalvikter upp till 3500 Kg och ett komplett sortiment av tillbehör, reservdelar, återförsäljare och servicepartners, kan vi möta ditt behov av lastförmåga!Vi tillverkar alla typer av släp och har även lång erfarenhet av specialbyggnationer, allt i syfte att möta dig och just dina behov.

Axess Logistics Sweden AB

Lodgatan 2621124 Malmö
logo

De tre tidigare bolagen Autolink, Motortransport och Skandiatransport har gått samman under gemensamt namn, gemensamt varumärke och en gemensam passion för den bransch som vi verkar i. Axess Logistics är med dig hela vägen från den första kontakten till slutleveransen. Vi ser helt enkelt till att du och din verksamhet är ready to go.

Axess Logistics Sweden AB

Tallvägen 1215138 Södertälje
logo

De tre tidigare bolagen Autolink, Motortransport och Skandiatransport har gått samman under gemensamt namn, gemensamt varumärke och en gemensam passion för den bransch som vi verkar i. Axess Logistics är med dig hela vägen från den första kontakten till slutleveransen. Vi ser helt enkelt till att du och din verksamhet är ready to go.

AB Akronmaskiner

Järpås 153194 Järpås
logo

Akron utvecklar, tillverkar och saluför produkter inom områdena spannmålshantering, biobränslehantering, motorer och fläktlösningar för industri.

Zetterbergs

Zetterbergs väg 174046 Östervåla
logo

Våra kunder inom bygg, anläggning, renhållning och industri värdesätter en leverantör som kan utveckla, designa och leverera påbyggnader med funktion och form som effektiviserar transportarbetet. En leverantör som håller hög kvalitet från första kontakt, produktion, leverans till reservdelar och servicenät. Det gör Zetterbergs till ledande inom sitt område. En leverantör att lita på. Idag och imorgon. Det är vår styrka – din fördel.

Axess Logistics Sweden AB

Karholmsvägen 2042337 Torslanda
logo

Vi är det enda billogistikföretag som kan erbjuda generalagenter och återförsäljare en total logistiklösning för den skandinaviska marknaden för nya importfordon. Vi erbjuder även kompletta logistiklösningar för inlandsdistribution av nya och begagnade fordon i Skandinavien. Vi är med från start till mål och är den enda kontaktpunkt du som kund behöver.

Hudik-Sulky AB

Furulundsvägen 882431 Hudiksvall

Våra vagnar används av ledande travkuskar och tränare i hela världen.

SpriderMaskiner AB

Krukmakaregatan 144735 Vårgårda
logo

Vår produkt Sprider är en asfaltspridare för utläggning av asfalt eller andra porösa massor på mindre och oregelbundet formade ytor. Där det traditionella alternativet tidigare varit tungt manuellt arbete tar nu Sprider över, och skonar ryggar och axlar.

Klippan Släpservice

Åbytorpsvägen 1826439 Klippan
logo

Här i Klippan har vi arbetat med och utvecklat hästtrailers i över 40 år. I nära samarbete med ledande hästsportare och uppfödare har vi steg för steg hjälpt till att förbättra funktioner, säkerhet, hållbarhet, körvänlighet och trailerekonomi - tidigare under varumärket Boj och senare som aktiv partner till Forzab. Nu kan du besöka oss även i södra Stockholm

Din Släpvagn Norrköping AB

Dagsberg RÖNNEBERGA 60591 Norrköping
logo

Uthyrning hästtransport & båttrailer, vissa reparationer av släpvagnar, båttrailer, hästtransporter etc.

Lefab I Bureå AB

Södra kustvägen 7893252 Bureå
logo

Vi har genom åren fäst stor vikt vid att utveckla våra produkter med kvalitet och säkerhet som främsta riktmärke. Det gäller allt ifrån huvudkomponenter, t ex större rambredd som standard, bromssystem som väl fyller ställda krav, till väl genomtänkta och i många fall påkostade detaljlösningar.