Om Kaminhuset Västmanland Fastigheter AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Kaminhuset Västmanland Fastigheter AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnKaminhuset Västmanland Fastigheter AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande20.06.2000
Org.nr:5565920526
ArbetsgivaravgiftNej
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall700 - 999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch68203 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler, 68202 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade industrilokaler

Exekutiva befattningar/Administration

Bo Arne BjurenvallLedamot
Lars Yngve BjurenvallSuppleant
Erik Niklas WiklundRevisor

Omdömen om Kaminhuset Västmanland Fastigheter AB

Fd kund

mer än ett år sedan

Dyra men gör det dem ska typ, men inte mer. Gör inte mycket för att göra kunden nöjd lr för att bemöta förväntningarna. Inte ett ställe jag skulle gå tbax till.

Stamgatan

mer än ett år sedan

En av 5 Eldabutiker inom 10 mils radie från mitt sommarställe som jag tog in offert från och 1 av 3 av de som tog sig mödan att komma ut gratis och titta på jobbet innan offert.

Upptäckte, till skillnad från de andra, att min skorsten inte gick att glidgjuta utan svår åverkan på estetiken. Rekommenderade en annan lösning istället.

Var vänliga och proffsiga i sin rådgivning och tog all min paranoia och "dumma frågor" bra och redde ut allt. Man lär sig mycket att oroa sig över efter att ha pratat med 5 olika hantverkare i samma bransch (de pratar ju gärna om vilket slarv DE ANDRA kör med)

Avrådde mig onödiga ingrepp som skulle ge ytterst lite, kosta mer och skapa merjobb för mig (varmluftsgaller) till skillnad från andra.

Montörerna var supertrevliga.

Priset var bäst av konkurrenterna men marknaden är oligopol, de tar fastpris 6000:- för en installation som tar 1.5h (plus resa 2h), så det drar väl ner med en stjärna.

Roger

mer än ett år sedan

Jag upplevde det dyrt. Och förväntade mig bättre service. I efterhand ångrar jag mig att vi bara tog första butiken.